Dagen innan dopparedagen

Idag rensade jag ur mitt skåp. Nu är det tomt. Sedan träffade jag Jacob en snabbis i hans skola (hans skola ligger precis mitt emot min skola) Efter det var jag med Johanna hela dagen. Hon klippte sig, jag fick fransk manikyr och nya skor tills imorrn. Sist av allt åt vi i kungshallen. Mums! Ikväll har jag tagit det lugnt och tittat på Grey's. OH jag älskar Alex. Vilken karl!

Det har varit en för jävlig vår, men jag har klarat mig! Och imorgon är min dag. Jag ska firas. Imorgon tar jag Studenten!

Plugg



Pluggar det sista nu, snart snart snart är jag klar med allt. På torsdag smäller det, då tar jag studenten! Lägger in två fina bilder som jag hittade på Facebook.

Plugg söndag

Hejsan svejsan.
Gud vad trött jag är. Igår firade vi Jennifer som fyllt nitton. Jag mötte upp Lollo vid bussen och så åkte vi gemensamt hem till henne. Jag hade köpt Rose bubbel och en fin ram med ett kort på henne själv i, som jag hade tagit med systemkameran i höstas. Sedan satt vi där alla tjejer och pratade om allt mellan himmel och jord. Jennifer bjöd på vin och lite annat. Sedan åkte vi in till stan. Det var La Roy som gällde. Haha jag kom himla bra överens med vakten. Jag sa som det var. Hej jag heter Michelle, jag har inget jobb, kommer från Spånga och har ingen större erfarenhete utav Stureplan. Haha han berättade att han inte heller var där ifrån så det spelade ingen roll att jag inte var någon van stureplansbrud. Idag har jag pluggat hela dagen. Slutade precis. Jag är faktiskt snart klar. Det här är den sista uppgiften. Sedan är det bara studenten kvar! PÅ TORSDAG!!

Rufus ville också plugga




Lördag

Heeej. Känner mig riktigt seg idag. Sov inte mycket inatt. Dels för att jag kom hem sent men också för att när jag väl kom hem så skulle Rufus busa med lakanen och kudden. Men imorse när jag vaknade så låg han och snarkade brevid mig. Min lilla älskling! Det var jätte roligt igår. Sofie har en helt underbar våning mitt i stan med världens största balkong. Man fick fyra glas vin/öl och en Mojito drink. Sedan var det öppen bar. De bjöds även på mat och godis. Sedan var dansgolvet äntligen igång. Ikväll ska vi hem till Jennifer som ska fira sin födelsedag. Efter det blir det utgång, om jag bara kan hitta mitt leg!

Söta Tilde


Under kvällen fick vi se ett litet framträdande:)



Linn och Tilde:)


Alex, Jag och Tilde



Folk



Tilde is getting it on!



Michelle



Tilde, Linn och Anna



Gustav, Olof och Klara



Smink paus



Gossip girls


Hanna, Jag och Adele



Strike a pose


Nej nu ska jag gosa med Ruffe! Hej då!



Ha en bra party kväll!


Fest

Hej! Idag åkte jag och mamma till Solna för att shoppa lite. Snälla rara mamma köpte skor till mig för över 2000 kr. Ett utav paren ska jag ha ikväll. Jag köpte även present till Jennifer som ska ha sitt födelsedagsfirande imorgon hemma hos henne.
Ikväll ska jag möta upp Tilde och åka till Karlaplan. Sofie, Susanna och Alex ska ha stor fest ikväll. Det bjuds på vin, öl och cider plus plockmat. Sedan blir det dans hela natten lång! Tagga! Sist jag och Tilde var hemma hos Sofie så hade vi super roligt. Såhär såg det ut då:
 


Vet inte vad jag ska ha på mig. Jag tänkte ha min fina klänning ifrån Oasis men den vill jag ha imorgon också. Äsh det får bli samma klänning två dagar i rad helt enkelt.

LOVE

JAG ÄLSKAR MUSIK

Hello!

Hej. Nu har jag chillat tillräckligt! Nu är det dags att fortsätta plugga psykologi! Är snart klar och då blir det fest haha! Igår kväll var Jennifer här. Hon kom precis i tid till Grey's anatomy. Idag fyller hon år! Grattis Jennifer min fina vän! 19 år!! Världens bästa ålder! På lördag ska det firas så det står härliga till!
Nu måste jag börja skynda mig med pluggandet. Ikväll ska jag till Väsby, till Saras nya hus. Vi ska göra det vi är bäst på. Äta och titta på Disney! Rufus hälsar! Puss
 


Snyggaste brudarna i storstan

PLUGGA

Fan jag pluggade så bra i två timmar och sen så skulle jag bara ta en kort paus, lyssna lite på musik och så. Och så fastnade jag helt. Idag är det riktigt trögt att plugga. Har en helt ny skiva som kom på posten idag som ligger uppe på mitt rum och väntar på mig! OH efter studenten ska jag inte öppna en akademisk bok på flera år!
Men nu ska jag återvända till min psykologiuppsats...

Pluggpaus

Idag hade jag mitt sista matteprov ever! Inga mer mattelektioner eller tråkiga prov! När jag fick reda på att provet hade gått bra och att kursen var färdig för min del så brast jag ut i ett stort leende! Sedan åkte jag hem till min älsklings Rufus. Drack lite kaffe innan jag började plugga Filosofi. Jag brainstormade lite först genom att läsa en massa filosofi innan jag satte mig ner och började skriva den sista filosofiuppgiften. Jag är nästan klar nu, ska bara gå igenom hela texten och rätta till alla småsaker.
Jag lyssnar på alla olika skivor jag köpt på senaste tiden. Det har blivit en del nu.

På bara fyra veckor har jag köpt alla de här skivorna. Men att köpa en ny skiva och lyssna på alla nya låtar är det bästa jag vet:

Beyonce
 Taylor Swift
 Carrie Underwood
 Rascal Flatts
 Billy Ray Cyrus
 Kelly Clarkson
 Miranda Lambert
 Dolly Parton
 Pink
 Katy Perry
Country Samling

Diva is the female version of a hustler

Heej. Det blev ganska sent igår så jag är rätt seg idag. Gick upp vid tolv. Vi har ju projekt i skolan nu så jag kan plugga hemifrån. Lilla Rufus låg brevid mig och sussade. Haha han sov som en stock. Men jag väckte honom så gick vi en promenad. Han känns verkligen som min lilla ängel som kom till mig precis när jag behövde honom. Det var så mysigt att gå i regnet. Nu måste jag plugga, plugga plugga. Trist. Om en och en halv vecka tar jag studenten. Inge mer plugg. Sen är det bara Kulturama och sången som gäller. Oh lycka!
Som jag nämnde lite i förra inlägget så var Beyonce konserten GRYM! Vilken satans kvinna. Hon dansade och sjöng helt underbart. Jag gillade inte henne så jätte mycket först men nu älskar jag henne. Jag skrek så mycket så halsen blev helt öm. Hursomhaver. I fredags var jag på bio med Jennifer och såg Änglar och Demoner. Grym film, älskar såna typer av filmer. Nu vill jag åka till Rom och se alla de där coola kyrkorna och statyerna.
Igår var vi på Blue Moon Bar. Albin och Wisam hade sin skiva där. Kvällen var rolig. Kom hem vid fyra. Jag och Lollo tog en promenad hem efter att vi hade sagt hejdå till Jennifer. Det var ljust ute så nu börjar sommaren komma på allvar.

Beyonce konserten:





Jennifer goes cowgirl


Albin


haha drägg


L and J

Tjoho

Har inte skrivit på länge, har haft lite mycket! Konserten var grym, bästa jag varit på!Jag tänkte bara skriva en liten hälsning innan jag drar. Ikväll har Albin och Wisam sin skiva som vi ska gå på. Så nu ska jag börja tagga och fixa till mig!

God bless the broken road



Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like Northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you


Rufus


      
Här är min bebis. Inatt var han duktig. Han somnade på en gång när vi gick och la oss. Han kommer alltid och lägger sig precis brevis en eller på bröstet, eller ryggen. Han är så gosig lilla Ruffiee! Idag när jag skulle dusha så var det lite läskigt. Han satt vid dushen och gnydde. Han trodde väll att Matte brottades med något vatten monster hehe. Jag tycker så mycket om honom redan. Just nu ligger han i mitt knä och lyssna på Country. The Climb är min favorit just nu. Nu ska jag plugga vidare, och sen ikväll ska jag på Beyonce konsert! Puss

Hello

Hej. Har inte skrivit på ett tag. När Simba dog vart jag väldigt nere. Men han somnade in lugnt och fint i mina armar. Jag berättade hela tiden för honom hur mycket jag älskade honom. Han kommer alltid att vara nummer ett i mina ögon. Jag gjorde mitt bästa för att inte gråta när han skulle somna in, så att han inte skulle bli orolig. Men så fort hans hjärta hade stannat så sprutade tårarna. Jag låg brevid honom tills "sjukhuset" stängde.
Dagen efter skulle jag ju hämta upp min valp. Det var en konstig känsla att hämta "en ny hund" direkt efter Simbas död. Men det var ju ingenting jag hade planerat och den lilla valpen kan ju inte hjälpa att Simba hade dött. Jag döpte honom till Rufus. Han är så liten och söt. Han kommer alltid upp och lägger sig precis vid ansiktet och somnar.
I Fredags hade Lollo inflytningsfest i sin nya lägenhet. Det var väldigt roligt. Vi körde Sanning eller konsekvens haha och det var ju ett tag sedan må jag säga. Det var en grupp roliga och framförallt snälla människor så kvällen blev lyckad. Sedan var jag med Sara hela helgen. På lördagskvällen åkte vi till Spånga och hyrde FYRA Disney filmer haha. Herkules var favoriten. Vi såg nästan klart allihopa. Jag älskar Disneyfilmer. Musiken, kärleken, hjältarna ja bara allt!
Nej, nu ska jag fortsätta att plugga. BLÄ!

Nu ger jag upp

Simba, min bästa vän, min fina underbara gosiga bästa kompis. Jag glömmer dig aldrig. Lova att du ser ner på mig ifrån din himmel. För nu ger jag upp

OMG

Herregud nu ska Jessica Simpson börja sjunga country! Oh varför? Hennes nya låt är bra men hon fullkomligt slaktar låten. Jessica Simpson borde hålla sig till sina poplåtar. Hon borde inte försöka bli en ny Carrie Underwood. Jag har så fruktansvärt svårt att se Jessica Simpson på CMA. Nej stort misstag! Härär hennes nys låt. Come on over. Herre gud..

Jesus, take the wheel


Söndag

Hej. Kom precis hem ifrån Vällingby. Först var jag där med Emelie och Jossan och shoppade lite och sedan träffade jag Jennifer och åt middag. Alltid lika hungrig! Imorse hämtade Sara upp mig. Jag, Sara, Emelie och Jossan åkte hem till Sara och åt upp det som var kvar utav smörgåstårtan. Den var så goood! Igår var vi hemma hos Sara runt sex. Vi drack drinkar, åt smörgåstårta och partajade. Sedan runt halv elva var vi åtta stycken som tog två taxi bilar in till Mosebacke. Sara kände vakten så vi gick in gratis. Aldrig fel! Hehe. Så natten forsatte i den riktningen. Kvällen slutade självklart på Donken.

Nu ska jag lyssna igenom mina nya skivor. Köpte tre nya skivor igår. Katy Perrys, Dolly Partons och Pinks nya. På onsdag ska vi åka och hämta upp min nya lilla valp. Det blev en liten grabb i alla fall. Vene vad jag ska döpa han till än. Måste skynda mig att hitta på något.
 Här är han




Härligt!

Hej. Sorry för dålig uppdatering! Valborg var jätte mysig. Först grillade jag och Louise hemma hos henne. Haha kvinnor kan! (Fast det gick sådär om jag ska vara ärlig haha) Sedan dansade vi, gjorde oss fina och myste. Efter ett tag kom det en massa folk hem till Lollo eftersom hon var ensam hemma. Så Valborg spenderades hos Lollo.

Igår kväll åkte jag hem till Johanna som var ensam hemma. Vi köpte grillad kyckling och lite annat och åt en god middag ihop. Sen satt vi på balkongen och myste och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan vid halv tio kom Frippe och Jerry dit. Vi somnade runt tre, halv fyra. Det var så mysigt att sova brevid Johanna, den lilla snussan. Hon hade gett mig en present under kvällen som hon köpt i Malta. Jag blev så himla glad! Det var en tavla där det stog " A girlfriend is a sister you choose" och så stod det en massa andra fina saker. Oh tack! Vi har dessutom bokat biljetter till Beyonce nu. Så den 13 ska vi se Beyonce på Globen!

Ikväll ska Sara ha sitt 25 års firande. Det blir först drinkar och mat hemme hos henne och sen ska vi till Mosebacke. Det kommer bli så kul. Emelies 25 års fest var superkul så det lär bli riktigt lyckat ikväll. Jag kanske slänger in en bild på hur jag kommer se ut om jag hinner. Puss!
Valborg:



Igår:


Rascall Flatts

Hur sent jag än kommer hem så sätter jag mig nästan alltid vid datan och lyssnar på musik. Musik, musik musik. Jag letar alltid efter nya låtar som jag fastnar för på youtube. Just nu är det mest country som gäller. Ikväll/inatt hittade jag världens finaste låt utav Rascall Flatts. Here comes Goodbye. I början utav videon säger mannen: "Sometimes life just seems like chapters of goodbyes". Och ja, jag är otroligt känslig men det fick mig faktiskt att börja gråta. Jag HATAR att säga Hej då. Blä! Jag hatar att sakna. Om Simba skulle försvinna nu så skulle jag dö utav saknad. Här är den underbara videon:

Here comes Goodbye



Here comes goodbye
Here comes the last time
Here comes the start of every sleepless night
The first of every tear I'm gonna cry
Here comes the pain
Here comes me wishing things had never changed
And I was right there in his arms tonight, but here comes goodbye


RSS 2.0