Lite sliten

Gash jag är trött och seg! Ska städa lite här hemma nu. Är ensam hemma så Jempa ska komma hit. Lollo kanske kommer förbi också. Ikväll vill jag bara ta det lugnt och se på en film eller nått. Sen ska jag sussa så sött. Har sovit på tok för lite. Puss!


Morgon tankar

Jag har gått upp tidigt varje dag den här veckan. Har haft lite problem med att sova. Jobbiga men ändå så underbara drömmar som jag bara vill radera. Jag ska iväg nu klockan tolv in till stan för att klippa mig, nu ska allt det slitna bort bort bort. Ska tona håret sen också så det blir brunt och fint. Skulle ju ha tränat med Jennifer efter det men hon är fortfarande lite sjuk känner hon. Men det hindrar inte mig från att kämpa mig till gymmet haha. Ikväll måste jag jobba.. Herregud vad jag inte vill asså. Får ju ändå bara skit lön känner jag. På Fredag är en väldigt speciell dag på tal om annat, men jag vet inte riktigt hur speciell den kommer att bli. Har bokat in bio med Sara för säkerhets skull ifall saker inte går som planerat. Jag har sett fram emot den dagen väldigt länge nu så jag hoppas såklart. Allt är så ovisst nu. Just nu tar jag hand om mig själv så gott jag kan. Är med vänner, tränar och myser. Gör så gott jag kan för att tänka på annat. Jag är stark.


Tisdag

Heeeej. Idag blev det ingen träning. Mina muskler orkade inte. Men imorrn ska jag träna med Jennifer så det ska bli skönt. Idag runt halv tolv gick jag till Sara. Har varit där hela dagen. Vi har myst, druckit te, kollat på film, snackat skit och gått promenader. Vi planerade även hennes 25 års fest. Vilka som skulle bjudas, vart alla skulle sitta och vad som skulle ätas och så. Jag solade idag också så nu börjar jag faktiskt se lite färg! Jag orkade inte jobba så jag sjukanmälde mig, hade så kul med Sara. Hon gör mig alltid så glad och idag har hon bara varit underbar. Jag vet inte vad jag skulle göra utan mina vänner.
Juste på tal om något annat. Det var ju tal förut på att jag skulle ta sång lektioner hos Idol-kishti. Nu har hon faktiskt kontaktat mig för hon såg en video på mig när jag sjöng. Hon hade en plats ledig och ville att jag skulle börja där. Så roligt! Hoppas att hon inte är för läskig bara! Imorrn blire lön och kanske utgång men jag är så förbannad för jag fick bara 2000 i lön. Trodde verkligen att jag skulle få mer med tanke på hur mycket jag jobbar. Oh jag måste verkligen börja leta nya jobb nu!
 

Hittade den här gamla bilden på datan. Den får mig att längta till sommaren så mycket! Vill bli brun och fin och gå på någon sommarfest nu.Trist att jag måste klippa av mig mitt långa hår imorrn. Men det växer ju ut snabbt.

another day

Ah! Kom precis ur durren. Har tagit på mig pyamas och sitter här med en kopp te. Mys! Träningen var riktigt jobbig ikväll, men det var så skönt efteråt. Jag bokade in mig på ett spinningpass imorrn också klockan elva. Efter det ska jag sola igen och sedan ska jag ha hemma spa med lillasyster. Hon är världens bästa lillasyster! Efter det ska jag hem till Sara som ligger sjuk. Vi ska titta på Mulan som vi aldrig tittade på i Fredags. Hoppas inte att man blir smittad för guds skull! Sen till kvällen måste jag tyvärr jobba. Men på onsdag är det äntligen löning! Tjoho. Kanske tillochmed blir utgång.

Jag och mamma pratade lite om att leta studio och spela in en demo nu igen. Den förra vart liksom aldrig klar för jag var så missnöjd med låten(jag skrev den själv och det vart ju fiasko) Så nu ska jag ta en cover och spela in. Det får bli någon låt som jag känner mig riktigt säker på. Det låter så roligt. Sedan får jag skaffa mig en sån där Myspace sida. Sen börjar det ju dra ihop sig lite inför Kulturama. Jag måste börja plugga in noter och sånt! Nej nu ska jag och mamma titta på film och sen ska jag slagga. Puss!

Såhär brun och fin ska jag bli när veckan är slut!

Tjohoo

Tjohooo. Jag kom precis in. Har varit i stan hela dagen med Lollo. Jag hittade faktiskt några jätte fina plagg. Känns alltid skönt. Känns som om jag aldrig hittar fina saker i stan längre. Vi satte oss och åt en riktigt maffig ceasar sallad. MUMS! Sedan så solade jag i Spånga en kvart. Så nu ska jag bli brun och fin. Nu ska  vi äta här hemma snart och sen ska jag iväg och gymma. Puss!


Titta vad jag är duktig


Idag har jag varit ledig ifrån skolan. Så jaghar bara tagit det lugnt och pysslat om mig själv. Jag ska snart åka till jobbet. Har precis gjort pannkakor alldeles själv. Tjoho. Puss på er

KÄR I MIN JACKA

Heeej. Nu är jag äntligen hemma. Har jobbat ikväll. Jag hade sjukt kul ikväll. Skrattade åt allt och alla så tiden gick himla fort. Jag och Thim fick skjuts hem utav en kille som heter Marcus, och han körde fasen som värsta galningen. Igår var jag och tränade med Martin. Martin tränade iofs på gymmet och jag var inne på ett cykel/styrka pass. Oh va det var jobbigt. Jag höll på att dö verkligen. Sedan så åkte jag hem och skrev klart min uppsats. Sedan började jag sakna Martin så mycket så jag åkte hem till honom och sov där. Innan vi somnade så gjorde vi i ordning te och satt och myste. Idag har jag även köpt min absoluta dröm jeans jacka ifrån Levi's. Fy fasiken vad jag älskar den men oh vad dyr den var. 1100 kostade den. Så jag hade lite ångest men .. Oh jag älskar den.


Bilden är tagen ifrån en annan blogg. Den är mycket snyggare i verkligheten<3

Helgen

Hej. Kom precis hem. Har varit hemma hos Sara och ätit middag. Vi kollade på flykten ifrån hönsgården haha den var faktiskt riktigt kul. Igår var det alla hjärtans dag. Det var jätte mysigt. Först jobbade jag hela dagen och det gick bra. Sedan träffade jag älsklingen. Vi åt middag på ett mysigt ställe ine i stan. Jag hade köpt en nalle till han som heter Pelle Metal. Martin hade köpt choklad till mig. Mums. Sedan kom Louise och Kimmo in. Vi satt och drack lite och dansde med till musiken haha. Vid ett drog vi hem. Först käkade vi självklart på Rasmus Grill. Sen åkte jag hem till Martin och sov. Då såg jag att min älskling hade köpt jätet fina rosor till mig. Tre stora fina röda rosor. Jag har hängt upp dem i mitt fönster nu så att de torkar.
Idag har jag skrivit på min fördjupningsarbete hela dagen. Sedan var jag som sagt hos Sara. En riktigt bra helg. Puss

Alla hjärtans dag

Nu ska jag iväg och jobba. Är klar vid sju. Då ska jag självklart träffa martin eftersom det är alla hjärtans dag! Tjoho. Vi ska först äta middag och sen ska vi gå på bio. Så det blir nog en bra lördag. Puss!

Kärlek



Johanna världens bästa! Tack för att du finns!

Tjohohohoho

Igår sov jag hos Lollo. Det var super kul, och alldeles för länge sedan! Först satt vi i en timme och myste med Oboy. Mums. Sedan haha gick vi ner till datan och läste lite bloggar. Sen fick vi för oss att kolla om Louise hade kvar sin playahead. Och det hade hon! Herregud det ver flera år sedan. Men det värsta var att det var några stycken som hade varit inne flera gånger det här året! Folk har fortfarande kvar sin playahead och går in på den. Herre.. Sedan gjorde vi oss lite i ordning. Jag gick ut och snackade lite med Martin som hade vägarna förbi. Sedan la jag och lollo oss i sängen och pratade/skrattade innan vi somnade. Det var så kul.

Halva skoldagen kvar typ. Har precis haft seminarium i religion och det gick bra! Om två timmar ska jagträffa Johanna på min håltimme och ta en fika. Sedan ska jag hem och göra mig fin för ikväll. Jag och Sara ska in till stan för fika/bio. Puss!

TJOO

Bra dag idag och igår! Bra på jobbet. Japp. Det var lite pinigt idag på ljudtekniken. Vi håller på och snackar om panorering. Så alla skulle ta med sig varsin låt och berätta hur ljudet var uppdelat i högtalarna. Alla valde typ Mando Diao, Coldplay och sån skit. Sen kommer min låt som var en Bullet låt. Det börjar med värsta skriket, så läraren fick sänka ljudet haha. Ibland blir jag så trött på min skola som bara lyssnar på coldplay, mano diao, the killers och typ the kooks. Jävla skit band! Oh!
Nu ska jag snart äta och sen ska jag sova hos Lollo. Vi ska hyra någon bra film och mysa för hon är ensam hemma. Imorrn kommer jag få se Johannas tatuering för vi ska fika vid ett. SPÄNNANDE!

Bra dag

Idag har varit en bra dag. Jag vaknade hemma hos Martin. Vi hade en mysig morgon så det blev en bra start på dagen. Sedan hade jag matteprov och det gick väl helt okej tror jag. Är inte så förtjust i matte. Skoldagen var ganska seg men jag fick mycket gjort så jag känner mig lite mindre stressad. Efter skolan träffade jag Jacob. Vi satte oss på Donken i någon timma och snackade på om allt. Sedan var det jobb. Det gick bra ikväll, fick max provision. Hade skit kul med Thim på vägen hem också. Haha man blir alltid så flummig efter jobbet. Nej, nu ska jag sova innan jag dör. Puss

helg

Hej. Jag tänkte att jag skulle berätta lite om min helg.
I fredags var jag fortfarande sjukanmäld. Min familj åkte till Västkusten för att gå på sextioårs fest men jag stannade hemma. Martin kom timm mig med thai på fredagen. Sedan kom Albin och Sanna och hämtade oss så åkte vi till videobutiken och hyrde film och köpte godis. Vi hade en jätte trevlig kväll, men jag var fortfarande lite sjuk så jag var rätt seg. Första filmen vi såg var helt sjuk. Den handlade typ bara om en massa zombies som sprang omkring! Andra filmen var mycket bättre men vi hann inte se klart den
På lördagskvällen var tjejerna här hemma. Vi drack vin och tittade på melodifestivalen. Det var super roligt att träffas allihopa. Runt elva kom Martin och Kevin så drog vi in till stan. Tjejerna och jag drog till Huset medans killarna satte sig på någon bar. Vi hade sjukt roligt där inne. Vi gick klockan tre när de stängde. Alla tog en taxi ifrån Alvin. I Alvik köpte jag även min efterlängtade pommesfrittes tallrik. Jag, Albin och Martin drog hem till mig. Vi drack mer vin och pratade till klockan var sex ungefär. Sedan somnade jag och Martin vid halv sju. Fy satan vad vi var bakis hela dagen efter. Oh jag mådde så illa. Vi kunde knappt äta någonting eller röra oss för den delen. Herregud.

Idag har jag varit i skolan. Hade ljudteknik sista timmen vilket var skit kul. Efter skolan så träffade jag Martin och käkade feta pizzan. As gott. Nu har jag snart skrivit klart min projektrapport och ska plugga lite matte. Har matteprov imorrn.. Hrmpf. Jaja puss!

Godnatt

Jag la mig halv sju imorse så jag orkar inte skriva nu. God natt

Mit absoluta favoritband


Paramore-Decoy

Alla hjärtans Dag

Det är ju alla hjärtans dag nästa lördag. Jag har faktiskt aldrig varit tillsammans med någon på alla hjärtans dag, så det här året blir det första. Hoppas det blir mysigt!


(Bild från Johannaarreman.blogg.se)

Mardröm

Asså jag har så störda drömmar.
Inatt drömde jag att jag och min kompis Bella hade fått billjetter till Michael Jacksons konsert. Vi åkte vid åtta för vi skulle vara framme vid nio. Men Bella åkte vilse så vi hamnade vid värsta träsket med en massa grodor/jätte stora paddor. Jag mådde jätte dåligt eftersom biljetterna hade kostat 600 spänn styck. När klockan var fyra på morgonen så gav vi upp hoppet om att vi skulle hinna. Då kom det några jävlar och låtsades att de skulle hjälpa oss ur träsket, men sedan tvingade de oss att stanna och hålla dem sällskap. Ush det var hemskt!

sjuk igen och igen och igen och..

Oh allt som gick så bra! Och så ska jag bli sjuk igen. Jag vet inte om det är influensa eller om det är ett vanligt virus. Känns som om jag varit krasslig sen nyår. Projekt mässan gick bra i måndags. Var i skolan till åtta på kvällen. Sedan hade vi mässa tidigt på tisdagen. Det var hemskt att åka tunnelbana. Jag kände mig kallsvettig, yr, trött ja ni vet ju hur det känns när man är sjuk. Oh det var så pinsamt i skolan. Jag började gråta på mässan, inte för att jag var ledsen, utan för att jag hade så ont överallt. Sara(min ängel) kom med bilen in till stan och hämtade mig. Hon skjutsade hem mig så jag slapp åka tunnelbana igen. Jag sov i några timmar. Sen var febern igång hela kvällen. Mina ögonlock var stekheta och jag frös arslet av mig. Jag hade flera täcken på mig. Sedan helt plötlsigt blev det hur varmt som helst. Oh det var hemskt. Idag har jag mest snorat oh hostat hela dagen. Oh denna hemska hosta. Jag känner mig så stressad för jag känner att jag missar så satans mycket. Har sjukanmäkt mig ifrån jobbet, missar en massa lektioner.

En sak som jag har märkt är att Sara alltid presenterar mig som "det här är min bästa vän Michelle". Det gör mig så himla glad. Det är alltid tacksamt när man känner sig uppskattad. Och älskad.

Fasiken vad jag vill vara fit for fight nu. Det är så mycket jag vill göra. OH!

hihi

I think I am gay..
Why would you say that?
Well, I've failed all my female relationships
If so, that makes every man in the world gay

Helg

Jag är egentligen så trött så jag inte orkar skriva men men! Igår var jag tvungen att gå upp tidigt för jag hade ett möte med Jehovas vittne! tillsammans med Addi. Vi håller på och fördjupar oss i deras rörelse( skolarbete, så det är helt ofrivilligt haha) Sen gick jag hem till Sara, hon bjöd på pizza innan vi åkte till Vällingby och repade med allihopa inför konserten som var idag. Konserten är mitt 100 p projekt. Det gick jätte bra. Vera ifrån min klass var med och övade också, man blir så glad av att se henne sjunga. Sedan gick jag och Sara runt och delade ut lite reklamblad. Seden var det raka vägen hem för jag skulle träffa Johanna på kvällen. Vi serverade/diskade på Martins grannes 50 års fest. Det var jätte roligt. Jag och johanna hade en egen liten fest inne i köket. Vi var klara vid elva, men sedan så dansade vi och hade roligt. Vi fick 300 spänn var för kvällen. Inte dumt.

Imorse var det bara att dra sig upp igen(jag sover ALDRIG ut längre) Vid ett var vi alla i V-by. Genrepet gick bra! Men min röst var helt låst så jag blev väldigt nervös. Drack säkert fem glas te! Men jag tycker att allt gick bra. Jag har en video i datan som jag kollat på och jag tycker att alla lät bra. Jennifer och Johanna var där och stöttade. Chirelyn ifrån jobbet var där också. Och Martin och Kawe. Unicef kom dit och berättade lite om hur de arbetar och så. Vi fick ihop runt 2000 kr till dem. Det blir faktiskt hjälp till många barn runtom i hela världen.
Efter konserten åkte jag, Sara och Martin och åt mat på något Thai ställe. Sedan åkte jag och älsklingen hem till honom och myste. Så det har varit en hektiskt helg, men riktigt bra!  Jag lägger upp bilder imorrn!

RSS 2.0