Upptadering

Jag är dålig på att upptadera. Får försöka sammanfatta lite nu innan jag ska in till stan för att fika med Rebecca.  Lovet har varit underbart so far. I mondags sov Johanna här. Vi hade det så mysigt, såg på HSM2 och gick en lång härlig promenad i natten så vi somnade riktigt gött på kvällen. Dagen efter gick vi upp tidigt för att gå en till promenad med vovven och sedan göra havregrynsgröt till frukost. Vi pluggade och var jätte duktiga, fast det blev mycket prat. Sedan lärde hon mig hur man gör äggröra. Efter det skulle jag käkat middag med Sara men jag hann inte för jag och Lollo skulle iväg och se Dif-Mora i Globen. Det var skitkul verkligen! Dif loosa iofs..
Efter det åkte jag en snabbis till Martin och sedan runt halv tolv gick jag hem till Lollo och slagga där.

Så nu är vi vid onsdagen. Lollo skulle träffa sin kusin runt tre så då stack jag till Martin. Jag spelade Guitarr Hero för första gången och det var skiit svårt! Jag fick as ont i tummen!
Tränade med Lollo innan middagen sen.

Idag ska jag först in och fika med Rebecca och sedan till sångpedagogen. Efter det ska jag hem till Sara underbara!
Nu tycker jag att Jempa får ta och komma hem!


Godnatt

Träffade Rebecca runt två i Alvik då vi åkte och köpte skor till henne. Jätte fina skor med kilklack. Sedan åkte vi hem till henne. Tiden bara rusade iväg. Vi gjorde mat, kollade på tv pratade om allt, gick och köpte godis och myste med Chilli hennes vovve. Först skulle vi träffa Eddie och Basse men sedan kunde inte Basse så då kom Marre och Eddie istället(men de kom ju försent!!). Åkte hem runt elva och nu är jag hemma. Ska slagga för jag är verkligen trött.
image205

Rebecca

Rebecca

Nu ska jag snart iväg för att träffa Rebecca:) Vi ska första köpa ett par skor till henne och sedan mysa! Har saknat henne jätte mycket. Folk kunde aldrig slikja på oss förr i tiden. Men nu har tönten växt om mig:O
 
image204

Love Love Love

Godnatt

image203

Jag e helst slutkörd! Godnatt! Nu vill jag bara att mitt tal ska vara över!

God Morgon

Passet igår med Jennifer, Sanna och Malin var så himla jobbigt! Men man känner sig så nöjd efteråt:) Jag hann precis hem till Grey's tack gode gud. Efter det slaggade jag, SÅ SKÖNT och mysigt när Simba ligger brevid, han är världens bästa goaste underbara! Idag har vi en ganska lång dag, först nu ska vi ha rehearal på det vi ska ha på fredag. Jag längtar så tills allt det här är över :P Kommer kännas så skönt efteråt. Jag längtar jätte mycket till lovet nu! Bara få umgås med sin vänner och ta det lugnt. Nu ska jag fixa det sista och sen ska jag dunsta iväg till skolan. Efter skolan ska jag till min sångpedagog och efter det till kören med Sara. Ska äta middag med Farmor ocskå så det blir en fullspäckad dag.


Lips of an angel-Hinder

Snygg som..

image202

Bra dag

Idag var en riktigt bra dag i skolan. Det var bara mamma och jag ensamma i morse så jag kunde sätta på hur hög musik jag ville. Då vaknar jag alltid bra. Sedan väl framme i skolan had vi utfrågning utav reglerna, så vi vet hur allt ska gå till på fredag. Jag och Olof blev utfrågade av Noah och Axel och det gick jätte bra, men jag kunde inte sluta skratta för Noah var så söt när han skulle vara allvarlig. Sedan jobbade jag och Olof flitigt och blev ganska snabbt klara med vårat opening speech. Han e så skön! Käkade lunch med Alex, Linn, Cribba, Elina och Challis. Var god mat tycker jag.
Drog hem så jag var hemma runt två och som vanligt slaggade jag i en timme. Jag blir så trött utav fokusveckan haha. Nu ska jag ut med vovven och sedan ska jag träna med Jennifer, Sanna och Malin. Vi ska köra ett step pass klockan sju. Det ska bli så härligt:D Det är så skönt att jag inte tycker det är jobbigt att ta mig till träningen längre.

Jag längtar så himla mycket till sommaren nu! Har tittat på lite sommarbilder ifrån förra sommaren.
 
image200image201


Naw

Glömde bort att skriva att Sara hade skrivit en låt till mig som jag läste idag! Asså! OH! Jag blev så glad för den var så jävla fin! KÄRLE KÄRLEK KÄRLEK!

Hey God-Bon Jovi

Tisdag

Idag gick jag upp äckligt tidigt, jag gick som i trans imorse. Var i skolan tidigt och läste igenom alla resolutions. Lobbysession som vi hade på morgonen gick bra, men vi fick bara två underskrifter haha. Sedan så hade vi retoriklektion. Jag satt med Noah, Addi Linn och Alex och höll på att garva ihjäl mig när vi hade röstövningar!
Kom hem runt tre och då var jag SÅ trött så jag slaggade en stund. Sedan ringde Sara och frågade om jag ville följa med och leta noter till några låtar som hon ska sjunga på en begravning. Jag gick en promenad med Fredrik upp dit och sedan så gick han hem och jag åkte iväg med Sara. Efter det åkte vi hem till henne och chillade och drack te med grädde tihi. Nu MÅSTE jag plugga in alla regler tills på fredag.
image194

Mondag

Idag började fokusveckan och jag bara längtar tills den är över! Är väldigt nervös. Satt med Noah och Addi och såg filmen och Irak på morgonen och vi blev hyschade ett antal gånger, men det är inte lätt att inte skratta när Addi råkade nämna sin kinky hemlighet och kossor^^ haha! Och Noah var inte sen att hänga på och sedan joinade även Millan haha. Så första dagen var toppen men nu ere de värsta dagarna kvar!
Jag slutade tolv så jag åkte hem och lyssnade på musik och väntade på Johanna. Vi hade jätte mycket att prata om, speciellt Johanna som har lyckats få några mindre snälla varelser på halsen. Det går icke att lita på alla. Sedan kom Lollo och Kimmo och drack te och åt äggmacka hhaha. Hade velat att Jennifer skulle komma också men hon hade inte slutat då. Men vi sågs på kvällen för ett cykel/styrka pass. Jätte jobbigt, speciellt för armarna idag.
Nu måste jag slagga tidigt för imorrn ska jag plugga på morgonen.

SNART LOV!

What hurts the most



Jag älskar den här låten och texten är så fin och sorglig. Har lyssnat på den hundra gånger från igårkväll.

MSG-When Im Gone


Sjunga


Helg

Igår sjöng jag unchain my heart på pop/rock cafeet. Jag var skit nervös innan eftersom jag inte kunde texten alls. Det spelade ingen roll hur mycket jag övade, den ville helt enkelt inte sätta sig. Sara skulle sjunga innan mig och som vanligt så fick hon igång publiken med Proud Mary. Hon sprudlar alltid utav energi och ger allt. YOU GO GIRL. Sedan var det min tur och det gick bättre än väntat men jag hittade på en egen text. Jennifer, Johanna och Martin kom och tittade på mig vilket var kul. Jennifers mamma kom också och hon är ju en sån raring. Älskar henne, hon känns som min andra mamma. Efter det stack jag hem med mamma och syrran och åt och när melodifestivalen började så kom Jennifer hit. Vi höll på att dö utav skratt när Björn flög i luften och skrek att han var Peter Pan.  Han är så underbar. Johanna kom runt halv tio och efter det stack vi hem till Martin. Det var skit kul att träffa Albin som är så himla rolig och även Niclas som är jävligt skön. Lollo kom också och hade sin pojkvän med sig och han tycker jag mycket om också!
Jempa skulle sova hos mig och vi somnade runt halv fyra, det var så jävla skönt att slagga. Vi gick upp tidigt imorse för hon skulle ha visning. Jag bestämde mig för att gå på bio med lillesyster. Vi fikade innan bion och såg sedan Bee Movie. Den var jätte rolig. Vi drog hem efter bion då jag gick ut med vovven och sen städade jag rummet. Nu väntar jag på Sara som ska komma direkt efter hennes dans.
image185

Påväg emot Rock n Roll

Igår efter skolan så fikade jag med mamma inne i stan och efter det gick jag till bibloteket för att plugga med Johanna. Skulle träffat Jennifer och Lollo också men alla hade fullt upp med att plugga. Vi gick in i ett jätte mysigt sagorum där vi kunde plugga helt ifred. Efter ett tag fick vi kortslutning i hjärnan så vi drog oss hemåt till Johanna där jag skulle sova över. Jag hade dessutom bråkat med mamma så det var jätte skönt att få sova borta. Johannas brorsor får mig alltid på bättre humör eftersom de är så jävla roliga. Jag och Johanna höll på att garva ihjäl oss under middagen.
Jag försökte spela ett utav deras tv spel men det gick åt fanders! Så jag och Johanna tvingade de starckars grabbarna att titta på Gossip Girl istället. Jag är ett större fan utav O.C men G.Girl är helt okej. Jag fick värsta godisuget runt nio så vi gick och köte knattar och sjöng hela vägen till affären(ej vackert dock)
Vi somnade runt elva och jag var helt jävla död på morgonen, herre vad trött jag var! Men Johanna var stentuff och fick upp mig i god tid så att jag hann.
image179
Min mentor e riktigt skön:
"Du håller ju på att frigöra dig ifrån dina föräldrar. Du är påväg emot rock n roll"

Prov!

Okej nu har lite tid at skriva i bloggen fö vår lärare är sjuk så vi har ingen MUN-Lektion. Ja konstigt namn jag vet. Asså den här dan känns som om jävla evighetsdag. Den tar ju aldrig slut.

Provet imorse gick verkligen jätte bra,jag är så nöjd! I går kväll kunde jag nästan inte sova för jag var så nervös inför provet så nu är det jätte skönt att det är över. Menmen.. Inget vara föralltid för nu är det dags att börja plugga inför Historia provet som är på torsdag. Men jag känner mig ändå rätt lugn. Med Kaffe så går allt.. Nästan. Pluggade i helgen på bibloteket med Johanna och igår satt jag från halv fyra till sju på kvällen på statsbibloteket och pluggade. Det gjorde susen. Sedan halv åtta åkte jag till Brommaplan och träffade Jennifer och hennes syster för att köra ett cykel/styrka pass. Herre vad jobbigt det var igår asså. Jag blev verkligen helt slut! Men det är så skönt efteråt när det känns i kroppen. Jag la mig halv tio igår för att vara i form för provet, Johanna ringde runt tolv och jag halvhörde eftersom att jag sov men jag trodde det var alarmet. Så imorse hade jag ingen aning om hon hade ringt eller om jag hade drömt. Haha.

Skrivbordet i den här datasalen är jätte kass det ärdärför alla ord typ är felstavade.

Efter skolan ska jag faktiskt inte plugga, jag ska fika med Jennifer, Johanna och kanske Lollo. Men sen måste jag plugga. Nu är ialla fall Rihanna biljetter bokadeså de ska vi hämta ut ikväll. Och klipptid är också fixat. På fredag ska de slitna topparna AV! DÖ!


Alla hjärtans dag ...

image177image178

Asså de gör livet värt att leva:D


Fredag lördag

Det gick jätte bra hos sångpedagogen igår. Hon var hur trevlig som helst och jag var inte så nervös efter ett tag. De har jobbat med så himla många utav Sveriges artister. Bla Carola, Elena Paparizo, idol deltagare och de flesta i melodifestivalen. Så det var otroligt roligt. Vi höll på i en timme medans Johanna väntade utanför eftersom att vi innan hade pluggat på bibloteket. När vi var klara åkte vi och handlade mat och gjorde sedan middag hemma. Lollo kom också, vi åt en jätet god wok. Vi åt med hela Johanna familf förutom Niclas och jag höll på att kissa på mig för vi skrattade så mycket. Simon är så jävla skön och han fick mig att skratta gång på gång.
Sedan kom även Jennifer. Kvällen blev jätte rolig och mysig. Jag sov över och det var grymt svårt att somna haha.

Imorse tvingade Johanna upp mig vid elva eftersom att vi skulle till bibloteket och plugga. Vi kom dit runt ett och pluggade på bra i två timmar. Sedan skulle jag shoppa med farmor. Vi köpte en klänning, väska och almenacka. Sedan drog jag hem och gick ut med vovven och städade mitt rum. Ikväll ska jag mysa med mamma och titta på melodi festivalen.
 

Den här låten övar jag mycket på nu :)

Tjo

Nu är skoldagen över och jag ska gå till bibloteket för att plugga med Johanna. Sedan ska jag göra mitt bästa för att hitta till min sång pedagog på voicecnter. Puss

Upptadering

Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde igår.. ehn jo juste. Hade en bra dag i skolan. Hade skit kul på musik lektionen när jag skulle spela el gitarr som jag alltid velat prova. Det kanske inte gick så jätte bra men kul var det i alla fall. Sedan träffade jag Johanna i statsbibloteket för att plugga. Sötnosen hade tagit med sig matsäck till mig, oh vilka vänner jag har! Pluggade på bra och sedan drog jag till Brommaplan för att träna med Jennifer. Det var jätte skönt att få ta i lite. Jennifer var inte lika hård idag heller haha. Sedan så drog jag till Sara på kvällen. Vi köpta glass och knattar och åt för fulla muggar. Sedan började vi spåra med maskleken. Jag gick hem för att somna försent åter igen men aja.

Idag har jag varit jätte duktig i skolan men så jävla trött.  Måste börja sova mer. Noah föreslog att jag skulle säga what the fuck varje gång innan jag går och lägger mig. Jag sover nämligen dåligt för att jag stressar upp mig så. Haha ska prova det. Käkade lunch med Johanna som var inne i stan när jag hade lunch timme.Såg världens snyggaste kille sitta mitt emot mig och jag log på som tusan och han log tillbaka, dum som jag är så rodnar jag ju då så jag tittade bort och gömde mig. DUMMA MIG! Snygga målarbyxor hade han på sig och allt..
Åkte hem med Johanna sedan som stannade inne i stan. Är jätte ledsen nu för jag missade kören idag för att jag råkade somna. Oh jag vart jätte ledsen när jag vaknade. Jag drömade om att det skulle bli krig i Sverige och mamma var tvungen att gå ut i kriget och jag bara grät och grät. Jag tror att jag pluggat för mycket om Kalla kriget nu.

Imorgon ska jag ka till min sångpedagog på voice center för första gången. Ska bli jätte roligt!

Jag känner mig lite arg ikväll, vet inte om det var för att jag missade kören. Känner mig så uttråkad och det känns som om jag slösar en massa tid.


Känner lite om den här låten just nu

BFMV



Heart burst into fire

I hate everything about you

Älskar den här låten! Hans röst e så jävla go!



Hade seg dag i skolan idag men den tog i alla fall slut tillslut^^. Hann inte käka lunch så jag vart lite grinig och käka ett helt paket dextrosol. Vene om det var så bra. Träffade Johanna sedan för att plugga på statsbibloteket. Innan så drack vi chai latte för att ladda upp oss lite. Vi pluggade i två timmar. Jag pluggade på om kalla kriget och frågade hela tiden människor som gick förbi om en massa frågor haha. Sedan käkade vi på Burger King men när vi kom hem så sprang vi i alla fall  fyra km:D Så nu har jag dushat och pratat med Sara i telefon i en timme så jag är mycket redo för att sova! Haha Jennifers träningspass med mig igår har gjort så att mina armar e helt ömma! Ajajaj...

Bra dag, pizza och träning

Alarmet ringde inte i morse så jag fick rusa som om jag hade eld i baken till skolan! Kom dock i tid och då är såklart musik lektionen inställd. Det är ju min favorit lektion och alla visste visst om att den var inställd förutom jag.. Blev mycket tråkigt. Men sedan rullade skoldagen på bra. På sista lektionen hade vi historia och såg en skit äcklig film som hette 4 Juni tror jag. Jag hatar krigsfilmer med blödande barn och döda kroppar. Men antagligen så är jag mesig för alex blev inte alls lika berörd och inte heller någon annan.. Eller?
Sedan så käkade jag på Il Postino med Lollo. Jag var så sjukt hungrig och det smakade så himla gott. Det var jätte trevligt men sedan blev det ont om tid så jag fick skynda mig till träningen. Tränade cykel/styrka med Jennifer:D Det var så jävla jobbigt! Och Jennifer har smygtränat så hon var på mig som en typ grekisk krigsgud eller nått. HAHA!


Min söndag

Min söndag var jätte härlig. Åkte in till stan för att fika på John Criss med Jennifer och Johanna. Åkte in till stan vid två då även Ida joinade oss. Jag åt en hallonpaj med vaniljsås och en cola som inte var god. Vi hade jätte mysigt och pratade om allt möjligt tills klockan tickade iväg och blev runt fem. Då var det dags att tänka på versen så jag och Johanna tog gröna linjen hem medans Jennifer och Ida åkte åt andra hållet. Mina armar e fortfarande fulla med gubbar som jennifer målade:) haha.
Sedan på kvällen åkte jag till Sara med godis. Jag somnade en stund men sedan blev vi taggade och sjöng på en massa låtar och vi bestämde oss för att köra en duett på pop-rock cafeet den 16 Februari. Sedan så tittade vi på carolas dvd och åt popcorn. Lever livet till fullo. Sedan så körde hon hem mig och jag hoppade i säng skit trött!

GurkBurk

Dagen idag gick jätte bra. Nästan ingen huvudvärk och på gympan spelade vi basket vilket faktiskt var kul!Skrattade ihjäl mig på tuben när Alex och jag pratade högt på tunnelbanan att vi ska spara oss innan äktenskapet och att vi inte tror på fysisk kontakt överhuvudtaget. Haha några skrattade, andra rynkade på pannan^^ HAHA!
Sedan åkte jag in till stan och fikade med Johanna på John Chriss. Jätte mysigt verkligen, med lilla gumman. Jag älskar att fika efter skolan det är så mysigt att varva ner på det sättet.
Åt middag hemma vid sex tillsammans med Älsklings Jennifer. Vi åt Ben and Jerrys, Kollade på Lets Dance, Harry Potter och Hjälp. Gud vad vi skrattade det är så jävla roligt, asså jag älskar när människor får psykvredesutbrott på småsaker haha! DU ÄR JU FÖRFAN BARA EN GURKBURK!
 

God Morgon

Jag kände sånt motstånd i morse när jag klev upp ur sängen.  Somnade sent igår eftersom att det blåste så mycket. Jag gillar inte att sova ensam när det blåser så, men Simba var ju hos mig hela natten i alla fall. Har drömt en massa helskumma drömmar inatt, en del var rätt mysiga faktiskt. Nu längtar jag redan tills dagen är slut, jag ser minst fram emot gympan som är sista lektionen. Sedan efter det så ska jag möta upp Johanna inne i stan för att ta en fika. Så mysigt ska det bli att sitta med en chai latte och bara njuta av att helgen har anlänt. Sedan när jag kommer hem måste jag sång-leta, och sen till kvällen får jag se vad som händer.

RSS 2.0