Helg

Har inte varit en lugn helg, men den har varit mycket rolig! Jag och Sara har ju spelat in varsin demo i helgen.  Har spenderat två dagar i studion. Vi skrev våra låtar själva och det var riktigt svårt att komma på rätt melodi, rätt text osv. Men Daniel och Fredrik som vi jobbade med var super! Riktigt sköna grabbar som man blev avslappnade med!
Jag är väl sådär halv nöjd med resultatet, men jag visste att jag inte skulle bli nöjd! Jag är aldrig nöjd. Men det har varit sjukt kul! Nu är jag helt slut och ska slagga på studs.
Lägger upp bilder imorrn. Puss

Demo Panik

Var hemma idag för jag hade hostat hela natten. Hade ändå bara gympa idag och det hade jag ju ändå inte kunnat gå på. Martin kom över på dagen för att lämna mitt headset. Vi käkade glass, chips och pizza haha och kolla lite på tv och spela lite gitarr. Sedan stack han hem och jag sattes för att panik komma på en melodi till min låt. Eftersom att demon ska spelas in imorrn!! AH längtar tills den är över faktiskt. Slutade med att jag sprang över till Fredrik som fick hjälpa mig med en massa ackord. Nu har jag precis kommit hem och kortat ner min text som var för lång. Ska sova nu. LÄNGTAR SÅ tills imorrn kväll när alla instrument e inspelade. E skit nervös.
image217

...

We're more hurt than we appear
The world will never know
We both have tasted tears, my dear
You're denying what I say
Don't act like it's okay
Cuz it's not okay

Rihanna rocks

Var På Rihannas konsert ikväll med Lollo
Så Jävla bra Rihanna!

<3

Sara säger:

och för alltid

Sara säger:

för du och jag är för alltid!

Sara säger:

ingen skit kommer mellan oss

-Michelleee- säger:

FOREVER AND EVER AND EVER

Sara säger:

vi löset ALLT direkt

-Michelleee- säger:

Precis

Sara säger:

10 maskar!!!

-Michelleee- säger:

TIO maskar

-Michelleee- säger:

ALLA MASKAR


God Morgon

Börjar inte förns kvart över elva och jag är redan helt klar. Hostade nästan hela natten, fick så dåligt samvete gentemot Sara som fick lyssna på allt. Tydligen hade jag gnisslat tänder också. Vid halv två var vi tvungna att göra te med honung till mig för hostandet ville inte sluta! Idag har jag så ont i halsen och är förkyld hängig. Men jag har bara två lektioner i skolan och sen ska jag träffa Johanna och Lollo inne i stan så det har jag att se fram emot. Sedan ska jag ju på konserten också vilket ska bli roligt! En dag närmare helg. Hatar att vara sjuk hängig när man har så mkt att göra.

...

Så skönt att ha Sara sånna här skit dagar. Nu kommer hon och hämtar mig så ska jag vara hos henne ikväll. Hon får mig ALLTID på bättre humör!
Imorrn ska jag på Rihanna Konsert vilket ska bli roligt. Längtar till helgen nu! Puss

Hej

Vaknade upp med mansröst imorse, var heees! Skrämde livet ur Simba. Skoldagen idag var bra, men lite lång. Jag och Alex har bestämt att vi ska ha en jobb-dag då vi ska ut på stan och gå in på alla fik som finns och lämna jobb ansökningar. Jobb ska vi ha! Sara ringde också och berättade att hon ska ta ledigt nästnästa torsdag och fredag så ska vi åka och fixa våra naglar. Hon har även bokat frisör tid tidigt på lördagen den 29:e så vi får fina frillor då.

Bestämde träff med Lollo på bussen, träffade även Fredrik som kom hem till mig och hjälpte mig med mina nedladdnings grejjer. Har laddat ner Gossip Girl men kunde inte kolla på det men det fixa han. Handy Man. Har skrivit mitt svenska repotage nu, det behöver finslipas men skönt att ha ett utkast. Nu ska jag en sväng med Simba och lyssna på musik.


Ska boka biljett nu till Åre som jag ska åka till med Lollo. Ska bli kul att åka skidor!

God Natt

Vaknade (ganska) tidigt och gick upp och käka jätte god frukost. Efter det ringde Sara så då stack vi och käkade lunch i V-by och jag köpte en TH planch. När jag kom hem slappade jag och laddade ner musik och sådär. Gick en sväng förbi Martin för att lämna Sagan om Ringen som han ska se eftersom han e sjuk. Sedan stack jag hem till Sara så köpte vi chips och cola och sjöng med våra hesa halsar. Vi gick till Lollo runt tio för jag skulle hämta en bok som hon hade. Nu ska jag sova. Puss

Lite bilder ifrån mobilen



1: Noah rockar loss
2:Jag och Linn på Fn dagen ( med det läskiga talet )
3:Millan och jag rockar loss
4:Alex på företags lektionerna
5:Sara och Fredrik
6:Jag och Johanna

Ya ya ya

(Lately)
I've got a problem with the way that you behave
(You're too much)
And all your questions don't leave me no time for me, ha ha ha

And all I hear is ay ya ya ya ya
You're talking way too much
I can't even hear me now
All your noise is messing with my head
You're in my head
Get outta my head

Lördag

Gick till Fredrik runt två igår efter att jag hade städat mitt rum. Hans valp var urgullig! Qira heter hon och jag är gudmor till henne !! Hon var så söt! Sara kom till Fredrik runt halv tre och då började vi jobba på låtarna, Fixa musik och sådär. Efter ett tag vart vi helt slut efter alla ackord och olika melodier och textrader. Då gick vi och käkade pizza och hade jätte roligt. Vi kan verkligen prata om allt och skratta åt allt. Efter att vi ätit gick vi och köpte godis och sedan vid sju gick jag och Sara hem till mig.
Jag gick och mötte Martin som också kom hem till mig och så tittade vi på melodifestivalen och åt en massa godis. SKANDAL att Carola inte gick vidare! Skandal. Nu har Martin fixat nedladdningsprogram till mig också så nu laddar jag ner för fulla muggar! Tack Min!
Vi följde Sara en bit hem runt elva och så gick jag och Martin hem och myste. Nu har stackarn blvit sjuk:(
Nu ska Sara hämta mig så ska vi dra till Vällingby och käka lunch och så ska jag köpa en Tokio Hotel planch. Ikväll kommer Johanna hit och innan dess ska jag plugga.
Puss

Guten Nacht

Skoldagen idag var riktigt bra. Sista timmen spelade vi vollyboll och Maxi som var i mitt lag var så jävla rolig när han drog upp brallerna och dansade sin nipple dance varje gång vi gjorde poäng. Jag var så inne i spelet så jag började blöda på handen(vilket jag var mycket noga med att visa ALLIHOPA) Noah och Alex däremot stog bara och skrattade ÅT mig:O
Nu ska vi sova hära. Tänkte bara säga att kvällen var riktigt lyckad. Jumper var helt okej, inte jätte bra men helt okej. Rachel Bilson är ju så sjukt snygg. Jag och Sara har aldrig ätit så mycket godis i hela vårat liv på en gång.

Har skrattat så mycket ikväll så att min röst är helt hes. Mamma skjutsade mig och Sara hem vid elva och då såg vi ett gäng grabbar med öl och då började vi skrika lammkött efter dem och flörta hejvilt. HAHA Sara höll på att kissa på sig  i baksätet och jag stampade med fötterna för jag fick så ont i magen och mamma var tvungen att stanna för hon kunde inte köra utav allt skratt.
Underbara Sara

image206


Low-Kelly clarkson

Godmorgon

Kom precis hem efter att ha sovit hos SaraSara. Nu ska jag bara göra mig i ordning och sedan dra till skolan.

Igår kväll var nog bland den bästa vi har haft på kören. Vi lärde oss jätte många nya låtar, min favorit är en som vi ska sjunga på Afrikanska. Den var riktigt rolig att sjunga. Efter en och halv timmes hårdkörning så gick vi äntligen ner och fikade och hade möte. Vi diskuterade allt som har med 50 års firandet utav Vällingby C att göra, då vi ska sjunga. Jag och Sara ska leda ett Gospel Medley då vilket vi ser fram emot enormt.

Jag älskar verkligen våran kör! Så otroligt roligt varje gång och jag tycker så mycket om alla. När klockan var runt halv tio lyssnade vi på inspelningar ifrån rock/pop cafeet som våran ledare hade spelat in. Det var läskigt men roligt. Sedan knatade jag och Sara hem och somnade hemma hos henne. Innan hade vi tittat på Carolas Dvd och planerat för en massa roliga saker.

SARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASAR

Torsdag

Idag var en riktigt lång, men bra dag i skolan! Jag och Alex försov oss båda två men på något vänster så hann vi till lektionen. Hade inte Lollo ringt och väckt mig halv åtta så hade jag ALDRIG hunnit. Ska liksom åka halv åtta. Träffade Alex utanför och vi hade båda slängt på oss mysdressen och låg och myste hela historian på varandra:P Vi skickade en del perversa sms till folk också haha. På söndag ska vi jobba med vårat historia arbete, vilket faktiskt ska bli intresant.
Kom hem sent och slängde i mig pannkaka för nu ska vi iväg och hämta Sara. Ska till kören och rocka loss i min mysdress. Bokade biljtter nyss också till Jumper som jag och Sara ska se imorrn. Längtar tills imorrn och till helgen. Kommer bli en rolig helg.


The one that got away

SARASARASARA

SARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARA
FINNS BARA EN PERSON I HELA VÄRLDEN!


Tja fan

Såg Juno med Lollo och Johanna i söndags och den var riktigt bra. Skrattade så jag höll på att dö på tuben påväg hem när Johanna fick nått psykbrott sammanfall när hon skulle berätta något haha!


Mondagen var riktigt bra, allt gick bra i skolan. Skrattade hela dagen och fick tillbaka två prov som det gick jätte bra på! Alex och jag hade kul på historia lektioen också nät vi skickade små lappar till varandra och missförstoog varandra hela tiden för vi skrev så konstiga saker haha. Efter skolan var jag hos SaraSyster och käkade middag. Vi sprang en runda också och efter det var vi döda! Japp döda.
I går hade jag bara en lektion vilket var skit skönt. Tränade efter skolan och efter det träffade jag Lollo, vi åt på tok för mycket och jag somnade brevid henne i sängen när hon skulle plugga. Var så mysigt! Efter det gick jag till Fredrik och runt tio gick jag hem och slaggade.

Nu ska jag till skolan och ha musik lektion vilket jag älskar! Millan och Noah får mig alltid att skratta på de lektionerna. Ska träna till kvällen också:D

RSS 2.0