Väntar på att matten ska börja..

Vad heter du? - Michelle
Vart bor du? - Spånga
Trivs du där? - Jorå
Brukar du läsa horoskop? - Nja
Har du körkort? - Nää
Favoritdjur? - Krabbor?
Vad spenderar du dina pengar på? - kläder
Festar du? - Ibland
Brukar du bli för full? - Ibland, ibland inte
Antal kuddar i sängen? - 3-4 st
Kan du baka bullar? - Never
Bläck eller blyerts? - Bläck
Mc donald's eller burger king? - burger king
Är du allergisk mot något? - Nej
Äger du ett busskort? - Men ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Röd
Hur ser du ut idag? - Jeans, Tröja och scarf
Nästa mål i ditt liv? - Ta studenten
Vad såg du senast på tv? - Minns inte, tror det var Mtv
Hur svarar du i mobilen? - Hallå?
Vem ringde dig senast? - Mamma
Vad sa den som ringde? -  Var e du?
Antal timmar sömn inatt? - 6 timmar
Sov du ensam? -  Japp

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng? -
Martin
Såg dig gråta? - Ehm det var nog mamma
Fick dig att gråta? - En musikvideo
Du gick på bio med? -  Oh ehm det var Jempa
Du gick på stan med? - Jennifer
Skällde på dig? - Eh.. minns inte riktigt.
Skickade ett e-mail till dig? - Facebook

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? -
Ja faktiskt
Bråkat med ditt husdjur? - Haha nää
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Nej
Tagit droger? - never
Sovit naken? -  ja
Varit kär? - jag är kär nu
Kört bil? - Nej
Haft ett jobb? - har ett jobb nu

God natt

Det gick bra att jobba idag. Jag sålde mest i min grupp och fick 500 spänn i provision idag också. Så på två dagar har jag tjänat tusen kronor extra. Så det känns ju inte helt fel. Tuvas pojkvän Thim jobbade mitt emot mig idag och han är jätte trevlig verkligen. Men det börjar kännas lite segt att jobba varje kväll nu, så det ska bli skönt nästa vecka när jag bara ska jobba tre dagar i veckan. Vet inte riktigt om jag kan jobba imorrn eftersom att det krockar med matten tror jag.. Hade iofs varit skönt att komma hem i tid till min och Martins kväll. Imorn har jag fyra lektioner och så ska jag och mamma luncha igen. Nu ska jag slagga och drömma om otrevliga kunder..

Ful ful ful ful ful ful

Fy fan jag har en sån där dag idag. Jag känner mig så ful så ful så ful! Jag hade det igår också och jag hatar sånna dagar. Mina händer är torra, alla kläder är fula på mig, jag är tjock, har äckligt hår och dålig hy! OH! Just nu vill jag bara hoppa i ett bad och sätta på mig världens största T-shirt!
Har varit ledig idag så jag sov ut rejält och sen satte jag mig och skrev min projekt planering som skulle vara inlämnad klockan fyra. Sen kände jag för att städa rummet, och när jag gjorde det bestämde jag mig för att mamma och jag måste åka och köpa tavlor för jag vill hänga upp en massa bilder på väggarna. Med kompisar och någon på mig och Martin. Om ungefär 40 minuter ska jag åka iväg och jobba. Idag lär jag inte få lika mycket provision när mitt självförtroende är långt nere på botten. Nej snart är en ny dag! Och imorrn får jag träffa älsklingen och mysa att vi varit tillsammans i sex månader. Och det ska bli så kul att höra om hans dag. Han ska ju spela in musikvideon imorrn.

Provision

Imorse åkte jag in till skolan med mamma. När vi hoppade av i Brommaplan så köpte hon hallon till mig och det var så gott på morgonen. Det var dessutom svenska hallon, mumma! Sen åkte jag in till skolan för att få en massa information om 100-projektet. Jag ska ha en välgörenhetskonsert i Vällingby kyrka. Insamlingen ska gå till ensamstående mammor. Det ämnet ligger nära hjärtat eftersom mamma kämpade ensam med mig i flera år. Jag är riktigt taggad på projektet. Vi slutade jätte tidigt idag så jag Addi och Bella gick oss och satte oss på cafe 60. Vi satt där i ungefär två och en halv timme och pratade på om killar, skvaller och skit snack haha. En riktig fika med andra ord. Efter det åkte de hem och jag drog in till stan och tittade runt lite innan jag träffade Jennifer och åt middag i Kungshallen. Så gott. Asså jag har börjat äta hur mycket som helst! Jag åt tom utav Jempas mat haha. Sen stack ja in till jobbet och träffade Rebecca. Johanna var sjuk så hon jobbade inte idag. Det var min första riktiga arbetsdag idag. Och det gick så bra. Jag sålde bäst i min grupp och fick 500 spänn i provision. Min team ledare kallade mig för sin toppsäljare och helt plötsligt kom folk fram till mig och berömde mig och allt möjligt haha. Men det var bara att tacka och ta emot. Jag blev helt slut framemot kvällens slut. Jag typ snubblade på orden och började prata för fort och jag vet inte vad haha. Nu ska jag slagga och imorrn ska jag riktigt sova ut för jag är ledig. Sen ska jag jobba till kvällen igen.





Sex månader

Igår efter skolan åkte jag in till stan och shoppade lite, och efter det mötte jag Johanna, Tuva och Tim. Vi käkade i Kungshallen och det var så gott! Efter det åkte vi till jobbet och idag var det extra roligt för idag var Rebecca där också. Hon kommer också att jobba där så just nu tycker jag att min jobb är riktigt trevligt. Jag fick ringa några samtal idag också och det var himla kul för vissa är så otrevliga haha. Idag har jag lång skoldag och efter det ska jag jobba igen. Men jag fick med mig Rebecca och Johanna idag också så idag ska det bara bli kul!

Idag har jag och älsklingen varit ihop i hela sex månader! Vi låg och pratade i telefon i en och en halv timme igår kväll och han är verkligen världens bästa kille. På fredag ska han vara med i en utav det gamla rockbandet Saxons musikvideor. Så roligt! Han ska spela huvudroll och jag kan inte vänta tills jag får se videon. Min lilla videostjärna!


Skola, fika och jobb

Idag vart det upp tidigt för skolan började. Det kändes helt overkligt att klockan ringde så tidigt. Jag var riktigt otaggad men när man kom till skolan kändes det lite bättre. Har många roliga ämnen som tex psykologi, ljudteknik, foto, komposition och arrangemang osv. Jag lunchade med mamma och åt världens godaste macka med chili, feta ost och kyckling. Mums. Efter det fick jag världens största bulle så jag blev propp full i magen. Efter skolan drog jag in till stan och träffade Johanna. Vi satte oss på ett fik och tog en caffe, och det behövdes för min energi började minsann dala speciellt med min skoskav. Sen stack vi båda till jobbet. Det var första dagen för mig idag och jag måste säga att det faktiskt känns riktigt bra. Det var trevliga människor och lönen börjar gälla idag så jag kommer få lön redan i september vilket känns för jävla gött! Jag ska jobba varje dag hela veckan har jag bestämt. Känns lite trist att jag är tvungen att säga nej till Sara som jag så gärna vill träffa nu. hon hade planerat en mysig middag ikväll och så måste jag säga nej. Det är bland det värsta jag vet!

Bild på söta Johanna

Kärlek


Carl Martin Stegfeldt

Kräftskiva

Igår var jag med Pojken ett tag på dagen och sen stack jag till Simons konfirmation. Hihi han var jätte fin i sin skjorta och Johanna var så stolt. Det var jäte god mat och hennes mamma hade gjort världens godaste kladdkaka till efterrätt. Sen åkte vi till Ellinor där vi skulle ha kräftskiva. Ikväll var det alla tjejer och det var jätte trevligt. Vi pratade en massa minnen om  tex när vi hade varit i Romme och åkt skidor och gjort en massa knäppa saker. Vi satt där och myste i några timmar innan vi drog hem till Lollo där Kimmo även var. Vi satte oss i soffan och drack te och myste, trötta som vi var efter gårdagen. Sen kom min älskling med Albin och Kevin. Albin började sjunga och Kevin spelade piano haha de är så roliga. Vi gick upp till köket där vi spelade nått öl spel och hittade på en massa lekar innan vi drog oss. Martin gick hem och sov hos mig:) Det var jätte mysigt. Idag har vi tagit det lugnt och ätit Thai som vi ätit tre dagar i rad nu! Jag har blivit helt beroende. Jag skulle träffa Sara ikväll men hon fick förhinder så jag chillar och laddar inför imorn istället. FÖRSTA SKOLDAGEN. Jag är riktigt o taggad på att gå upp tidigt men det blir nog bra.
 

Fredag

Fredagen vart riktigt lyckad. Alla gamla tjejer (utom Lollo) plus Rosina åkte på fest i Vällingby hos en kille som fyllde 22 jordsnurr. Vi kom dit vid halv tio ungefär och stannade till ett då folk drog vidare till Ekerö, men jag och Jennifer orkade inte sitta och glo i Brommaplan i en timme och vänta på bussen, så vi drog oss. Först stannade vi vid Rasmus grill där vi köpte mat (SÅ GOTT) och hade trevliga samtal med alla i kön. Träffade våran gamla teknik lärare också så Jennifer bockade och bugade för det välförtjänta MVG:et hon fick i nian. Haha. Jag åkte hem till Martin halv nykter och tvingade han att göra mackor till mig för jag var dö hungrig Moaha!





Invisible

She can't see the way your eyes light up when you smile
She'll never notice how you stop and stare whenever she walks by
And you can't see me wantin you the way you want her
But you are everything to me

And I just wanna show you
She don't even know you
She's never gonna love you like I want to
You just see right through me but if you only knew me
We could be a beautiful miracle unbelievable instead of just invisible

There's a fire inside of you that can't help but shine through
She's never gonna see the light
No matter what you do
And all I think about is how to make you think of me
And everything that we could be

Funderingar



Sitter och tittar på en kärleksfilm med Heath Ledger och jag tycker han är så lik Martin i ansiktet. Massa tankar kommer upp i mitt huvud om kärlek och mitt förhållande med Martin. Kärlek betyder så himla mycket för mig och jag vill att det ska vara genuint. Att man ska bry sig om varandra och ta hand om varandra, att det ska vara ömt. Jag har alltid haft en fantasibild utav kärlek, att det ska vara helt underbart. Men samtidigt har jag alltid sagt att jag aldrig någonsin i hela mitt liv ska bli kär, för hur underbart det än kan vara så tror jag ändå att det är mer smärta än glädje. Men i höstas hände något. Jag kämpade emot i början men tillslut blev jag ändå kär i en kille. Det är inte likt mig överhuvudtaget. Jag tror att det var första kyssen som gjorde att jag fastnade och inte helt kunde släppa det. Sen utvecklades allt till kärlek och tillsut var jag helt fast och kände mig otroligt svag. Aldrig förut hade jag varit så maktlös, det kändes som att jag gav en bit av mig själv till någon annan och det skrämde mig att en annan människa kunde påverka en så. Nu har det snart gått sex månader med de här känslorna, och jag förstår fortfarande ingenting. Det enda jag kan hoppas på är att han kommer ta väl hand om mig och att han är stolt och glad över mig och att vi får en underbar höst för jag vill inget hellre<3

Mums


Hemskt att han är död..

<3

jennifer säger:
men jaaaa vi spårar som på gamla goda tiden
-Michelleee- säger:
JA som fan!!
-Michelleee- säger:
driver med alla
jennifer säger:
höhö
jennifer säger:
HAHAH
jennifer säger:
jaaaaaaa

Jomenvisst

Det var så sjukt jobbigt att träna igår. Asså jag och Jennifer höll på att dö. Jag blev helt svimfärdig! Jag tror jag tog i för mycket från början och jag är ju så otränad nu när man typ inte tränat på hela sommaren så min kropp fick en liten chock haha. Efter det åkte jag hem och träffade Marre Barre Martin. Vi hade en riktig mys/skratt kväll. Vi gick hem till han och sov. Jag somnade jätte fort, han skulle upp tidigt för han började skolan idag. Han har bytt till Walthers och det varkade vara jätte bra.
Nu har jag snackat med Elli och på lördag ska alla tjejer hem till henne och ha kräftskiva! Sen efter ska vi till nån fest i Spånga verkar det som. Så kul, jag längtar!

Heilig

Jag tittar på Tokio Hotels Live Dvd och jag blir så glad varje gång jag gör det. Bill är så sjukt snygg och vacker, och han sjunger med sån känsla. Det var ganska länge sen min Tokio Hotel hysteri var men nu har den kommit tillbaka igen. Jag älskar dem! Fasen också att Kaulitz tvillingarna ska bo i dumma Tyskland. Jag åker dit och gifter mig med nån av dem! Och så följer jag med Jennifer och letar efter Josh Hartnett så lever vi lyckliga i alla våra dagar.
Du wirst für mich - immer heilig sein

Det går inte att förklara..

Stan

Nu kom jag precis hem ifrån stan. Mötte upp Lollo vid Brommaplan och träffade sedan Jennifer,Johanna och hennes kompis Tuva. Vi satte oss på Waynes cofee och tog en caffe. Johanna berättade hur hon hade haft det i London, hon kom hem igår. Hon verkade ha haft det väldigt trevligt! Efter det gick vi runt och tittade i lite affärer och jag köpte en jätte fin topp med rosett på. Älskar den, hoppas bara den sitter bra på för jag orkade inte prova den. Sen blev det dags för mig och Johanna att dra oss till S:t Eriksplan där jag skulle på intervju och hon skulle jobba. Det var en grupp intervju och det gick väldigt bra, det slutade mycket tidigare än vad jag trodde vilket var himla skönt!

Herrå


Nu drar jag till stan med Jennifer

Hej Hej

Igår var jag med Jennifer och tittade på bio. Vi såg uppföljaren till Mumien, den var faktiskt riktigt bra. Jag gillar sådana där fantasi filmer med mystiska gåtor och sånt. Innan bion satte vi oss på ett mysigt fik och tog en kaffe. Vi pratade på om allt möjligt innan vi gick för att se bion. Efter bion mötte vi upp Martin och Albin och satte oss på nått ställe där det även var massa andra vi kände. Sen gick jag hem och sov hos Martin. Jag hade en skit obehaglig dröm inatt, typ att jag fick barn och att Martin blev jätte arg och gjorde slut med mig. Så när jag vaknade blev jag jätte glad att det bara hade varit en dröm och kramade om honom lite extra.

Idag gick jag upp tidigt för jag skulle passa lillesyrran. Vi var på banken på förmiddagen och fixade mitt kort som hade fuckat upp sig. Sen hade jag tid hos tandläkaren också. De tog bort tandsten och fy satan vad ont det gjorde. Jag var blodig i hela munnen. ush! Vid sex åt jag med Martin och Jennifer på il Postino Mums! Det var en snubbe som stirrade sönder sig så det var lite oskönt. Sen gick jag och Jennifer hem till Lollo och mumsa på godis och kolla på film. Nu ska jag sova för imorrn ska jag in till stan med Jennifer och träffa Johanna för att åka till den där jobbgrejen.
 

Hemma igen

Det kändes sorgligt att åka ifrån huset på Resö. Det kändes som om det var extra fint och mysigt bara för att vi skulle åka. Det blev inte lättare när vi skulle säga hej då till alla heller. Så trist att bo så långt ifrån hela familjen. Ändå kändes det ganska bra att komma hem till mitt rum och mamma såklart. Hon var helt galen och kunde inte sluta krama mig. Tillslut fick jag säga till henne för hon började skrämma mig. Idag har jag och syster varit i Kista Galleri och shoppat. Hon shoppade en kappa och några tröjor och jag köpte ett par vita converse som liksom var platta, det var någon ny modell. De var skit snygga i alla fall. Nu har vi precis ätit wraps. Ikväll ska jag träffa Martin för att mysa lite. Puss


I kissed a girl-Kate Perry


Untoutched-The Veronicas


Helgen

Igår var jag, Carro och Tova på bio och såg på Mamma mia. Den var helt okej, man blev lite glad utav den och så men just nu är jag mer inne på spännande filmer. Efter det så stack jag och Carro hem till henne och förade. Vi gjorde oss fina och satte oss sen ner och drack Xider och pratade på om allt möjligt. Jag hade på mig mina nya pumps ifrån Båstad och det var så fina! Carro ringde några utav hennes killkompisar så drog vi in till stan runt kvart i tolv. Det var tjugo års gräns på stället vi skulle in på och eftersom att jag inte hade åldern inne så var jag ju lite nervös sådär men det var inte så att jag tänkte mer på det. Tills jag såg den STORA biffen till ordningsvakt och att dessutom alla fick visa upp leg. Men lycklig som jag var så slapp jag att visa leg och kunde komma in i alla fall. Kvällen var riktigt lyckad och vi stack hem runt halv fyra. Petter var och uppträdde också så helt plötsligt var man värsta hipp hopparen. Sen blev det mycket dans och innan vi gick snackade vi med några mysko typer ute på terassen. Jag träffade också på en snubbe som inte tyckte det var coolt att jag drack vatten, tydligen "gjorde bara stockholmare det".
Vi cyklade hem (gud förbjude det) så när vi kom hem somnade jag på stört. Idag gick vi upp tidigt för vi skulle in till göteborg och gå på Liseberg. Jag skulle träffa Johanna och hennes brorsor där också. Det regnade hela dagen så det var inte alls mycket folm och det betyder INGEN KÖ! Vi åkte hur mycket som helst så efter ett tag var jag alldeles snurrig! Det roligaste var nog när vi åkte flume ride. Vi tryckte in oss alla fyra på en plats så det blev himla trångt. Sen skrek man för minsat lilla grej haha så rösten var helt paj sen. Haha det var så otroligt kul jag skrattat bara jag tänker på det nu. Och sen skulle vi leka brats när vi åkte Balder haha. Ja dagen var full utav skratt hursomhaver. Jag och min familj stack vid halv sju så vi kom hem runt åtta. Jag har sovit fyra timmar så jag är sjukt trött nu. Gick hit för att säga godnatt till mormor men nu ska jag dra mig hemåt.

Den här lyssnade vi på mycket under kvällen


Well dont minde if you treat me bad again. I dont care anymore

Mulet

Dagarna i Båstad var underbara. Jag och Johanna och hennes brorsor hittade alltid på olika saker och de fick mig alltid att skratta. Sista dagen red vi dessutom islandshäst. Jag älskar att få vara i stallet och mysa med hästarna. Jag och Johanna snackade också om att skaffa en foderhäst någonstans. Hon ska ringa hennes faster som äger ett stall och kolla läget. Det hade varit så mysigt att få vara mer i stallet i höst.
När jag skulle åka hem så spöregnade det. Jag och Johanna höll på att frysa ihjäl på perrongen. Sen hamnade jag brevid värsta fyllot på tåget också och så fort jag pratade i telefon så skulle han härma allt jag sa... Att komma till Resö var underbart. Simba hoppade och skuttade när jag kom hem och slutade inte gosa med mig på hela kvällen. Sen har vi fått jätte fina möbler i vardagsrummet också så det är jätte mysigt att sitta där nu. Idag är det mulet så jag har bara varit ute med Simba älsklingen och nu ska jag och mormor iväg på mässa i kyrkan, precis som när jag var liten. Det ska bli mysigt även om jag vet att jag brukar bli sååå uttråkad fram emot slutet. Hursomhaver.


Såg att Martin hade lagt in den här låten på min mobil efter att jag hade åkt iväg. Jag tycker att den är så fin!

Dagar i Båstad

Resan till Båstad gick strålande. Jag sov mesta tiden så resan gick hyffsat snabbt. Första dagen började med att jag och Johanna låg och solade på hennes tak. Det är så otroligt fint här, det är precis som att vara utomlands. Hon bor precis vid vattnet. Efter det cyklade vi in till själva Båstad och tittade runt i olika affärer. Vi köpte två par skor var och de var så himla snygga, jag vart helt förälskad i dem. De ena var svarta pumps med träklack(klacken var inte av trä men det såg ut som det) och det var så snygga! Sedan köpte jag ett par bruna ballerina skor också. Vi köpte även varsin ansiktsmask som vi använde på kvällen samtidigt som vi masserade varandra. Sen när vi kom hem ifrån shoppingen åt vi middag med Niclas och Simon och som vanligt höll man på att kissa på sig utav garv! Vi snackade om en massa knasiga saker. Simon skjutsade mig en bit på sin moppe också och jag fick värsta nostalgin ifrån nian. Det var jätte kul och jag svängde alltid överdrivet med kroppen i svängarna för att reta honom haha.
Jag och Johanna tog sen roddbåten och rodde ut på kvällen i solnedgången. Det var bland det mysigaste jag har gjort. Ett tag låg vi bara där och gungade i takt med vågorna.
När natt timmarna började närma sig så låg vi alla fyra i soffan och halv däckade. Vi lyssnade på musik och skrattade som vanligt. Jag kan skratta åt vad som helst när jag är med dem. Sedan somnade vi så gott.
Idag har vi solat och ikväll ska vi grilla och så har vi bokat tennisbanan klockan åtta.

Nu sitter vi i bibloteket. jag har precis sökt ett jobb och nu ska vi titta på resor till kreta. Puss

RSS 2.0