rehab

Baby, baby
When we first met
I never felt something so strong
You were like my lover
And my best friend
All wrapped into one
With a ribbon on it
And all of a sudden
When you left
I didn't know how to follow
It's like a shot
That spun me around
And now my heart left
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another
The way I gave it to you
Don't even recognize
The ways you hurt me
Do you?
It's gonna take a miracle to bring me back

[Chorus:]
And now I feel like, oh
You're the reason
Why I'm thinking
I don't wanna smoke on
These cigarettes no more
I guess that's what I get
For wishful thinking
Should've never let you into my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it

Cause now I'm using like I bleed
It's like I checked into rehab
Baby you're my disease
It's like I checked into rehab
Baby you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease

Damn,
Ain't it crazy
When you're loveswept
You'll do anything
For the one you love
'Cause anytime
That you needed me
I'd be there
It's like
You were my favorite drug
The only problem is
That you was using me
In a different way
That I was using you
But now that I know
That it's not meant to be
You gotta go
I gotta wean myself off of you

Bilder ifrån helgen


HEJ HEJ HEJ

Hej! Nu har jag håltimme så jag ska sätta mig ner och jobba på min konsthistorie inlämning som ska lämnas in nästa mondag. Tänkte först bara skriva om min helg.
I lördags sjöng jag på kvällen med Sara. Lollo, Kimmo och Jennifer kom och tittade vilket var himla trevligt. Efter det åkte vi hem till Lollo och chillade. Alla var jätte trötta och sega. Jag sov hos Martin sen.
På söndagen åkte jag in till stan med Jennifer. Vi käkade först på Pizza Hut. Det var så fint väder så vi satt utomhus och glassade i solen. Efter det gick vi och köpte en chai latte och strosade runt i affärer. Jag hittade en klänning och en halsduk och ett par vantar. Sen åkte vi hem. Jag hoppade in i duschen och gick sen hem till Lollo där Kimmo också var. Jag fick massage halva kvällen vilket var underbart. Sen gjorde vi popcorn och te och tittade på Idol. Sen gick jag hem och slaggade. Japp det var min helg det.

Helg

Äntligen helg! Igår kväll var jag först med min älsklings Martin. Först åt vi mat och sen la vi oss i soffan med ett täcke och bara myste. Det var så mysigt att ligga där med älsklingen och inte göra någonting. Bara hålla om varandra och mysa. Sen skulle han dra till en kompis och jag skulle dra till Lollo. Vi fickade med te och choklad och pratade om en massa olika. Jag var tvungen att dra ganska tidigt för mamma och jag skulle mysa med film och en massa godis. Hon hade hyrt en jätte konstig film med en tjej som var helt rubbad. Mamma hade köpt chips, godis och choklad. Så vi hade jätte mysigt bara hon och jag. Idag ska jag inte jobba så jag verkligen fått sova ut vilket är himla passande. Nu ska jag hoppa i duschen för snart ska jag möta upp SaraPara. Vi tänkte se om vi kunde hitta något fint att ha på oss ikväll då vi ska sjunga. Puss på er!

inspark

Inspark ikväll!

halloj

Den här veckan är helt laddad med skolarbete. Nu har jag haft håltimme i tre timmar och har då nästan blivit klar med hela religions hemtentan. Känns så skönt! Sen har jag börjat på mitt engelska cover letter och det är sjukt svårt! Jag förstår nästan inte ens själv vad det är jag skriver ner. Kommer inte hinna klart nu för snart ska jag till Odenplan och ha konsthistoria och sen ska jag jobba. Jag får fortsätta ikväll. Negativen som vi framkallade i mörkerummer i mondags blev jätte fina! Jag längtar tills nästa mondag då vi ska få framkalla själva bilderna. Jag undrar lite hur jag ska hinna med allt skolarbete och hinna öva på låten som ska framföras på lördag...

Helt otrolig


Musik

Hallå! Idag gick jag upp tidigt, gjorde mig iordning och så hämtade Sara mig. Vi åkte till kyrkan och kastade oss in i en massa sång uppvärmningar som Gerd ledde. Sen fick vi öva på våran låt innan alla de andra skulle börja öva så efter det gick jag och Sara upp till Musik rummet och övade lite mer och drack te. Sen när vi skulle framträda så var Sara jätte nervös för hon tycker hon sjunger som en tupp vilket hon absolut inte gör. Hon sjunger så fint<3 Och allt gick jätte bra. Det var så skönt att äntligen få sjunga inför en publik som jag inte gjort på så länge. Nu längtar jag till nästa lördag! Efter det fikade vi och shoppade lite. Jag fick två örhängen, en Dolce Gabbana parfym och en mascara utav mamma. Snälla mamma. Sen åkte vi hem och så pluggade jag lite och sen skulle jag och mamma åkt till studion och fotat men vi gick ut och fotade istället. Fotade kanske i en timme. Imorrn ska jag ju in i mörkerumet. Ikväll har jag faktikst lyckats skriva en låt som jag inte gjort på länge. Jag har varit så himla oinspirerad men nu gick det mycket bättre. Nu måste jag sätta musik till den så jag kan sjunga den på musik kvällen den 12 Oktober.

So what?


Gillar inte låten så värst egentligen men texten är så himla skön! Sara skickade den till mig i ett mejl.

Utkast: Dålig uppdatering! ...

Dålig uppdatering! Fy! Kom precis in från att ha följt GulleJempa till bussen. Borde egntligen slagga på studs eftersom att jag ska upp imorrn och sjunga. Men först ska jag bara lyssna på lite låtar! Igår var jag med Sara. Vi förkrökade hos henne först innan vi drog till något ställe på Söder där en utav hennes killkomisar släppte in oss på nån klubb. På vägen vägen hörde en kille som hade värsta sexet med öppet fönster. Han stöna som fan! Tjejen däremot hördes icke till... Ja våran fantasi flödade! Vi kom hem runt sex snåret någon gång då vi somnade på en gång. Jag hade min bettskena på också så Sara slapp lyssna på mitt gnisslande. Dagen efter (idag) börjar jag och Sara såklart med att dricka chai latte och titta på Carola<3 Mys. Sen åkte jag iväg till jobbet. Jag gillar mitt jobb mer och mer men det har bara att göra med mina sköna jobbarkompisar. Haha idag började en rolig grej med att jag kallar Thim för Timmmmmiiiiii och då började Jacob också och han sa det på världens roligaste sätt. Haha vi höll på hela dagen. Sen ringde han till en kund och sa att han hette Jultomten. När jag kom hem runt åtta så käkade jag och hoppade in i dushen innan jag träffade Bästa Jempa.

SaraParaPäronpung

Heeeeej!
Kom precis in ifrån kylan. Simba ligger brevid mig i sängen och värmer mig. Idag efter skolan träffade jag Sara som bjöd mig på middag. Tack! Sen tittade vi lite i affärer innan vi gick till kören. Sen efter kören åkte vi föst hem till henne och sen gick vi en lång promenad. Det gick bra att sjunga idag, allt satt fint. På söndag ska vi sjunga en låt i kyrkan men vi ska ju sjunga nästa lördag på kvällen också vilket jag nästan ser fram emot mer. Det ska bli så roligt. Imorrn ska vi åka till Ikea och fixa nya ramar och sånt och sen ska vi hem till henne. Nu ska jag borsta gaddarna och mysa med Simba. Imorrn ska jag ju hämta min bett skena också hos tandläkaren. Inget mer gnissel på nätterna!

Tack

Tack Sara och Mamma!


God Natt

Hej! Jag var faktiskt ute och sprang efter one Tree Hill. Jo men man tackar! Det var eh.. Jobbigt. Sen ringde Lollo och fråga om vi skulle käka pizza. Jag bangar aldrig en pizza! Vi snacka och åt i en timme ungefär innan jag gick till Sara. När jag kom så hade hon tänt ljus och gjort så himla mysigt. Hon gjorde Chai Latte och tog fram kex till mig. Sen tittade vi på film och efter det tittade vi på Carola som vanligt. Hihi. Vi behövde bli inspirerade innan vi själva skulle börja öva. Det gick faktiskt jätte bra! På söndag ska vi ju sjunga upp Tro med Marie Fredriksson. Sen gick vi en promenad i en timme innan jag gick hem. En riktigt bra kväll!

Halloj

Nu kom jag precis hem efter en skön skoldag. Jag älskar verkligen konsthistorian som vi har på morgonen. Idag hade vi om Egyptisk konst. Jag höll föredrag om pyramiderna och det gick bra. Nu ligger jag och myser i sängen och ska titta på One Tree Hill. Gjorde klart engelska uppgiften på håltimmen så nu kan kan ligga och slappa innan jag ska till Sara. Woho. Puss

Utkast: Hej! Nu ...

Hej! Nu sitter jag och äter choklad pudding. Mums. Idag har jag bara chillat. Igår jobbade jag ju och efter det så träffade jag Sara inne i stan. Vi satte oss i kungshallen och åt. Sen gick vi en promenad inne istan. Vi satte oss på en bänk och sen kom det fram två tjejer till oss och bah: Snälla kan vi sitta med er. Det är en kille inne på Donken som kommer tro att vi är värsta luffarna annars. Vi sa okej haha vad ska man säga? De frågade som vanligt om vi var syskon så vi sa bara ja. Vi har börjat med det nu. Hihi. De sa att Sara såg ut som en social kärring. Haha jag börja garva som fan. Hur ska man ta det liksom? Sen gick vi in och satte oss på bion. Vi skulle se Arn. Fy fasen vad den var sorglig. Jag grina som tusan inne på bion. Inte okej. Efter det tog vi tuben hem för vi skulle hämta hennes bil i Vällingby. På vägen var det en kille som hade en as full kompis somjag och Sara fick hjälpa till att släpa på perrongen. Inte nog med att han var as packad han var också typ fem meter lång.

Quest for Camelot


Flumm

Heeeej!! Nu sitter jag, Tim och Habiba här och bara driver med alla våra kunder! Vi bara flummar och skrattar men vi har ändå sålt max provision nu så vi är nöjda! Hihi. Snart ska jag på middag med Sara och sen se Arn! Jippie!

Jobbet

Sitter på jobbet nu. Har ätit en massa godis med Johanna och inte gjort någonting alls för datorerna funkar inte. Så vi får sitta och vänta på att det ska funka och ändå får vi lön. Sweet! Så det är som värsta myset i hela lokalen idag. Det har jag inget emot alls!

Middag

Kom precis hemifrån Martin. sov hos han inatt efter middagen. Jag och Martin hade ju blivit bjudna av Kimmo och Lollo på middag. Vi fick jätte god mat och jätte goda muffins efteråt som jag åt mest utav. Sen spelade vi ett hel knasigt spel asså som vi inte förstod och efter det tittade vi på sesongs avslutningen utav Paradise Hotel. Haha sjukt program med sjuka medlemmar asså. Nu ska jag iväg och jobba. Ikväll blir det middag och bio med Sara. Puss



Fredag

Så var det Fredag igen och som jag har längtat! Äntligen helg. Nu ska jag bara ta mig igenom den här helvetes dagen som börjar halv nio och slutar fyra! Matte sista timmen också. Jag längtar redan tillbaka till min säng. Bara få krypa ner i mitt varma mysiga täcke och sova typ fyra timmar till! Jag kunde inte somna igår heller. Låg och vred och vände mig helt klar vaken fram till klockan två. Jag kommer typ hoppa utav lycka när den här skoldagen är klar! Woho! Nu ska jag springa till bussen för då kan dagen börja och då kan den också ta slut!

Bajs

Oh bajs nu har jag orolighets känslan i magen igen!

En riktig kvinna asså!


Kören

Kom precis hem ifrån kören. Idag var det både sjukt kul som vanligt men också lite trist eftersom att det var Elins sista gång innan hon drar till Los Angeles. Hon hade bakat jätte god kladdkaka till oss och som vanligt åt Sara mest! Hihi. Idag gick allt riktigt bra. Vi satte alla våra stämmor så det lät riktigt bra. Vi hade en lång fika innan vi fortsatte med sjungandet. Jag och Sara kunde knappt sjunga efter skratt attacken vi hade fått vid fikan haha. Vi stannade kvar ett tag efter att alla gått och sjöng lite med våran körledare Gerd. Vi har ju fått en uppgift utanför kören. Vi ska sjunga Tro med Marie Fredrikson. Jag fick också beskedet att jag får ha välgörenhets konserten i Vällingby kyrka. Så nu är det bara att börja jobba! Imorrn ska jag in till Vällingby med mamma för att köpa en klänning som var så himla fin! Ska nog ha den på middagen imorrn också. Nu ska jag lyssna på musik och oroa mig för Sara som ska ringa inatt. Puss!


Inte världens finaste bild på mig och Sara men kameran dog!

Mys


Har precis varit i affären och köpt lite mys saker. Nu ska jag ligga och svulla och titta på One Tree Hill. Sen ska jag in till Vällingby och äta middag med SaraPara och sen ska vi till kören. Vi ska ha avskeds fika för Elin den dummern som ska åka och studera musik i Hollywood. Så avis men hon är så duktig så hon är värd det!

Kärlek

Jag har lärt mig att det viktigaste i livet är vilka människor som finns inne i det. Jag är lyckligt lottad med de bästa människorna som finns!


 



Jennifer



Länk här

Du gör mig så glad Jennifer, min underbara fina Jempa!

Jobba

Nu ska jag iväg och Jobba. Woho! Sen när jag kommer hem måste jag skriva en engelska referense. Så det blir en rolig onsdagskväll.. hihi. Puss

Uppdate

Bajs nu har jag inte bloggat på hundra år. Okej helgen då. I fredags var jag ju med Sara. Vi hyrde film och köpte en massa onyttigt. Mums. Vi tittade på Arn och jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra! Sen snackade vi en massa skit bara och flummade innan vi gick och la oss. Sen på lördagen jobbade jag hela dagen. Det gick riktigt bra faktiskt! Fick 900 spänn i provision plus den fasta lönen. Kändes riktigt bra eftersom att jag inte fick någon provision alls förra helgen. På kvällen träffade jag Martin och myste lite. Somnade på studs för jag var så trött. På söndagen chillade vi mest, MEN på kvällen drog vi ut på en springrunda. Herre jöses vad han körde med mig. Jag höll fan på att svimma!
Igår var jag i skolan och sen åkte jag och Martin till Voice center för en sånglektion. Det gick bra. Sen åkte jag hem och sov hos han. Ja där fick ni en liten uppdate.

...

Jag orkar inte just nu. Allt är fel. Jag har gjort allt fel och sumpat allt. Jag vill inte det här längre. Jag känner inte igen mig själv längre. Inget stämmer, jag förstår ingenting! Jag klarar mig bra ensam, jag behöver ingen annan.


Thru the rain


Beach 2009


Orolig

Snart ska jag iväg för att simma med Lollo. Vi ska först simma och sen hoppa in i bastun med ansiktsmask. Härligt. Jag känner mig lite orolig idag, vet inte varför. Ibland vaknar jag med en orolighetskänsla och den brukar hålla i sig resten utav dagen.  Jag vill ha bort den nu. Vil ha någon här som säger att allt kommer ordna sig.
Ikväll ska jag till Sara. Jag längtar som fan. Vi ska äta chips mde dipp och hyra Arn. Jag älskar mina kvällar med Sara och vi har redan bestämt att vi har setts på tok för lite senaste tiden och att det ska bli ändring på det.

Sara


Sara "syster" Ljughe

Bra kväll

Nu är jag på bra humör. Trots idioter som försöker trycka ner mitt humör så har jag har jag haft en bra kväll. Var på kören med Sara och det börjar med att hon och jag får en duett som vi ska sjunga den 21 September. Så kul! Jag älskar kören. Att sjunga och förbereda för en massa konserter. Sen efter det skulle jag plugga lite men jag träffade upp Martin för han hade repat så vi gick en promenad. En perfekt kväll!

Skoldagen var bra. Vi tog skolkort idag. Sista skolkortet och jag kommer nog inte sakna det så mkt om jag ska vara ärlig. Jag ser alltid konstig ut på ett eller annat sätt. I Tisdags fikade jag med mamma på en lång håltimme. Vi satt på ett mysigt fik på Rådmansgatan. Det var högt upp med en jätte fin utsikt. Efter det träffade jag upp Lollo och Maja inne i stan. Vi satte oss på Donken och åt lite innan vi mötte upp Johanna och åkte till jobbet. Igår skulle jag också jobba och jag hade sån jävla lust att sjukanmäla mig. Tur att jag inte gjorde det för jag fick 500 spänn i provision. Jag ringde en snubbe som bah: Du, jag är med på Idol nu! Gå in på min  Myspace sen. Du kan adda mig på Facebook också!. Haha sjukt skön. Han hette Michell också, fast som killnamn.
 

Fika med mamma

Två olika beroenden. Jag, chai latte. Johanna, cigg. Haha

Armband

Tänkte bara slänga in en bild på armbandet som jag och Martin har varsitt nu. Det är det bruna flätade läderarmbandet i mitten. Simba fick vara med också.




Hej hej HEJ

Idag är längsta dagen i skolan. Halv nio till halv sex. Men vi fick sluta tidigare idag, klockan fem. Have Mercy.. Skoldagen var bra annars. Efter skolan åkte jag hem. Martin hade möte med någon som kanske skulle köpa hans gamla cross moppe. Så när jag hoppade av bussen kom han där på sin moppe. Han var så söt, han såg verkligen ut som femton. Vi gick hem till mig där vi åt middag och efter att Tova hade brottat ner Martin i min säng så åkte vi hem till honom. Det kändes som om jag var tillbaka i nian när han skjutsade mig. Den går ju så satans snabbt också. Kommer ihåg att han skjutsade mig och Jennifer samtidigt på den i nian när vi skulle skjutsa hem Jempa mitt i natten. HAHA fattar inte hur vi fick plats asså. Hursomhaver. När vi kom hem till han lekte vi lite med Birger och sen gick vi ner till hans rum och fortsatte titta på Prison Brake. Vi fick jätte god äpplekaka också innan jag skulle dra mig hemåt vid tio. Den var så himlans god! Jag som skulle vara nyttig!?



Bild på söta Jempa ifrån Fredags


Helgen

Nu har jag inte bloggat på ett tag så nu tar vi en sammanfattning. Jag var så trött i fredags. Jag berättade för alla i skolan hur mycket jag bara ville krypa in i ett svart hål och somna där. I fredags firade jag och Martin att vi hade varit ihop i sex månader. Han kom hit vid sju då vi åt en god middag. Mamma hade lagat Fajiitas till oss vilken är en utav mina favoriträtter. Sen sa jag åt Martin att gå upp på rummet för sen skulle jag komma upp med prinsesstårta. Det är nämligen så att grabben nästan inte äter något sött överhuvudtaget. Men på något vis har han fastnat för just prinsesstårta. Så då överaskade jag honom med det. Sen hade jag köpt likadana läderarmband också som jag tog fram. Han blev glad tror jag haha eller det hoppas jag i alla fall. Tycker det är mysigt att dela armband, det blir som ett bevis på att man hör ihop. Dagen efter så träffade jag Jennifer på kvällen. Vi hade så mysig kväll. Vi köpte Thai mat och hyrde Mulan och den är så himla rolig. Vi skrattar åt samma skämt hela tiden så vi fick alltid spola tillbaka när det var något roligt. Innan det blev för sent gick vi en kvällspromenad med Martin. Jag skulle upp tidigt dagen efter och jobba. På söndagen jobbade jag i sju timmar. Men det var faktiskt ganska kul, det är alltid chill att tjäna lite cash. På kvällen gick jag hem till Martin och tittade på Prison Brake som han har laddat ner.


Disney

Lista:

Mulan
Alladin
Ringaren i Notredame
Lilla sjöjungfrun

Jag och Alex ska ha DIsney kväll! Vi har gjort en lista på vilka filmer vi ska se. De blev de här fyra. Om tiden räckte till ville hon titta på Mysteriet på Grevaholm liksom.. Hallå!? DISNEY. Hihi.


RSS 2.0