Sara Ljunghe

image174
Sara Ljunghe
Sanna vänner har man kvar när de andra har gått. Sanna vänner kan man alltid lita på. När du kom behövde jag en vän. Sanna vänner kommer alltid igen.
Jag är så otroligt glad över att du är min syster. Du är verkligen min själsfrände och tvillingsjäl. Jag kommer bara att leka maskleken med dig! Ingen har någonsin brytt sig om mig så mycket som du har gjort. Alla timmar du pratat med mig i telefonen, alla gånger du slängt dig i bilen för att komma till mig och alla gånger vi legat på golvet och skrattat i timmar. Vi delar samma drömmar och har samma mål i livet. Jag känner mig så trygg och älskad med dig.

Jag älskar dig

I will be

Vaknade idag klockan tolv helt slut. Mitt huvud lever ett eget liv just nu. Ont hela tiden. Sara ringde och sa "NU GASKAR VI UPP OSS" Ehm jorå.. Stack dit efter att jag verkligen segat mig igenom "morgonen" Det är så skönt att vara där för vi kan bara ligga och vara sjuka tillsammans. Vi tittade på ringaren i Notredame som är en utav mina favorit filmer. Jag vill vara Esmeralda! Vi åt choklad och knattar och mös(myste, inte att vi åt möss). Sedan drog vi till kören. Jag älskar verkligen min kör. Har så roligt med alla människor och vi planerar alltid så roliga saker tillsammans. OH I love them! Kunde inte bestämma mig för vilken låt jag ska sjunga på pop-rock cafeet. Just nu har jag valt Unchain my heart med Ray Charles. Den e ju skön.

Nu har jag smsat för mycket. Ikväll vet jag inte hur många sms som skickats och det blir alldeles för dyrt! Måste skärpa mig!
 

Satan vad det blåser mycket ute! Nu har billarmet gått igång på någons bil därute! Skönt att ligga under täcket med simba vid fötterna!

Tjou

Igår var Sara här och myste. Vi tittade på lilla sjöjungfrun och åt Ben and Jerrys och pizza. Fan e man sjuk ska man fasen inte gå på nån diet! Skulle gått på box idag and that didnt happend. Oh det är så mycket jag vill göra men det går inte när man inte har några krafter i kroppen. Känner mig jätte uttråkad och har aldrig varit så less på min säng. Mamma är inte hemma, hon åkte till Göteborg igår på begravning för hennes kusin.

Har kollat på en massa klipp på youtube nue och jag längtar så till sommaren. Det är så mycket musik som påminner mig om somaren.

...

Okej jag suger på att upptadera men whatever. Jag är trött, grinig, arg, sur, förbannad och allt däremellen. Jag ska sova nu och tänker vakna lika arg som när jag lägger mig.

PUSS PÅ ER

Skönt att dagen snart är slut och att kvällen snart är här. Idag ska jag och Johanna gå på rockbjörnen, det ska bli jätte kul. Först ska vi äta middag och jag e bara så dö hungrig! Idag åkte mamma och syrran till London så jag tycker lite synd om mig faktiskt! Buhu!

Jag känner mig väldigt glad. Älskar mina vänner!


Söta vänner


Puss påre

Fasen vad sent det vart igår. Var med Sara hela dagen och hos en annan kompis till kvällen. Hade möte igår om när Vällingby fyller femtio år då jag och Sara ska sjunga, det var ruuuligt. Hittade ett halsband och en jätte fin väska i Vällingby som jag la undan och ska köpa idag. Skoldagen har varit jätte bra idag. Jag, Alex och Linn bestämde att vi ska dra ut på lördag kväll, efter att jag e klar med konserten som visas på kvällen. Sedan på söndagen så har vi ju uppvisning igen så det blir knappast en lugn helg denna helg heller.

Nu ska jag åka iväg för att äta middag med Lollo och Johanna. Det ska som vanligt bli jätte kul. Sedan måste jag och Johanna hämta ut biljetterna till rockbjörnen som vi ska gå på imorrn eftersom Tokio Hotel kommer dit(a)

Misery Buisness

Idag har jag varit så duktig på alla sätt och vis! Var kvar i skolan till klockan sex! Efter det stack jag till Sara. Vi drog och solade och efter det sprang vi. Damn good! Sen när hon skjutsade hem mig höll hon på att åka av vägen för att vi skrattade så när vi lekte mask leken.


Nu ska jag slagga.  

Helg

Jag har fasen inte sovit nånting denna helg. Shame on me!
I fredags var Johanna och Lollo här, och det var så mysigt. Som vanligt gjorde vi fruktsallad. Inge godis här inte! Först myste vi, skrattade, skjöt varandra med nån gummi pistol, och kollade på film. Sedan så ringde Martin så då drog vi på fest dit. Fan kom hem klockan sex så det blev inte mycket sömn. Jag och Johanna vaknade typ två iofs..

Sedan så kom Sara hit runt fem. Hon käkade här, pizza men den var i alla fall hembakad. Sedan satte vi på musik och dansade oss alldeles trötta så vi typ däckade på golvet. Jag somnade runt kvart över fyra. Vaknade tolv imorse för att mamma kom in och sjöng.

Stack till Sara vid två idag. Vi drack te och kollade på Carolas jubileums show. ASSÅ DEN KVINNAN. Palla att hon sjunger som en jävla gud. Nej hon e med på svarta listan asså. Så vi försökte bräcka Carola och det gick ju jätte bra^^ världens gladaste granar.


Nu ska jag egentligen till Johanna men jag borde plugga. En sak vet jag i alla fall. Ikväll ska jag fan inte banga på efterrätten som gjorts här hemma. CHOKLADMOUSSE!


Tuff man e

Idag gick allt jätte bra i skolan. Var duktig på alla lektioner. Kom precis hem hem ifrån ett spinning pass med Jempa. Herre vad svettig man blev. Men den känns så himla skönt efteråt. Nu ska vi äta bakpotatis med kyckling och sedan blir det fruktsallad.
Ikväll kommer mina kära vänner hit så det kommer bli mysigt:D Ska kolla på min favorit bonde på Lets Dance.
image167
Linn skickade denna fina bild till mig idag. Ifrån när jag fyllde sjutton.

Favoritfilmer


Snape Snape...

Har varit hos Sara två dagar i rad nu. I tisdags började vi kören. Det gick bra förutom att jag inte riktigt kan få till alt stämman på amasing. Jag och Sara ska sjunga solo på Happy Day igen till Musikmässan. Jag ser mest fram emot Pop-Rock cafeet som vi ska ha 16 februari. På kvällen stack vi till Martin och Fredrik och chillade lite.

Och igår sprack det. Antar att vi umgås för mycket, jag och Sara. Måste ändå försvara mig med att det var hon som började.. Klockan var väl runt kvart i tio. VI GICK OCH KÖPTE GODIS. Vi kunde inte hålla oss längre haha. Men ibland ska man väl unna sig? Eller?
Vi sprang faktiskt jätte långt igår i det tragiska regnet. Skulle tränat stepp med Jempa men det hade jag inte ork till. Ska spinna med henne imorrn. Kollade på Harry Potter fyra eftersom vi har Harry Potter marathon. Vi såg även Bridget Jones dagbok. Vi blev så jävla sugna på pizza men det får vi icke äta så vi köpte riskakor med pizzasmak haha typ.


Bill Kaulitz

image166

Godmorgon

If Its alright

Efter skolan hade jag tänkt springa med Sara men saten hade redan sprungit. Så istället gjorde hon chai latte och gurkstavar med dipp. Jätte mysigt. Vi satt och pratade och det slutade med att jag somnade i soffan. Sedan stack jag hem och pluggade och käkade innan jag stack med Jennifer för att träna. Vi skulle egentligen tränat cykel/styrka men bussfanskapet kom junte så vi hann inte. Istället tränade vi stepp medel. Det var roligt men jag tyckte att koreografin var svår. Efteråt stannade vi kvar och tränade i gymmet. På Onsdag ska vi träna nästa gång.

Idag har jag lyssnat på den här låten hela dagen:

If Its alright

Refrängen är det bästa


Pics


Get Over it

Igår kväll kom Älsklings Jennifer hit. Vi tittade på konungens återkomst på fyran. Jag blir alltid så berörd när jag ser den filmen. Vi käkade fruktsallad istället för godis men jag däremot hade grädde på haha. Sedan så träffade vi Martin, Linus och Fredrik runt tolv eller så. Vi somnade inte förns kvart i fem och så vaknade vi tidigt så idag kommer jag också att vara trött. Tror att jag ska försöka slagga nån timme till eller så. Nu har mamma bakat bröd så jag ska ner och ta en smörgås bara.




Den här låten har jag lyssnat på etthundra gånger sen igår.  



Demo ångest

Jag har gett mig fan på att komma i form nu. ( I alla fall i fyra dagar) Sprang 2,5 km med Sara idag. Eftersom vi sprang igår så var det jävligt jobbigt. Benen kändes som cement. Lyckligtvis så känner man sig otroligt nöjd efteråt. Jag somnade hos Sara medans hon lagade mat till oss. Coscous sallad med kyckling och feta ost. Så gott. Hon skrämde skiten ur mig när hon väckte mig, var i någon dröm.

Sedan sjöng vi en massa låtar, vi måste ju bestämma oss. Känner mig lite stressad för demon måste spelas in nästa vecka och jag har ingen aning om vilken låt jag ska välja. Måste bestämma mig imorrn tror jag så att gitaristen har tid att spela in sitt.

Här är de fyra låtar som jag just nu väljer mellan. SNÄLLA HJÄLP!

Back to black
Foolish games
Gone
Suspicious minde

Gone Forever

Kom hem för några minuter sedan. Gick upp tidigt för att göra det himla provet. Det gick bra. Känns riktigt skönt att det är gjort nu. Nu ska jag slagga för jag e dö trött.



Lägger upp Three day Grace låt-Gone Forever som är en utav mina favoriter.

Mössa

Beställde nyss denna fina mössa ifrån Lindex för 69,90 kr. Så himla fin tycker jag.

image157
image158

Spring Spring

Mina skivor har kommit:D Finns inget bättre än nya skivor! Three days grace skiva har jag lyssnat mest på, den är riktigt bra. Alla deras låtar är så intensiva och har skit bra texter. Me Like.
Sara ringde och fick med mig ut på en spring tur. Vi sprang tre km idag, det var lite jobbigare än förra gången. Sedan käkade jag fajiitas hemma, och nu ska jag plugga i en timme till. Har redan pluggat ca 2 timmar. Sedan ska jag ta ett bad och efter det slagga. Ska ju upp tidigt imorrn för det himla provet.

Snart ska demon spelas in. Mamma håller på att hitta nummret till snubben som jag spelade in hos förra gången, han var riktigt duktig. Vet inte riktigt vilken låt jag ska välja att spela in. Jag har i alla fall bestämt för att jag vill ha det akustiskt. Sedan så håller jag på att skaffa en ny sång pedagog också. Funtar på att skaffa en på voice center.

Nu ska jag använda min sista energi till att plugga en timme till.

Upptadering

Asså nu är jag avis! Tomas Brolin har bjudit mamma på idrottsgalans vip fest. Jag håller på att försöka lista ut en plan för att få henne att gå med på att ta med mig och säga till alla att jag är hennes tjugo år gamla kusin eller nått. Men icke. JAG VILL OCKSÅ TRÄFFA FOPPA!

Den här veckan har varit blandad. Det har varit tjatigt att stiga upp i ottan och redan ha skrivbordet fullt utav äckligt plugg! I onsdags stack jag hem till Sara efter skolan. Hon hade gjort jätte god middag, fullkorns pasta och någon curry och kyckling sås. Sedan stack vi till Grimsta Stall till ett jogging spår och sprang 2,5 km. Känns så skönt att ha kommit igång nu.
Sedan däckade vi helt, det var så mysigt och Sara gjorde chai latte till oss båda. Vi drog några oskyldiga skämt som ledde till att vi gapskrattade och fick ont i magen, har inte skrattat så otroligt mycket på länge. Sådär så att det blir smärtsamt tillsut :P

Har kommit igång med pluggandet nu. Igår pluggade jag tre timmar om Darwin och alla hans små vänner haha. Riktigt trist men nu har jag bestämt för att plugga mera! Idag måste jag tyvärr plugga hela kvällen för imorrn klockan nio så ska jag iväg till skolan för att göra NK provet, som jag inte gjorde förra terminen. Känns ganska segt. Jag längtar tills det är över!

Den här låten lyssnade jag och Sara på hela kvällen i onsdags. Det är verkligen våran låt och den passar så bra in på oss.


Min mammas kusin dog för två dagar sedan. Man vet inte varför, han bara hittade död hemma utav sin flickvän. Han blev trettiosju år. Alla sörjer honom, speciellt hans barn. Mamma är jätte ledsen och har gråtit jätte mycket:(

Tjo

Sitter i skolan och jag och Millan har varit otroligt duktiga på matten idag. Hela tre tal^^ Nu har jag svenska men jag vill bara säga att min blogg har varit helt cp så jag har inte kunnat uppdatera men jag gör det när jag kommer hem idag.


Crush Crush



Här är Paramores nya video som jag kollat på hundra gånger nu! Hayley Williams e världens snyggaste!

Sista Dagen

Vaknade sent idag såklart. Fastnade framför en film på tvn. Fullt hus 2, jag måste verkligen vara ur balans för jag började gråta i slutet när en unge föddes haha. Men det var så fint när alla stog runtom och grina. Sedan rensade jag ännu mera i mitt rum och då kände jag mig nöjd och redo för att börja skolan imorgon.

Nu är jag jätte taggad för det nya året. Inte för att börja skolan som jag gör imorrn, det ska bli trist med plugg! Men jag ska plugga bättre i år. Ska åka till Statsbibloteket och plugga mera där. Ska plugga mer med andra för då kan man diskutera mer och det lär jag mig mycket på. Sedan ska jag verkligen försöka hålla det mer städat i mitt rum, måste försöka hänga in kläderna i garderoben och så och inte bara slänga allt på golvet. (a)

Det är så himla mycket musik som gör mig glad nu! Jag har alltid på nån skiva i min stereo. När jag tänker efter så lyssnar jag på musik hela tiden så fort jag inte umgås med någon. Jag är totalt beroende utav det. Det bästa jag vet är när man lyssnar på en ny skiva och läser texten samtidigt och ser om man relaterar till texterna.
Jag lyssnar alltid på den musiken som jag känner speglar mitt humör.

Pratade med Sara i en timme i telefonen och nu jävlar ska vi bli vältränade. Imorrn ska ut och springa tillsammans. Kommer vara slö i början men efter några gånger blir det nog bättre. Sedan ska jag och Jennifer träna på gymmet tre gånger i veckan, hon måste bara skaffa kort. Jag och Sara ska göra ett mat schema imorrn också. Jag tänker bannemej bli nytig nu!

Resö

image156

Oh vad jag längtar till sommaren nu! Då får jag vara på västkusten, det e så fint! Här e en bild som mamma tog nu på lovet.

Tisdag

Det var inte så jobbigt att gå upp tidigt imorse. Jag träffade min spanska lärare vid tunnelbanan, hon är så otroligt snygg och trendig. Kom i tid till frissan, var väl där i kanske två timmar eller nått. Jag är lite besviken för det blev inte alls så rött som jag ville och ändå betalade jag tvåtusen. Då tycker man ju att det det borde bli som man vill men icke. Ska frga det igen om två månader och då tänker jag säga att nu ska det bannemej bli RÖTT!

Efter det mötte jag Jennifer inne i stan. Vi käkade i kungshallen och det är en snubbe där som alltid är där när vi är där som hela tiden ska hålla på och glo på oss och skräma livet ur oss. Jag spillde sås över hela min vita tröjja oh det var inte min dag då! Vi gick runt i affärer och jag hittade lite olika grejjer på Mango och Gina.

Kom hem precis och jag är fruktansvärt trött. Ska egentligen åka och träna med Sara men jag orkar verkligen inte min kropp bara skriker efter sängen!

På tuben idag var det en jätte äcklig tjej som satt alldeles pinuppig och sa åt Jennifer att inte nudda stolen med skon. "Det blir ju smutsigt" sa hon med skit äcklig ton. Oh jag blev så irriterad, Jennifer nudadde ju knappt stolen!







Jag köpte idag:
                          
1. Lila klänning ifrån mango
                            2.Randig klänning ifrån Mango
3.Penn kjol ifrån Gina
4. Svart skjort klänning ifrån Mango
5. Röd Bh ifrån H&M


Bra dag

Herre Gud vad duktig jag har varit ikväll. Jag har rensat hur många lådor som helst. Jag hittade en massa saker som jag letat efter, så nu känner jag mig riktigt himla nöjd. Mamma gjorde jätte god grekisk sallad till middag och till efterrätt gjorde hon fruktsallad. Sedan helt plötsligt så ställde hon sig och bakade bröd. Det var så mysigt när hela huset luktade nybakat bröd.

Nu är det nya studierummet klart. Just nu sitter jag i mitt nya studierum som är jätte mysigt. Jag och Tova delar på ett jätte stort skrivbord och jag är nöjd för jag fick platsen vid fönstret. Den här terminen ska jag plugga bättre än vad jag gjort. Jag och Johanna ska träffas varje tisdag inne i Statsbibloteket för att plugga. Jag hittade några ramar som jag ska sätta in bilder på mig, Jennifer och Johanna från när vi var i Bohuslän-05 och sätta på skrivbordet. Sitter och pillar med det nu.

Beställde nyss fyra skivor ifrån cdon.com. Använde mitt csn kort vilket gjorde att frakten blev gratis:D Beställde båda Lindsays skivor speak och a little more personal, Amy Winehouse skiva Frank och Three days grace första skiva som bara heter Three days grace.

Nu är jag lite nervös för imorgon klockan nio ska jag färga håret hos frissan. Jag hoppas det blir bra.

image140image141image142image143


Snark

Igår kväll gjorde jag och Johanna fruktsallad. Med hallon, apelsin, kiwi och en massa annat gott. Hade en massa vanilj sås och gudars vad gott det är. Sedan åt vi iofs ostbågar och popcorn också men skit samma. Jag ska börja mitt nya liv efter lovet har jag bestämt nu. Vi kollade på the wedding date, den var jätte bra han karln var nått för mig och Johanna haha. När filmen var slut så masserade vi varandra och lyssnade på fina låtar.

Vi hade så mycket energi så runt tolv bestämde vi oss för att gå en promenad. Vi gick runt shell macken det var faktiskt jätte skönt för då somnade vi på en gång när vi la oss. Jag drömde en massa skumma drömmar som att jag missade min klipptid och fick betala tretusen i alla fall. Gud vad arg jag var.

Jag och Johanna vakande klockan tolv idag. Då gick vi ner och åt frukost. Sedan la vi oss i sängen och pratade och helt plötsligt somnade vi igen och vaknade klockan tre. Vad är det med våran dygnsrytm?

Bill Kaulitz

image139

Han e äckligt snygg

Fredag

Igår kom Johanna och Jennifer hit, till Casa de Michelle. Vi tittade på gamla bilder ifrån Bohuslän 2005, jag hittade några som jag vill hänga upp. Det är så mycket roligt man vill minnas. Sedan såg vi på en thriller med Lindsay Lohan, I know who killed me, den var skit läskig. Den var liksom psykisk. Det tror man inte om hennes filmer.
Sedan blev vi helt utslagna och låg och skrattade på golvet som värsta småungarna. Haha men det var roligt. Jag och Jennifer har lite ångest för hur smala och vältränade vi var 2005, så det blev några sena nyårslöften.

Vi följde Jennifer till bussen men Johanna stannade och sov här. Det var mysigt att ligga tryggt i sängen med Johanna och Simba vid fötterna när det blåste så fruktansvärt utanför.

AVIS



De två snyggaste brudarna i hela världen är Lindsay Lohan och Haylie Williams ifrån Paramore.
Jag ska ju färga håret rött men kan inte riktigt bestämma vilken nyans av rött jag vill ha.

Nu har jag tid klockan nio på mondag på Björn Axen för att klippa och färga håret. Wiiiii

Fredag

Idag vaknade jag sent igen, inte lika mysigt idag eftersom att solen gassade in. Syrran har en vän här och det är så mysigt för de är så roliga att lyssna på. Haha de skämtar och håller på.
Idag ska jag ringa och boka islandshästar till mig och Jennifer till helgen. Oh jag har inte ridit på ett tag nu så det ska bli så himla kul. Jag älskar hästar(a) Mamma har sprungit ut och joggat, men när hon kommer in så ska vi sätta oss ner och skriva listor för året. Jag vill fokusera på listan på vilka aktiviteter jag ska hålla på med den här terminen.
 

  • Kören
  • Sångpeagog
  • Masterclass
  • Musikal
  • Ridskola(islandshästar)?
  • Magdansen

Magdensen får jag strunta i den här terminen, det hinner jag inte med nu. Oh det är så mycket jag vill göra, jag önskar att man slapp gå i skolan och bara kunde få göra sådant som man tycker är kul. Ska se hur mycket mamma går med på att betala också.





Gotta go my own way




Oh den här är såå söt

Förtrollad

Idag vaknade jag halv två:O Men idag vare riktigt skönt att sova ut. Åt glass till frukost haha ere lov så är det faktiskt lov. Vi åt tidig middag, fajiitas och fajiitas chips med smält ost och chilisås. Det är min absoluta favorit rätt!I Sedan var jag  otroligt duktig och lät Lollo släpa med mig på ett träningspass. Jag orkade mer än vad jag trodde, men gudarna ska veta att min kondis måste förbättras med hästlängder


Kom hem för några minuters sedan ifrån stan med Jempa.
Vi var på bio och såg Förtrollad, den var sjukt rolig måste jag säga. Haha kontrasten mellan verkligheten och saga är verkligen enorm, tyvärr:P Jag älskade den nördiga prinsen som verkligen satte sig själv högst upp på önskelistan:P
image129


Världens bästa låt just nu är verkligen Paramore med My Hero. You gotta love that song;) 

nyår

image123

1 Januari

Idag har varit en seg dag. Kom hem ifrån Jennifer runt halv två någonting. Jag slaggade en timme och sedan så tittade jag lite på Tokio Hotels live dvd. Lollo ringde och frågade om vi skulle hitta på något till kvällen. Mamma och jag köpte nån jätte god Pasta och åt hemma, syrran har en jätte gullig vän här idag som åt med oss.
Stack till Lollo i allt slask och vi kollade på en film med Lindsay Lohan, Georgia Rule. Väldigt bra hon är så jävla snygg! Nu ska jag sova. Imorrn ska jag och Lollo träna första gången på året ;) och sedan ska jag gå och kolla på bio med Jennifer.

Julbilder

Här är några bilder ifrån Julafton, det var jag som var Jultomte btw:

image105

2008

Igår var jag hemma hos Jennifer på nyårs middag. Det var Jennifer,Johanna, Natalia, Fedrika, Ida, Fredde, Anton och Myran. Vi åt trerättersmiddag, först typ rostat bröd med skagerröra och sedan kyckling, potatis och sallad. Efterrätten var det roligaste jag varit med om! Vi åt glass med blåbär och ALLA såg helt knasiga ut när tänderna blev helt blå! Sedan skulle vi leka någon sprit lek så vi lekte ping pong och det var ju för tusan jätte svårt:P

Innan tolvslaget ringde vi taxi för att dra till Solna. Vi bokade två stycken, fyra hoppade in i en och jag och fyra andra hoppade in i den andra men då börjar taxi chaffisen tjata om att vi inte får vara fem stycken i bilen så vi fick hoppa ut och gå till sumpan. Haha

Det var ju inte världens roligaste människor på festen men vi hade jätte kul ändå.

Sedan stack jag och Jennifer hem så slagga jag hos henne.
Kvällen var rolig och jag skrattade jätte mycket. Lägger upp bilder snart



RSS 2.0