Japp jag ger upp

Nu sitter jag här och ska åka snart och det enda jag kan tänka på är hur fula kläder jag har!! Har fan ingenting att ta på mig! Buhu. Ígår kväll var jag hemma hos Sara och vi åt som aldrig förr, tappade tron på människan, gav upp, hade skratt anfall, kollade på Idol och tyckte om varandra. Vid halv ett följde hon mig hem.
Nu ska jag iväg in till stan för att fika och se Twilight med Johanna och Jempa! Tjoho Ska kanske till fellows sen också för att träffa Elina. Ha en bra kväll!

Ha en bra kväll

HEJ! Nu är jag hemma. Tjoho! På håltimmen kom Jennifer in till stan. Jag tog en massa bilder på henne som jag tror kommer bli så fina! Hon hade skor som man kan dö för! Så snygga! Jag skulle kunna gifta mig med de skorna! Hursomhaver. Jag hade matte sista lektionen så Jempa hängde med haha. Efter halva lektionen märkte läraren att hon inte gick i klassen. Men det var lugnt. Sen åkte vi hem. Jag ska snart hoppa in i duschen för att åka hem till Sara. Imorrn ska jag och Johanna på bio och sen antagligen till Fellows med Elina. Puss!

Taggad



Martin och Kawe får stå i moshpitten medans jag och Johanna står längst bak! Hihi(a)

Sommar


Jag vet att julen är super mysig men just nu längtar jag som tusan till sommaren!

HÅLTIMME

Håltimmar, håltimmar, håltimmar! Oh jag är så satans trött på alla dessa håltimmar. Man bara väntar och väntar och väntar på att få gå hem för dagen. Imorse var jag så trött så att jag höll på att dööö så jag drog på mig värsta mysdressen till skolan idag. Japp det går nerför! Har precis haft världens kortaste svenska lektion vilket bara bidrar till att den här håltimmen blir ännu längre! Och inte har lunchen öppnat heller..
Idag på MIN ANDRA långa håltimme så kommer Jennifer in till stan. Jag ska nämligen ta en massa foton på henne som jag ska använda till mina foto uppgifter i skolan. Hon blir så himla bra på bild. Efter det ska jag gå tillbaka till skolan för att ha matte lektion och efter det SKA JAG ÅKA HEM TJOHO! Ska väl hem och gå ut med Simba stackarn som har varit ensam hela dagen och sedan ska jag hem till sarasara underbara. Vi skulle ju egentligen åkt till Örebro nu i helgen men eftersom att hon varit sjuk hela veckan så blir det nog av nästa helg istället. Hursomhaver. Vi ska titta på idol, tända ljus och göra fruktsallad med tusen liter vaniljsås. En härlig fredagskväll(om jag bara får sluta någon gång)


Imorrn måste jag plugga hela dagen(BAJS) På kvällen ska jag möta upp Jennifer och Johanna inne i stan för att ta en fika och se Twilight på bio. Oh jag har verkligen sett fram emot att se den filmen. Den verkar så bra! Sen ska Jennifer sova hos mig vilket hon inte gjort på hundra år nu. På söndag måste jag plugga IGEN och på kvällen ska jag bjuda Martin på bio eftersom att vi hade nio månader i torsdags. Sen ska vi hem till honom och mysa.

9 månader

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i nio månader!
Underbara nio månader med dig älskling! Även om vi bråkar ibland så känns det som att jag älskar dig mer och mer för varje dag<3

Tjohooooooo

Heeeeeej!
Igår innan jobbet var jag och Thim på Donken för att ladda inför kvällens arbete! Oh jag tycker det är så trist att jobba nu på vintern när det är kolsvart! Men som tur var så fick vi hur lätta uppgifter som helst  så tiden gick ändå ganska snabbt. Jag kom hem runt tio och gick och la mig vid tolv(alldeles för sent)! I morse trodde jag att jag drömde när klockan ringde. Jag vägrade tro att det var sant. Men jag pusta och frusta mig upp ur sänghalmen och ner till frukostbordet. Jag är så less på skolan nu. Vi har hur mycket som helst att göra nu de två kommande veckorna innan projektet. Längtar så till jullovet nu! Nu har jag håltimme i tre timmar så jag tänkte få lite arbeten gjort. Efter det har jag konsthistoria och sen ska jag jobba igen. Kul..


Den här flickan ringde mig igår när jag var på jobbet. Hon sa att vi ska gå på Bullet for My valentine konserten nästa onsdag och att hon tänker bjuda mig! TACK TACK TACK! Jag längtar så och är så taggad. Det visade sig att Martin också skulle gå med Kawe så det gör det hela bara ännu roligare!

Halloj

Igår hade jag en lång dag i skolan, men den gick ganska snabbt ändå. Efter skolan träffade jag Martin vid Odenplan för vi skulle äta på Stakehouse. Jag tog en ceasar sallad och den var så himlans god. Till efterätt tog vi en ice-cream sunday eller vad det heter. Det var glass med grädde, pecan nötter och cola sås. Jag säger bara MUMS! Sedan drog vi oss hemåt. Jag drog hem och hämtade lite saker medans Martin åkte hem till sig och laddade ner The Bucket List som vi skulle titta på. På vägen till Martin gick jag in till Folkan och köpte chips och godis och sen gick jag hem till Martin och myste och tittade på filmen som var så bra! Den handlade om två män som hade fått canser och skulle dö inom några månader. Sedan somnade vi vid halv ett efter att sötnosen gjort kvällsmat till mig.

I morse gick Marre upp tidigt för jag hade sovmorgon. Jag sov kvar och drog sedan till skolan. Nu har min enda lektion tagit slut så jag ska åka och träffa Thim för att käka lite innan jobbet. Jag orkar inte jobba men utan pengar, inget liv!

Martin


Vad jag än säger ibland, så är du guld värd för mig älskling!

Superhelg

Heeeeej!
Igår var jag med Jennifer på La Roy. Det var mkt mindre än vad jag trodde. Vi stötte på många konstiga människor på dansgolvet men träffade också många snälla som skyddade oss emot midjekramande överkåta typer. Haha så det jämnade ut sig. Vi dansade hela kvällen, var hur kul som helst. Vi drog hem runt tre då Martin och Albin kom och hämtade oss med bilen i Brommaplan. (sötnosar) Sen skjutsade vi hem Jempis och jag åkte hem till Martin och slagga. 

Idag har jag haft en super dag. Först vaknade jag hos Martin. Han bjöd mig på Thai mat som vi åt hemma hos mig och efter det gick vi en lång promenad i snön med Simba. Martin mulade mig :O Och jag fick ingen chans att ge tillbaka! Hm.. Sen kom vi hem helt blöta utav all snö och då hoppade vi i ett varmt bad. Efter det tittade vi på Lejonkungen. Jag bölade som tusan när Mufasa dog. Och skrattade åt den dumma sköna apan Rafiki eller vad han heter. Haha. Sen gosade vi innan jag gick hem till Sara runt åtta. Vi köpte chips och Godis och tittade på Harry Potter. När jag skulle hem var det typ storm så jag kom nästan inte hem! Men jaghar i alla fall haft en superhelg.  

Fredag kväll

Igår kväll var jag med Johanni. Först gick vi och köpte Godis och läsk och sen drog vi hem hit för att titta på idol! Jag e så glad att Anna åkte, hon är så dålig. Hon typ sväljer alla ord när hon sjunger. Illa! Sen blev vi rastlösa så vi gick en lång promenad i kylan. Det var mysigt att gå och prata om allt mella himmel och jord. Sen gjorde vi oss redo för att dra på fest i Hässelby hos en kille som heter Simon. Men på vägen träffa vi Jocke, Matte, Kevin och alla dem. Så kvällen slutade hemma hos Alex. Annica och Denice var där också. Annica är så himla gullig tycker jag. Glad och söt hela tiden. Sen blev vi hungriga så jag och Johanna drog hem. Hon sov här vilket var så mysigt. Hon drog vid tolv imorse. Så nus ka jag roa mig så gott jag kan tills kvällen då jag ska ut med Jennifer:D

Lycklig

Underbart! Nu är jag lycklig igen!

Idag var jag ledig, så himla skönt. Jag sov ut riktigt länge och njöt verkligen utav det. Sedan städade jag lite och så innan Martin kom hit. Det började med att jag var väldigt arg och less, men min fina pojke löste allt. Jag är så glad att dagen slutade såhär och inte på något annat sätt. Jag känner att bitarna börjar falla på plats nu. Och det känns skönt. Hoppas bara att allt går i rätt riktning nu.
Nu ska jag snart gå till Konsum. Där ska jag träffa Johanna och köpa godis, och hon ska köpa cigg. Vi ska titta på Idol och mysa ihop. Vi skulle egentligen gått på bio men hon hade inte råd den lilla fattiglappen haha. Den här helgen kommer bli riktigt bra. Ska ut imorrn också vilket ska bli skoj! Puss

Tjoho

Jag försov mig imorse. Inte så konstigt kanske med tanke på hur mkt sömn jag behöver. Så nu ska jag snart dra till skolan för att hålla mitt svenska tal. Så skönt när det är över!
Igår var jag och Jennifer på h62 med Jacob och massa andra. Först stannade jag och Jempa vid Donken för jag var så jävla hungrig! Sen drog vi till Mariatorget. Vi träffade massa folk vi kände som också skulle dit vi skulle. En kille kom fram till mig på vägen och bah: Jobbar du på TP? Haha tydligen hade vi blivit utbildade ihop och han kom ihåg massa saker om mig men jag mindes inte ens stackarens namn. Vi var sjukt nära att inte komma in eftersom att jag hade glömt mitt legg hemma. Som tur var så fick jag en snilleblixt att morsan skulle mmsa legget på mobilen och voila så var jag inne. Vi hade sjukt kul där inne! Dansade som fasen och snackade med massa trevliga typer. Vid halv tre tog vi en taxi hem.

Kommer du hit ofta eller? HAHA

bästa<3

say what?!?!

Träffade Gulliga Tove också!

Haha Jennifer! Så jävla skööön<3

Jacob<3

Godnatt

Nu ska jag sova. Kvällen var spårad haha. Alltid lika kul Jempis!

utgång


Tjoho

Nu sitter jag här och jobbar på bajs svenska talet. Har ju det imorrn och jag måste erkänna att jag började lite för sent. Ikväll blir det kul. Jacob hörde av sig och frågade om jag ville komma på Norra Reals 200 dagars skiva ikväll. Så jag drar med mig Jennifer och åker dit ikväll. Ska vara nånstans vid Maria torget. Måste bara skriva klart talet....

Kall

HEEEEEEEEEEJ!
Igår var Helena här. Oh jag vill att hon ska flytta hit. Vi drack champagne och åt mat innan hon och mamma drog ut i natten. Martin kom över och sov här. Vi somnade sent och sov länge imorse( båda skolkade) Vi gick iväg i regnet och köpte pizza. Vi kom hem och åt med mami och sen drog han hem och jag gick till Lollo efter att jag sovit. Jag var där till sju då hon skulle åka och dansa.  Jag känner mig lite sjuk. Sover så mkt och känner mig bara seg och kall hela tiden. Jag är så trött på skolan nu, det är så trååkigt! Vill ha heeeelg! NUNU. Är ledig på fredag också tjoho!

michelle


Helg



I lördags såg jag på film med mamma och sov hos martin .Dagen efter, på söndagen, vaknade jag hos Martin och sen gick jag hem till Sara där Emelie också var. Vi snackade non stop och sedan kom även Bästa Jennifer Jempa dit. Vi åt mat, diskade(haha) och tittade på film. Jennifer stack hem vid elva och då sov jag hos Sara. Vi låg och snacka till tolv innan vi somna. Nu har jag en bra vecka framför mig. Puss

ARG

Vafan är det för fel på människor?

HAHA


Hi, Im Frank and this is my story

En bra kväll

HEJ! Nu ska jag snart gå och lägga mig! Har varit hela kvällen med Sara och Emelie. Sara kom och hämtade upp mig och så åkte vi till affären och handlade. Vi har gjort fruktsallad och tittat på Idol. Men vi tittar typ inte för vi sitter bara och snackar hela tiden. Sedan masserade vi varandra och Saras rygg är som en grusgång. Den är helt full av knutar! Stackars kvinna måste lära sig att slappna av haha. Emelie drog hem vid halv elva ungefär och då satt jag och Sara bara och snackade och roa oss. Nu ska jag sova och det ska bli så skönta att somna i tid. Imorrn ska jag och Sara springa och på kvällen ska vi på fest hemma hos Emelie. PUSS

Jag ,Sara och Emelie i sommras<3

HEJHEJHEJHEJ

Idag har jag haft en helt vanlig dag. Morgonen var himmelsk. Sedan rullade väl allt på som vanligt. Sista lektionen var näst intill omöjlig att ta sig igenom men det gick ändå. Åkte hem en snabbis och gick ut med Simba som varit ensam hela dagen. Sen åkte jag hem till farmor och åt god mat. Sedan kollade vi lite på tv innan jag åkte till kören. Jag och Sara fick två solo bitar vilket var skoj. Jag ska sjunga Amazing Grace på jazz mässan den 23. Just nu är jag sjukt o taggad för skola imorrn. Hatar mina fredagar som är proppade med lektioner och håltimmar. Ska till gymmet efter också. Sen ska jag hem till Sara och göra fruktsallad och titta på Idol men OH kan det inte bara vara Fredag kväll nu?! Jag kommer nog inte träffa Martin på tre veckor nu för han har köpt något nytt WoW spel så han lär sitta bänkad framför datan nu haha!
Nej jag har väl inget intresant att skriva egentligen.

Godmorgon

Hej. Imorse var en såndär riktig supermorgon. Jag var trött och skulle precis gå upp vid åtta då jag får ett sms ifrån ovan! Engelskan var inställd för att vår lärare var sjuk! Då kunde jag forstätta sova i flera timmar eftersom att vår nästa lektion börjar klockan ett! Tjoho!

Igår hade vi nationella Sv i skolan. Man kunde i sitta i fem timmar, men de flesta satt i tre timmar som jag. Det gick bra tror jag. Men man vet ju aldrig, de kan säkert hitta någon fel som de alltid gör. Efter det hade jag bara konsthistoria innan jag skulle åka till jobbet. Haha Kerim var jätte skum idag. Vi satt mitt emot varandra och hela tiden skulle han låtsas sura och hålla på. Han är riktigt skön! Jag försökte lägga mig i tid igår men jag kunde inte somna. Låg bara och vred och vände på mig hela tiden. Idag har jag bara två lektioner eftersom eng blev inställd. Sen ska träffa Lollo tror jag om jag inte ska till farmor och äta. Har inte träffat Farmor på ett tag men jag vet inte om jag orkar åka dit. Vill nog hellre träffa Lollo, men mitt himla samvete... blabla. Sen ska jag till kören med Sara och öva inför jazz mässan. Sen ska jag hem fort och lägga mig så att det kan bli FREDAG!

HAHA

jennifer säger:
JUSTE
jennifer säger:
BIO SNART
-Michelleee- säger:
vad?
jennifer säger:
punkt slut
-Michelleee- säger:
vilken?
jennifer säger:
vet inte något
-Michelleee- säger:
HAHAHAHAH
jennifer säger:
bio bara
-Michelleee- säger:
bio helt enkelt
-Michelleee- säger:
låter mkt passande
jennifer säger:
e de en dejt
jennifer säger:
BRA

-Michelleee- säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
jennifer säger:
spiket
-Michelleee- säger:
HAHAHAHAHAHAHAHA
-Michelleee- säger:
it's a date
jennifer säger:
se ja blir så exalterad att ja inte kan skriva


Duktiga michelle

Duktiga Michelle! Idag har du haft prov som gick bra, du har vart på ett spinning pass och du har jobbat! BRA MICHELLE!

GE MIG!


Dear God!...

:)

So I wont give up
No, I wont break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Evan if it all goes wrong
When Im standing in the dark I stiil believe
Someone is watching over me

Godnatt

Nej nu måste jag slagga. Är inte ett dugg trött, men jag vet att om jag inte lägger mig nu så kommer jag vara död imorrn. Imorrn SKA jag till gymmet på min håltimme! Ska köra ett spinning pass. Oh jag komemr dö. Hela kvällen har jag funderat på om jag ska permanenta mitt hår eller inte.. Det är så himla fint men det blir ju så fult när det växer ut. Men jag vill ändra på något nu, är så trött på mitt utseende nu. Något skoj måste jag göra. Pierca tungan vill jag ju göra men jag vet inte riktigt om jag vågar. Hm..
Jag och mamma har pratat om vad jag ska göra efter gymnasiet ikväll. Jag tror att det kommer bli så himla roligt! Kommer bli riktigt spännande tycker jag. Få träffa nya människor och så. Först måste jag gå ur trean. fast jag har blivit så himla omotiverad till skolan nu. Jag vill göra hundra saker förutom att plugga nu. Jag längtar till sommaren också. Bli brun och fin. Längtar tills vi drar till Grekland också! VILL ÅKA IVÄG NU! Bara festa hela kvällarna och chilla på stranden på dan. Oh vill dit nu!
Men nu skriver jag bara en massa blaj. Puss godnatt

Sommar


Mami

Tack mamma! Idag var du världens bästa vän!


Grattis

Grattis Elli! iDag blir du arton!

FEST

I fredags hade Ellenuur sin arton års fest. Det började med att jag,Ells,Jempa,Sabri och Jojjo käkade pizza och förade lite. Det var kul att alla var samlade igen för en gång skull! Jag och Jennifer hade en orkester med alla flaskor och gafflar haha! Sen började allihopa att strömma in. Vi började dricka lite mer och sen var vi riktigt taggade på party. Vi dansade och pratade med allihopa. Vi träffade Annica och Denice, två tjejer ifrån Sundby och Annica var helt galen haha hon ramlade i trappan och hade sig. Så hennes läpp blev helt blodig. Allt gick på jätte bra. När jag och Martin skulle gå hem till mig och sova runt tre så spöregnade det ute! Vi gick med Albin och Kevin och vid Folkan stötte vi på Matilda också.
 Igår vaknade jag och Martin här hemma. Vi skulle plugga hela dagen men det gick inte så himla bra. Vi gick och köpte mat som han lagade här hemma. Jag var så himla konstig igår! Jag var grinig och tvär och när tvn inte fungerade så började jag gråta. HAHA martin stackarns fatta ingenting. Sedan gjorde vi oss i ordning för Martin skulle ha fest hemma hos sig. Johanna och Jmpa kom men Johanna drog vidare ganska snabbt. Jag och Jennifer var sjukt ottagade och satt och löste korsord med Niclas i köket haha. Men hon taggade till och börade dansa så jag gick och hade djupa samtal med Jocke i trädgården haha. Han hade tappat sin sko som han sprang runt och letade efter när han skulle hem. I morse hittade jag och MArtin den ute i trädgården haha. Idag har jag sovit och inte pluggat. Jag är värdelös! Imorrn ska jag vara jätet duktig. Jag ska jobba och plugga!

Mtv music awards

Tokio Hotel beat Metallica & Linkin Park to win the Headliner award. As expected, they thanked their fans, saying "You did it again - see you next year LIVE with our new record!"

Tokio Hotel are massive across Europe and last year won the Best International Act award at the EMAs in Munich. They also took home four statues at the MTV Latin Awards earlier this year.


OHHHHHH jag skrek och hoppade när de vann! Tänk att de slog alla de andra stora banden som de tävlade emot. Bill var så söt när han skulle hålla sitt tal och jag blev så glad när de sa att de kommer komma ut med en ny skiva snart! Tom var så himla snygg utan sin keps också som han hade tagit av sig. Paramore kom trea i kategorin Best Rock out vilket var himla surt! Om de hade vunnit också så hade min lycka varit fullbordad!

VET HUT

ASSÅ! Varför får Kenza alla dessa förmåner? Inte nog med att hon får typ trettio tusen i månaden bara för att blogga, hon får dessutom åka till Liverppol och träffa TOKIO HOTEL?! Var är mina förmåner liksom? Inte ens en sketen godis påse kan jag få gratis! Vet hut!

Bored

ALLMÄNT...

Namn: Michelle
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Nope
Längd: 1,70
Skostorlek: 38
Hårfärg: Brun
Är du kär i någon: Ja<3
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: SOM FAN
Vilket shampoo använder du: Det som står i duschen
Vilken parfym använder du: Dolce Gabbana Light Blue
Vad är du rädd för:Krabbor
Gillar du att tvätta: hell no
Gillar du Berg-och-Dalbana: Love it

SENASTE...
Film du hyrde: The happening
Film du köpte: Pearl Harbour
Låten du lyssnade på: Cab I have this dance
Låten du hade på hjärnan: Vene
Låten du laddade ner: Decode med Paramore
Personen du ringde: Martin
TV program du tittade på: ?
Personen du tänkte på: Eh Sara tror jag?


FAVORIT...

Mat: Martins mat
Låt: Misery Buisness
Sak att göra: Sjunga
Sport: Dansa typ
Dryck: Cola
Kläder: eh stora tröjor
Film: Sagan om ringen
Bil: vettefan


ANTAL...

Gånger du varit kär: En
Gånger ditt hjärta brustit: En
Hjärtan brustit på grund av dej: Vene
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Typ en
Ärr du har på kroppen: Inga?


SENASTE...

Personen du fick mail av: Kapp Ahl
Personen du fick brev av: None
Personen du fick sms av: Martin
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Typ 8 år sen


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Skola
Var det kul: .. Nope
Hur tidigt stiger du upp: För tidigt..
Gillar du att slåss: eh ja
Vad ska du göra ikväll: Träffa Sara

Är du seriös: nej
Vad är du allergisk mot: krabbor
Var har du ont: I ryggen
Använder du hårspray: Sällan
Kan du stå på händer: nej
Favorit serie: O.C

ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: salt
Gillar du ketchup: nej eller jag vene
Är du glad nu: Jovars
Var du glad igår: Japp
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Tror inte det
Vad dansar du till: Britney!
Stockholm är: bäst
Göteborg är: bäst
Kan du sjunga: ja
Mer värt än guld: Kärlek
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Grekland
Ska bli skoj: Att festa imorrn
Ska inte bli skoj: Matte..
Sparar till: Grekland
Väntar på: Att få sluta
Pålägg som gäller: Ost
Dagens dryck: Kaffe & Cola


Godnatt

Det var ganska chill på jobbet idag eftersom att vi blev nyutbildade på ett nytt projekt och då behöver man bara sitta och lyssna. Så det var himla skönt att slippa ringa! Jag såg nyss att det bara är fyra veckor kvar tills projekt veckorna börjar. Alltså bara fyra veckor innan man kan säga att plugg terminen är slut. Herre vad fort det går nu! Jaghar knappt börjat med mitt projekt än!
Träffade Jacob förut också och vi bestämdeatt  vi ska ta en fika efter skolan imorrn. Gud vad mycket jag fikar nu för tiden. Fikan med Lollo igår gick på hundra spänn bara den! Efter det ska jag träffa Sara! Måste köpa hårfärg och en våg tång också!


Utkast: HEJ! ush ...

HEJ! ush jag har varit så ful hela den här veckan! Känns som om jag inte har några kläder, fult hår och JA ALLT ÄR BARA FULT! Bläbläblä! Jag måste börja träna nu! Men jag har ju aldrig tid! Oh! MARTIN nu får du dra med mig ut och springa! Puh! Idag hade jag kort skoldag så jag har varit hemma lite. Gått ut med Simba och tagit en tupplur! Nu ska jag iväg till jobbet

Tjolahopp

HEEEEJ! Jag har jätte lång håltimme nu så jag sitter hemma. Jag har gått en promenad med Simba och så har jag ätit och gjort Projekt läxan. I morse hade jag kemi prov. Det gick jätte bra men jag hade två människor brevid mig som var så jävla irriterande. Den ena tuggade jätte högt på sitt tuggummi och den andra tuggade på sina äckliga naglar. Puh! Men det gick bra i alla fall och det är så skönt att det är klart nu. Snart ska jag åka in till skolan igen och ha min religions lektion. Efter det ska jag möta Lollo inne i stan för en fika. Mums jag är så sugen på en chai latte.



Igår vaknade jag hos MarreBarre. Herre gud vad jag inte hade lust att lämna hans famn och åka till skolan. Han var alldeles varm och gosig och ute var det iskallt, mörkt och ruggigt. Men jag lyckades komma till skolan i tid i alla fall. Skolan rulla på som vanligt och klockan två slutade jag. Då åkte jag hem och sov en stund innan jag gick till Martin och myste med honom igen. Vi gick en promenad innan jag skulle hem. Jag somnade runt elva efter att ha pluggat kemi.


 

Oh jag längtar tills fredag då jag ska festa med Jempa!


RSS 2.0