Skiva

Igår var jag och mamma och tittade på lägenhet och idag visar det sig att vi har fått den. Om vi tackar ja så flyttar vi in om två veckor. Vi åkte till Bålsta och tittade på valpar också. De var supersöta men vi ska åka och titta på några fler valpar innan vi bestämmer oss för vilken vi ska ha. Sedan skyndade jag mig hem och gjorde mig fin. Johanna hade sin skiva på kvällen så vi skulle dit hela gänget. Kvällen var super rolig. Mycket skratt, dans och party. Runt halv fyra var jag hemma och somnade så sött. Idag är det Valborg. Vi ska nog grilla och ta det lugnt. Puss! 


Walk away-christina aguilera

En utav de absolut bästa låtarna och bästa låt texterna!




I can make it
This torn state I'm in
Getting nothing in return
What did I do to deserve
The pain of this slow burn
And everywhere I turn
I keep going right back
To the one thing that I need to walk away from

I need to get away from it
I need to walk away from it
Get away, walk away, walk away

Everytime I try to grasp for air
I get smothered in despair, it's never over, over
Seems I never wake from this nightmare
I let out a solid breath, let it be over, over

Inside I'm screaming
Begging, pleading no more

Söndag med Sara



God natt

Nej, herregud nu måste jag sova. Sitter och kollar på en massa olika live framträdanden och när jag väl har börjat med det så kan jag inte sluta! Det är det enda i mitt huvud. Sång, sång, sång, sång. Men nu måste jag sova. Har en känsla av att Sara kommer få ringa och väcka mig imorrn.

Fredagen

Okej, idag är jag seg. Vaknade kvart över nio en liten stund för jag hade en mardröm. Sedan somnade jag om igen och vaknade klockan tre. Hopp då hade halva dagen försvunnit. Men jag hade väldigt roligt igår. Vi var ju somsagt på Jacobs skiva. Först åkte vi hem till Lollo som var ensam hemma. Skålade lite, gjorde oss fina och lyssnade på hög musik. Lollo och Johanna shottade Jäger men ärligt talat så kan jag inte det längre. Får kväljningar bara av att tänka på att shotta en Jäger. Hursomhaver. Runt elva drog vi in. Skivan var på ett ställe som hette Rocks vid Mariatorget. Det var riktigt bra tryck där inne. Människor överallt. Haha jag satt kanske i en timma och snackade med en utav bartenderna om rockmusik. Jag fick en skiva och så gav han mig och mina kompisar varsitt sweatband haha. Sedan blev det mycket dans och helt plötsligt var klockan runt tre och det var dags att dra. Vi drog till Donken med Jacob oh hans polare och käkade nattmat. De andra ville dra vidare på efterfest men jag och mina tjejpolare orkade inte eftersom vi varit uppe på våra fötter hela dagen. Kom hem när det var ljust och gosade med min älsklings Simba.
Bilder från igår, tog massor utav bilder



 

Fredag

Heeej. Idag hade jag matteprov och det gick jätte bra! Lämnade in svenska uppsatsen också, så den här helgen måste jag få belöna mig själv lite. På håltimmen åkte jag och shoppade lite fin fint. Blandannat en söt topp som jag ska ha på Saras middag nästa helg. Efter skolan satte jag mig med Johanna vid statsbiblotekete och snackade lite. Solade och spanade på stans alla människor. Vi gick och åt efter ett tag också. Nu är jag hemma och ska börja göra mig fin. Vid nio ska jag och Lollo vara hemma hos Johanna för att föra, och sen ska vi bege oss till Mariatorget. Jacob har sin skiva idag så vi tänkte gå på den. Partyfredag. Nej, nu måste jag gå. Adjö!

Ingen kommer någonsin bli bättre än dig


SARA 25



IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA SARA 25 ÅR! Ska hem till henne efter gymmet. Den 2 Maj ska hon ha sitt födelsedagsfirande. Grattis på dig underbara vän!

You spin my head right round round round


Tjolahopp

Oh nedrans vad seg jag är. Igår gjorde jag inte så mycket. Jag pluggade på statsbibloteket tills jag skulle åka på spinning alldeles ensam eftersom att Johanna den tönten fortfarande är på Malta. Jag ska till gymmet ikväll också för ett cykel/styrka pass. Känns så fruktansvärt segt att åka ensam så ni fattar inte. Dessutom har jag smällt i mig en massa cornflakes så jag känner mig onyttig också. Men nu närmar sig Grekland och sommaren så lite fit vill man ju vara. Idag köpte jag och Farmor en ny klänning till mig. Den är från Gina och alla lär väl gå runt i den i sommar eftersom att den är på alla skyltar i hela stan. Men det struntar jag i för den var så fin. Skit snygg med jeans jacka över. Längtar efter att sitta på någon mysig uteservering med klänningen på. En kall cider i handen  och solbrillor på.

Vilken liten blekfis jag är

country

Country har dem absolut finaste texterna. Här är en utav mina favorit country sångerskor, Carrie Underwood. So small heter låten.


Här en utav mina andra favoriter, Brad Paisley. Whisky Lullaby heter låten. Jag älskar att lyssna på den här när man åker bil och det är mörkt ute.


Rascall Flatts låt, What hurts the most. Finns inga ord. Underbar låt. Underbar text. Underbar röst.



Taylor Swift, The way I loved you.


Kloka ord

Kishti sa något mycket klokt idag:


Ångest är bara hjärtat som har träningsverk

Vår

Hej. Nu bloggar jag bara för att slippa plugga. Lyssnar på country och mår härligt bra. Sara har precis åkt härifrån så att jag ska få plugga. Vi gick en härlig promenad i vårsolen och  efter det gick vi hem till mig och fikade. Sen satte vi oss i solen och pratade och lyssnade på musik. Hade det inte varit för allt plugg så hade allt varit perfekt. Så fort jag lyssnar på country så mår jag bra.
Igår runt middagstid så pratade jag med Wisam på msn. Jag var grinig och tjatade på om att jag var sugen på kinderägg. Sen sa jag hej då. Efter en stund så smsar han och säger att jag ska komma ut. Då står han där med sin cykel och har köpt kinderägg till mig. Så himla fruktansvärt gulligt! Tack så mycket raring!
Nu måste jag börja plugga om jag ska hinna träffa sötnosen Lollo ikväll. Juste, Johanna har åkt iväg ENSAM till Malta. Herregud vad man ska behöva oroa sig nu då!


Kellie Pickler-I wonder



Sometimes I think about you
Wonder if you're out there somewhere thinking bout me
And would you even recognize
The woman that your little girl has grown up to be

Fredag

Heeej. Här ligger jag i sängen seg som tusan. Kvällen igår var jätte rolig. Jag och Johanna åkte och satte oss på Friday's. Först stod vi i baren ett tag innan det blev ett ledig bord ute. Vi tog oss varsin Margarita för att fira lite. Det var en jätte mysig ute servering med filtar och sånna där värmegrejer. Maten var så jäklans god. Jag tog både förrätt och varmrätt, hade nästan inte ätit på hela dagen. Sedan efter någon timma sådär så fick vi rusa lite så vi skulle hinna med bion. Vi såg 17 again med världens vackraste Zac Efron. Oh herre gud vilken karl! Den skulle man ha brevid sig i sängen. Filmen var sjukt rolig och jag garva som fasen genom hela filmen förutom när Zac tog av sig tröjan då man bara satt och sucka.. Haha. Jag kom hem runt tolv då jag hoppade i säng och somnade så sött.


Ikväll blir det hemmafest, men innan dess ska jag gå en promenad med Sara som är på bättringsvägarna, och sen måste jag plugga. Puss på er!

Bra daaaag

Brevet skulle komma den här veckan så jag har sprungit ner till brevlådan varje dag. Men jag var ju ändå helt totalt hundra procent inställd på att inte komma in. ca 500 söker och det är bara 24 som kommer in så jag var säker på att inte komma in, speciellt också eftersom att jag hade glömt texten till ena låten på min audition. Men idag så kom i alla fall det stora brevet. Kulturama stog det över halva brevet. Jag slet upp det. Som att riva av ett plåster liksom, bara bli av med besvikelsen. MEN SÅ KOM JAG IN!! Jag var tvungen att läsa det om och om igen för att verkligen fatta. Oh det känns så fruktansvärt overkligt! Jag kommer ha så himla kul nästa år. Tjohoooooo!



Igår hade jag lång håltimme så jag och Johanna åkte till gymmet. Idag har jag härlig träningsverk i hela kroppen. Vi träffade på Albin också och det kändes riktigt kul. Har inte träffat han på ett tag. Efter det satte vi oss på Donken men jag käkade faktiskt inget! Nu ska jag börja göra mig fin. Jag och Johanna ska in och äta på Fridays och ta oss några goda drinkar. Man mste ju fira lite! Efter det ska vi gå på bio och se 17 again. Tänk att  sitta en och en halv timma och se Zac Efron Up close... Mums.


Jag och Johanna igår. Fina flickor

God natt

Hejsan Svejsan. Idag hade jag kort skoldag, började nio och slutade elva! Vid kvart över sex var jag hemma hos Kishti. Idag övade vi på hur man andas rätt och så. Sjukt svårt och jag fick ont i magen haha men man lärde sig väldigt mycket. Sen vid halv nio åkte jag och Johanna till gymmet. Ska dit imorrn med, man börjar ju få lite panik inför Grekland hehe. Stackars Sara ligger hemma och är sjuk. Magsjuk. Jag känner mig shoppingsugen så imorrn blir det nog till att shoppa lite. Sen är det ju till att plugga. Snart snart snart är det dags för ljuva studenten. Japp. Jag  har inge mer att skriva nue. Så nu slutar jag skriva.

Är så himla skoltrött



Finns bara en sak jag vill göra

Jag lever

Hej hej heeeeeeej. Jag lever. Och det gör min gose Simba också! Veterinären sa att hans värden var bra och att han verkade levnadsglad. Han fick tabletter emot gulsoten. Det jobbiga är att det går upp och ner hela tiden. Ena stunden spyr han sen mår han bra och sen.. ja, ni fattar. Men han är världens kämpe. I adore him. Idag har jag haft en skön dag. Legat på vår stora fina varenda som vi har här nere och solat och lyssnat på country. Har köpt Taylor Swifts skiva och den är så härlig. Och juste, en annan roooolig nyhet. Jag ska få en valp! En blandras som är super söt. Det är en liten hund så då har jag både Simba som är lagom stor och en liten hund att gosa med. Kommer passa bra i nya lägenheten!

Nu ska jag njuta utav den här vackra ön innan det är dags att åka hem igen

Hejdå

Nu tar jag, mamma och sjuka lilla Simba bilen ner till Resö. Han ska till veterinären imorrn så vi hoppas på det bästa. Ha en bra påsk!

Min älskade gose Simba




I wish I could save you
I wish I could say to you
It's gonna be alright
It's gonna be alright



Save you
I wish I could save you
I'm not going no where
I wish I could say to you
It's gonna be alright


Min helg

Sorry, har inte hunnit skriva något. Men nu så. Kom hem för en timme sen ungefär. Har varit och lämnat demon till RML på fryshuset. Den här helgen har varit super. Precis så bra som en helg ska vara. I fredags sökte jag ju till Kulturama. Super kul, även om jag kmr in eller inte så var det skit roligt.

Såhär såg det ut när jag fyllde i en massa papper påväg till Kulturama


Jag bestämde mig även för att söka till RML (Rock musik linjen) på fryshuset.

Sen på kvällen gick jag hem till Sara och chillade med Så ska det låta och Talang 2009. Runt halv tio gick jag och mötte Jennifer och Lollo. Vi såg på världens BÄSTA film ever. Not. Not another gay movie hette den. Behöver jag säga mer..

På lördagen gick jag upp tidigt. Runt tolv var jag i studion. Splitbrain Studio heter studion och den är bäst bäst. Jag spelade in The one that got away. Jag hade en och en halv timma på mig och tiden bara rusade iväg. Det var super duper kul! Ska spela in två låtar till snart som kmr upp på min nya fina Myspace som jag har fixat haha. Sedan mötte jag upp Sara och tog en lång härlig promenad i vår vädret. OH sol sol sol jag älskar dig. Efter det var det hem och göra sig i ordning. Emelie fyllde 25 och skulle ha party party hemma hos henne.

 
Mitt fina rosa paket till Emelie och min fina topp

På söndagen mådde jag och Sara lite sådär halvdåligt haha men vi var tvungna att dra oss upp. Vi hade disney konsert i kyrkan. Jag sjöng Känn en doft av kärleken och jag tycker det gick väldigt bra.



Festen var galet rolig!


Bästis älskar dig!<3

kulturama

Heeeeej. Imorse gick jag upp tidigt! Var super trött, hade ju pluggat noter och sånt sent kvällen innan. Det vart lite stressigt. Jag fick sjunga upp i bilen och skriva på några papper. Lyssnade på Kelly Clarkson, TAGGA! Människorna som sökte samma linje som mig var ur söta. Jag fick bra kontakt med allihopa. När jag var där så var det inte alls lika stressigt längre. Man fick vänta länge på sin tur. Sångerna jag sjöng gick väl hyfsat bra, hade kanske kunnat gått lite bättre. Men så känner jag alltid. Notläsningsprovet var ju helt värdelöst. Här har man suttit i flera timmar och pluggat in moll/dur ackord, tonarter, skalor och jag vet inte vad. Och så var det bara en sång man skulle sjunga med hjälp utav ett notpapper. Jaja.. När allt var klart ville jag inte åka därifrån. Det var så himla trevligt. När jag kom hem vart det stress igen. Jag ska söka in till en musik linje på fryshuset också, för chansen är ju väldigt liten att jag kommer in på Kulturama. RML tror jag det heter. Rock musik linjen. Minns inte riktigt. Sista ansökningsdagen var i onsdags men vi ringde och frågade snällt om jag kunde få en chans. Han sa att om han får en demo på måndag så är det okej. Så nu MÅSTE jag spela in i helgen. Hals, dont fail me. 

God natt

Hej. Idag var vi i kyrkan lääänge och repade inför disney låtarna. Det var faktiskt super kul. Jag ska sjunga känn en doft utav kärleken. Och så ska jag och Sara sjunga skönheten och odjuret. Kom hem vid tio tror jag. Då åt jag och sen var det bara till att plugga plugga plugga noter och sånt. Imorrn klockan nio är det dags. Då ska jag söka in till Kulturamas vuxen utbildning. Ska sjunga två låtar och göra ett notläsningsprov. Och en interview(hur stavas det?) Ja, så nu måste jag sova. Är SÅ nervös!
 

Tog inga bilder igår men jag hittade en bild på facebook från igår

Igår

Hej hej hallå. Kvällen igår var mycket trevlig. Det var bra med folk och tillslut drog dansgolvet igång på riktigt. Haha då blev det fart på alla. Johannna var totally crazy på dansgolvet haha. Lollo var super het som Paris Hilton, och Harry (hunden) tog allas uppmärksamhet. Niclas och Robin var där också, har inte träffat dem på ett tag så det var trevligt. Jag och Paris Hilton tog nattbussen hem runt två och fy fasiken va åksjuk jag vart. Vi var nära på att hoppa av flera gånger men jag klarade mig hela vägen. Mamma hämtade mig i sumpan. När jag kom hem la jag mig i sängen med Simba och gosade ner mig rejält. Och ja jag är barnslig men jag ville att mamma skulle sova brevid mig. Så där låg vi alla tre. Nu väntar jag på att Greys Anatomy ska börja och sen ska jag till kören med Sara. Imorrn ska jag söka in till Kulturama så jag är sjukt nervös över det. AH!

Kvällens outfit


Topp-Sisters
Jeans tights- Gina tricot
Pannband- topshop

Party

Heeeeeeej! Jag håller på och gör mig snygg inför ikväll. Just nu har jag en fight med mitt hår. Det vill inte se bra ut! Men med lite plattång så! Ikväll ska vi på Jennifers skiva på Toxic. Jag och Johanna ska först hem till Lollo som är ensam hemma och sen bär det av till stan. Jag ser fram emot en utekväll med tjejerna! Jag kanske lägger upp någon bild på hur jag ser ut om kameran funkar. Puss på er!

RSS 2.0