Fotostudio

Igår blev det sent eftersom jag och Sara först övade på olika låtar och sedan så kunde jag inte sluta läsa Harry Potter:D Den är så spännande redan från början. Men sedan somnade jag så sött.
Idag på luncehn så åkte jag till en fotostudio där mamma skulle fota mig för något slags skolarbet som hon har. Sladden funkade inte först så hon slängde ur sig en bunt svärord:D Men sedan funkade det i alla fall.
Hon skulle ta olika porträtt vilket jag hatar eftersom kameran e så jävla nära!
Nu är jag hemma ifrån skolan så nu ska jag slagga och läsa mera Harry Potter. Sedan ska jag träffa Sara och repa med killarna. Sedan ska jag och Sara ha myskväll:)

Ser fram emot imorrn då jag och älsklings Jennifer ska ha spa kväll:)


E så jävla lack eftersom jag redan tappat bort mitt nya läppstift som jag tyckte jätte mycket om!

Back to black



Fan vad jag älskar henne!

Onsdag

Fy tusan! Igår när vi var på tetaer så skulle jag hoppa på Elina bakifrån men jag typ hamnade fel så jag stukade foten, och idag gör det så himlan ont! AJ! (tyck gärna synd om mig)
Idag har varit en skön dag. Tog en lång dusch och gjorde hårinpackning samtidigt som jag lyssnade på Anouks skiva på högsta volym!
Åkte en tripp till Jempa för att lämna av lite kläder. Jag viskade så tyst jag kunde när jag öppnade dörren för att inte väcka hennes mamma som var sjuk och då hör jag ett mullrigt dån uppifrån: KOM UPP DÅ! (HAHAHAH)
Sedan så hämtade Farmor mig. Nu har vi ätit middag och jag längtar så tills Bonde söker Fru börjar! Det är ju bara så spännande! Då har Farmor alltid bakat bullar och sen så äter jag glass ur paketet.

Måste bara säga att Sara är top notch!!

Sara says:

jag bara tycker om att ha dig som min adopterade lillasyster

Sara says:

cuz i love u

-Michellee- says:

I LOVE YOU TOOOOOOO!!!


To be or not to be

Idag har varit den mest tröttaste dagen i mitt liv! Först måste man stå upp jätte tidigt, plus att man hade pratat med Jempa till typ kvart över tolv kvällen innan. Sedan så har man sin Multi Kulti utklädd till apa (VARMT) Sedan så slaggar jag och Elina i soffan i en och en halv timme. Sedan har vi lektioner och sedan åker man hem för att sedan tvingas åka till Skanstull för att se Hamlet på engelska med skolan. Kom hem nu.
Skulle åkt på Yoga med Sara och Karin men det hanns inte med. Nu är det i alla fall bestämt att vi ska spela med han coola grabben och hans band. Så jävla coooooola:D Då kommer vi få spela in gratis demos och så har de många ställen där de brukar uppträda.

Måste bara säga att Majas lillebrorsa är så söt. Åkte hem med honom och Maja idag och vi pratade på som tusan. HAHA man ville bara krama om honom!

Uppe i Ottan

Det är fett obehagligt att vara i skolan såhära tidigt:P haha! Köpte två lussebullar på vägen för att trösta mig att det fortfarnde var måne ute. Väntar på Elina som ska köpa med sig en cola till mig. Sedan ska vi rocka med våran Multi Kulti! Sen är det bara sängen som väntar säger jag bara!

Goder natt igen



Idag hade jag på mig:

Koftklänning ifrån H&M
Strumpbyxor ifrån Ellos
vit mössa ifrån H&M

Sitter här och storgråter!

Fy nu sitter jag här och stor grinar. Fy fasen vad jag berördes utav den här texten. Jag hittade den på en blogg och kan inte sluta gråta.

Min älskade dotter är död

Skrivetav Liz 9 oktober 2007, klockan 23:20

Sån ofantlig smärta som jag känner trodde jag aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle uppleva. Det gör så jävulskt ont, jag känner hur ångesten tar tag i mitt bröst och trycker ut smärtan. Jag får ingen luft, jag kvävs, jag blir tokig. Tårarna rinner ner för min kind och jag känner hur jag pressar all luft ur lungorna och bara skriker ut min smärta, låter som rena dödsångesten, jag skriker så jag blir helt slut. Efteråt infaller en stor tomhet, jag är tömd på smärta för stunden men känner hur ångesten börjar bygga i bröstet igen.

I lördags så hände det mest fruktansvärda. Min älskade ängel ställde sig på tågspåret, stod med ansiktet mot tåget och tittade mot det. När tåget kom sträckte hon upp armarna mot luften som om hon sa till tåget att kom och ta mig.

Inte nog med att hon gav mig den smärta hon gjorde, hon tog ifrån mig allt. Jag får aldrig se henne i sin kista, aldrig stryka handen över kinden och tala om hur mycket jag älskar henne, inte få stryka luggen från pannan, inte en kärleksfull smekning. Då det endast återstår slamsor. De fick spola framsidan av tåget med högtrycken. Jag får aldrig mer känna hennes hud. Jag får inte ens klä henne då det endast är delar som finns kvar. Hon tog även ifrån mig känslan av att känna hennes hud, känna hennes doft. Jag kan inte ens identifiera henne då det inte finns något ansikte, det enda som återstår är en blöt fläck. Identifiering kan endast ske med DNA. Det är så fruktansvärt hemskt det som hänt. Jag älskar henne så ofantligt jävla mycket att jag blir desperat.

Endast 16 år och tycker att livet är så jävligt att man väljer att avsluta det på det mest fruktansvärda sätt man kan.

Farväl min älskade fina ängel. Jag hoppas du har fått den ro du söker och jag vet att du är hel. Du sitter snart i din himmel och umgås med din kusin som du alltid saknat. Du ska veta att jag tänker på dig dag som natt och du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du var mitt allt, jag, din pappa, din styvpappa, dina syskon, alla vi som kände dig visste vilken fin tjej du var.

Jag älskar dig gumman nu och för alltid. Jag hoppas att du ger mig ett tecken när du kommit fram och fått ro.

/mamma.


Kan man förlåta mördaren som dödade ens pappa?

Har precis tittat på en dokumentär om när en pappa blev nersparkad av en ungdom när pappan skulle avbryta en fest. En sådan där riktigt underbar pappa. Han blev sparkad i huvudet när han låg ner. Han var lyckligt gift med tvillingar, en dotter och en son.

Sonen sa att det sista han minns utav sin pappa är när han gick in och sa god natt och sen såg han inte sin pappa mer.

Han hade dött en sådan onödig död. Fem år senare träder mördaren fram. Frun till han som mördades chockerade alla genom att förlåta mördaren, ta han i sina armar och krama om honom.

Så att han skulle slippa känna skuld, han var ju så ung. Barnen tvingades växa upp i en miljö där deras pappas mördare var en del utav familjen eftersom de höll regelbunden kontakt.

Han som sparkade ner deras pappa och på det sättet tog deras pappa ifrån dem.

Jag blir helt gråtfärdig. Om någon skulle mörda min pappa skulle jag aldrig förlåta det. Aldrig. Det enda som skulle hålla mig vid liv skulle vara hatet till den som gjort det. Men antagligen så måste den hära mamman förstå något som inte jag förstår.

Sonen säger att han önskade att hans pappa var vid liv så att de bara kunde prata med varandra. Han säger att han har så mycket utav sin pappa i sig och har ingen att prata med det om. Han har svårt att veta vem han är.

Ush sådant här upprör mig alltid.


mama got the kontakter;)

Hur har det gått med vårat band under natten då? :P Haha jorå men skam den som ger sig. Mamma känner en grabb på 23 som har egen studio, eget band och uppträder lite här och var. Han undrade för typ två år sedan om jag ville komma dit och sjunga men jag vågade inte. Men nu ska mamma prata med han idag igen:D jag och Sara kanske tom får spela in en demo gratis. Sen är han fett duktig så att spela han skulle bli fett kul!

Men sen vill vi ju såklart skaffa ett eget band:D Nu MÅSTE jag fortsätta med min multi kulti.


Band

Sa precis hejdå till Sara. Det gick väl inte sådär jätte bra att repa, How you remind me gick bra men sen så vare väldigt blandade meningar angående låtar. Martin ville bara spela metal typ och det är ju inte direkt min och Saras stora talang:P Sen när man skulle prata så spelade de typ fem olika låtar var för sig så tack gode gud för öronproppar. Men det var roligt så. Nu är jag fett taggad på att skaffa ett band. Typ rock/soul. Mitt garage e perfekt för att ha ett band i. Jag och Sara ska se vad vi kan göra. Man måste ju hitta trummis,basist och gitarist och det är ju inte så jävl lätt liskom:P Men oh vad vi vill!
Nu ska jag hoppa i badet och slappna av. Är inte laddad för en till skolvecka kan jag ju säga. Ska läsa lite gossip girl men först måste jag städa mitt rum(se jennifer! jag gör det ibland) man vill ju veta om man faktiskt har ett golv!image40

Gospelmässa

Det var jätte roligt att uppträda idag. Jag och Sara hoppade runt och sjöng halsarna utav oss och dessutom så fastnade jag i sladden:D men det var jätte kul när alla i publiken ställde sig upp och sjöng med och klappade händerna. Sen åkte jag med Jennifer in till solna och köpte en mössa på Belle, en mössa på H&M, en lång kofta, en sovmask, ett läppstift och en ansiktsmask.
När jag kom hem var jag gör trött, hade ju gått upp åtta. Så jag chillade och spelade lite gitarr. Nu har jag målat naglarna och sen ska jag och Sara iväg och repa. Sedan ska jag ta ett långt bad göra hårinpackning och använda min ansiktsmask.
image39

Elvis

Nu ska jag kolla på Freaky Friday! Sånt hår som Lindsay Lohan har ska jag ha när jag får mina extensions:D




Den här låten har jag lyssnat mycket på idag jag blir så glad utav den

Bra!

Sitter och försöker boka biljetter till Tokio Hotel i Rom, men det är lättare sagt än gjort eftersom jag inte fattar någonting. Sen ska jag boka Alicia Keys och Kelly Clarksson också:D Det var typ ett år sedan jag gick på en konsert senast och det var Bryan Adams med Jennifer. Om någon vet hur man gör när man ska boka biljetter utomlands så får de gärna berätta för mig asså.
Ush idag vaknade jag klockan två, hatar när jag gör det! Så jag missade körrepetionerna. Har mest myst och läst Gossip Girl. Ikväll skulle Sara hit men hon fick förhinder så nu får jag se vad jag hittar på.

Måste bara säga hur glad jag är att Daniel åkte ut igår. Maries version utav weak var bara så otroligt stark! Och eloge till Andreas som sjöng den dära svåra låten. Visst ingen kan någonsin bli lika bra som Bon Jovi men han var klart godkänd! Och Amanda är bara almmänt cool. Så bra att trista Daniel åkte!

Love meee

Försov mig idag igen. Asså herre Jesus vad trött jag har varit hela veckan. Det måste vara den dära förbannelsen som han som satt bakom mig på yogan kastade!Det var jätte kul att dansa dancehall idag på gympan. Himlans rolig dans må jag säga. Annars har dagen varit ganska händelselös men skön förutom all stress inför olika prov. Satt mest och kollade på Vänner med Elina hela dagen. Ringde Jennifer och pratade om absolut ingenting:D Nu sitter jag här och kärar ner mig i världens sexigaste grabb.


image38

I've got nothing to prove
For it's you that I'd die to defend

Saker som jag måste göra i helgen

1.Plugga till naturkunskapsprovet(lördag eftrmiddag, söndag)
2.Räkna sex sidor matte(fredag,lördag,söndag)
3. Skriva klart min show and tell(fredag efter skolan)
4. Läsa histora häftena om Stalin(fredag kväll)
5. Skriva om Education System och Governmet till MultiKulti(Swaziland)(fredag efter middagen)
6. Läsa FN sidan om Sudan(lördag)
7. Läsa samhällsläxan(fredag morgon)
8. öva på Happy Day


PERFECTION



Oh MARRY ME!

FuckOff

Ush den här dagen har varit för jävlig. Jag har varit trött, oerhört trött på viss människor och bara velat flytta typ till någon bondgård i Skåne med tjugo stora hästar och en kattunge och havsutsikt typ. Jobba med musik och inte ha några halsproblem what so ever!
Ush idag har varit en sådan där dag då jag bara veljat gråta och käka glass!

Ibland vill man bara skrika FUCK YOU till vissa människor! Väx upp!

Men whatever imorrn är en ny dag och nu ska jag titta på Traveler:D thank god


Goder Natter

Nu har jag pluggat färdigt så nu ska jag börja läsa i Harry Potter
 

Idag hade jag på mig:
svarta jeans ifrån Scala
Röda Converse
Vit kofta ifrån jennifers garderob
Diadem ifrån Indiska
Svart linne med rosett ifrån jennifers garderob igen:D

Jag bor egentligen på Hogwarts

OH DEN NYA/SISTA HARRY POTTER BOKEN  LIGGER HEMMA OCH VÄNTAR PÅ MIG! Jag ska läsa en sida varje kväll så att den aldrig tar slut! När den tar slut så kommer jag att gråta!


Försov mig imorse så missade mattelektionen:D haha jag är nog den enda som blir glad utav att försova mig. Alla skrattade åt mig när jag gled in en fyrtio minuter sent till naturkunskapen^^ (fuck this i'm going to Hogwarts)
Sedan hade jag två timmar hål för att jag slutade två och hade mentorsmöte klockan fyra. Så då kom Jennifer till min skola. Först var jag tvungen att plugga men sedan så la vi oss i soffan och pratade tills mitt möte började. Vi kan alltid prata om allt eftersom vi alltid förstår varandra. Vi kan tjafsa och älska varandra som systrar. Vi gjorde en pakt att nästa termin ska vi plugga jätte bra och belöna oss med middag varje gång det har gått bra för oss på något prov eller någon uppgift.
Mötet gick bra och vi diskuterade att jag skulle få mer estetiska ämnen på mitt schema:D:D:D
Sedan påväg hem hittade jag världens sötaste mössa i en liten butik. Ska ha den på mig imorgon.
Nu är jag hemma hos Farmor och måste plugga till mitt spanska prov och sedan ska jag se på Bonde söker Fru och Greys:D

Jobbig vecka

Har en sådan där vecka som man bara längtar tills den är över. Har tre prov och måste räkna två sidor matte varje dag efter skolan+ att jag måste öva till diverse framträdanden. Men tänk vad skönt det ska bli när helgen kommer! Då vill jag känna mig nöjd, så denna vecka är jag en seriöst arbetande kvinna;)

Igår kväll var jag så stolt över mig själv. När jag kom hem ifrån spinningen så pluggade jag i tre och en halv timme och kände mig så nöjd över det idag då vi hade samhällsprovet! :D Övrigt så var det en mycket rolig skoldag med en massa jag är trött på skolan skrattanfall:D Jag träffade världens trevligaste tant på tunnelbanan som började prata med mig om dagens ungdom. HAHA jag var tvungen att säga att jag själv var ungdom och då sa hon: Ja men så beter dig du ju inte eller hur? HAHA hon var riktigt skön! Älskar äldre människor!
Sedan kom Lollo hem till mig för att hjälpa mig med matten. Vi lärde oss en himla massa innan vi lackade på varandras tålamod haha!
Sedan kom Johanna och sedan Sara och tillsammans åkte vi iväg på Yoga och det gick jätte bra förutom att mannen bakom mig verkade vilja kasta en förbannelse över mig! Sedan tittade jag på D.Housewives och nu måste jag slagga för annars kommer jag att vara död imorgon! Blä matte första timmen!
 Sara värmer upp

Karin Spångö


Tycker det är väldigt tråkigt att Karin ska åka iväg till Australien i ett år. Hon var min och Saras största supporter:P374115-27
Karin och Sara:)

Bra dag

Idag på historian diskuterades det något lustigt:

Klara: Asså jag får sån anorlunda humor när jag är med Michelle.
Issi: Ja eller hur hon drar fram något hos en:P
Linn: Ja asså allting blir roligt när man är med Michelle

HAHA och jag bara satt där och skulle tycka det var helt okej att de pratade om mig i tredje person:P Ibland undrar jag om jag ska ta det som en komplimang eller föroläpning att kallas udda:P
Träffade Kevin och Fredrik när jag var påväg hemåt och de undrade om jag ville vara med dem när de skulle sjunga jullåtar på fredriks mammas middag eller nått. haha det ska bli kul att se de som bara spelar hårdrock att spela hej tomte gubbar:P
Sen stack jag och Sara iväg på spinning och fy fasen vad jobbigt det var! Har blåmärken på hela asset. Nu måste jag läsa sextio sidor samhälle! AH panik!
 Idag hade jag mitt nya armband ifrån Friis och co och min tunika ifrån Indiska

Myskväll med Jempa

Igår var jag hos farmor och åt middag och tittade på high-school musical haha. älska disney! Tittade igenom hennes gamla garderob och det är precis som en second hand affär:D fick en massa saker därifrån. Har väldans dåligt samvete för att jag inte gick på Mimmis fest men jag var så himlans trött så jag orkade inte åka hela vägen till Lidingö. Förlåt Gums I make it up to you! Sedan stack jag hem till jennifer och myste med Gossip Girl och prova en massa kläder som vi byter med varandra haha vi kan aldrig få nog utav kläder. Somnade väldigt sent och jag måste säga att jag blev himlans glad när Sara hörde av sig på morgonen och sa att hon inte orkade med yogan idag. Gud vad skönt!  Idag ska jag bara mysa, plugga städa lite och gå promenad med simba. E så less på skolarbetet nu! Jag vill bara sjunga sjunga hela tiden. Öva med Sara och träna inför olika nummer är det bästa jag vet! Längtar till nästa söndag!
 Nattlinnen

Happy Day

Är så otroligt glad nu för ikväll när det var kör så blev jag utvald till att sjunga hela solobiten på Happy Day OH jag fulkomligt älskar den låten. Det är värsta svänget i den och man får verkligen ta i. Ska bli grymt grymt grymt kul att uppträda med den 25 November! Oh jag e så glad:D

Välkammad utter

Idag var jag bara så otroligt mega as trött! Maja kom fram till mig imorse och sa: Michelle du sov på min redovisning jue! HAHA Förlåt Maja det var inte meningen men jag kunde inte hålla ögonen öppna! Sen fikade jag och Frallan på 7-eleven eller Sleven som vi kallar det. Haha måste säga att skoldagen idag var himlans rolig. Jag och Elina stannade kvar efter skolan och kollade på roliga klipp i datasalen. Ett är så himlans kul när Robert Gustavsson har tal problem och ska säga välkommen åter och slänger ur sig välkammad utter. HAHA så jidrans kul! Vi bestämde också att vi ska gå och se på Björn Gustavsson imorrn när han stå uppar på någon teater och kolla in det. Det börjar klockan åtta så då hinner jag gå på Addis drink också. Ringde Jempa och frågade om hon skulle med till Björn och hon bangade verkligen inte;) Nu ska jag iväg med Sara till kören och sjunga och fika ännu mera haha!

Måste också berätta vad en kille berättade för mig idag på spanskan. Han har varit bort jätte mycket och förklarade det med att han mått jätte dåligt för hans bästa vän har gått in i någon slags psykos och knivhuggit sin pappa 52 gånger på samma gång. Fy kan ni fatta det!


Idag hade jag på mig:

Diadem ifrån H&M
Halsduk ifrån Lavendel
Lång tröjja ifrån Gina
Knästrumpor ifrån H&M

Försvarsminister för Estigi

Vissa dagar känner man sig så otroligt ful och oattraktiv och idag hade jag en sådan dag. Visst alla säger att de inte är någon skillnad men gudars vad jag önskade att jag kunde se ut som någon annan just idag! Tycker inte om sånna dagar! 

Idag åkte alla sam:are till arme museet tror jag att det hette. Väl där hade vi en slags press konferans och fick representera olika länder, ingå allianser och starta krig mm. Jag var i samma land som Cribba, Olof, Noah, Jossan Nicole och Anna. Det låter tråkigt men adrenalinet pumpade som tusan och det kändes som om man verkligen var det hära landets försvars minister HAHA. Vi slutade tolv så Jag, Millan, Jossan och jenny käkade i wok i kungshallen, riktigt gott! Sen skulle jag följt med syrran och simma men jag orkade verkligen inte så jag tog en powernap när jag kom hem och sedan hämtade Farmor mig för att mysa hemma hos henne. Hon ska göra någon god middag och sedan ska vi titta på Bonde Söker Fru och Greys haha. Är så himlans glad att hon tar hand om mig som sitt biologiska barnbarn. Nu är jag jidrans trött men borde plugga för det jobbiga sam provet som vi har på tisdag. Sedan borde jag slipa lite på min show and tell, fy tusan vad jag är trött på skolarbete nu! Hataha yogan igår gick i alla fall jätte bra men tusan vad stel jag är och stackars sara dog i ryggen!
mm

Idag hade jag på mig:

Mössa ifrån Indiska
Halsduk födelsedagspresent
Tunika ifrån MQ

Himlans rolig dag

Dagen började segt då jag var nära inpå att somna när vi besökte Riksbanken. Hurra typ. Men sen blev det desto roligare. HAHA fy vad jag skrattade när jag käkade lunch med Sussie, Frallan, Sara, Alexandra Addi och Isabella. All by Myself kommer aldrig mera bli sig lik haha, och så diskuterades det småbarn och "oppasande" ord HAHA! Ja där förlängde jag livet med x antal år:D Sedan så gick skoldagen på som smort må jag säga. Träffade Johanna efter skolan och vi satte oss på donken. Sedan besökte jag tandläkaren och här ere minsann inga hål sådeså. Nu ska jag plugga och sen bär det av till spinning med Sara. Ska bara lyssna på min nya skiva med Paramore som jag älskar!
 

Sjal ifrån punkt shop
mössa ifrån Jempas Garderob
Tröja ifrån Jempas garderob
Snowyoggers ifrån DinSko


Jennifer Jag och Björn Gustavson

Idag började min dag väldans dåligt må jag säga. Trött som få var jag när jag släpade mig upp i morse! Hade långa trista lektioner idag och jag kände mig så less på allt skolarbete faktiskt. Himlans befrielse att ha sina vänner där annars hade jag lagt benen på ryggen för länge sen!
Efter skolan hade mamma fixat te och en massa sockerbullar. Haha jag som skulle vara nyttig denna vecka. Sen hämtade Sara mig och Jennifer för att träna yoga men när vi kom fram så var det ju inget pass så vi fick åka hem igen haha. Jag och Jempa köpte godis och skrattade galet åt en massa klipp på Youtube ifrån Parlamentet. HAHA den där Björn Gustavsson e riktig fiffig! HAHA kolla in när han är Brat sen! Sen kollade vi på när Snape och Harry Potter sjunger en sång på Youtube haha så otroligt roligt! Får lägga upp dem senare.


Idag hade jag på mig:

Vit tröja ifrån Jempas garderob

Gråa jeans ifrån Topshop

Svarta lackstövlar ifråb Vagabond

Grå mössa ifrån syrran


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0