Trist Väder


Jag kunde inte sova i natt. Jag har bestämt för att sluta upp med nässprey nu för min näsa är helt förstörd, så just nu är mina nätter helt igentäppta. Jag hoppas att det fixar sig snart. Igår kväll tittade jag på konserten för Nelson Mandela. Musiken var jätte härlig, och det var jätte kul när Amy Winehouse sjöng. Hon är riktigt bra!
Igår kände jag mig riktigt ensam. Johanna, Lollo Sabrina och Elli var tillsammans i Stockholm och Martin var med sina polare i Göteborg på Metaltown. Jag själv satt här ensam på Resö ( Helena sov ) och saknade hur många som helst. Längtade bara tills helgen var över. Hatar den känslan! Hade sms marathon istället med Sara och Johanna för att dämpa min ensamhet lite.
Idag är det jätte dåligt väder ute. Halv regn och mulet. Simba är här nu och han gör mig så glad när han viftar på svansen och gosar med mig. Martin kommer med tåget tio i fem, jag längtar!

Kärlek



Saknar dig så mycket nu älskling

Jätte härlig dag

Idag har jag haft världens härligaste dag. Jag är så himla glad och upprymd. Det började med att jag vaknade hemma hos Helena till strålande sol. Det var ju ett tag sen man kunde sola, så min färg har ju försvunnit helt. Hursomhaver så la vi oss och pressa på verandan, men det blev för varmt så vi gick ner till stranden. Det blåste lite men det gick att ligga där en liten stund i alla fall. Efter det cyklade jag till affären och köpte lite mat som mormor lagade till sen. Vi satt alla fyra och åt och det var jätte mysigt och gott. Sedan när jag kände mig mätt och belåten så bestämde jag mig för att det var dags att börja springa igen så jag gav mig ut på min första joggingtur på hela sommaren. Det var jätte jobbigt men OH så skönt det var efteråt. Efter det så tog jag ett bad i Helenas lyxiga badrum. Badkaret är hur stort som helst,och hon hon hade hällt i Lavendel vilket gjorde att det kändes ännu mer lyxigt. Ikväll kommer mamma och syster hit. Tyvärr även min styvpappa, men han åker nog igen på mondag. YES!

Imorgon kommer Martin och jag har sett till så att vi ska rida islandshästar på tisdag och så har jag bokat bio till oss på onsdag. Vi ska se Prins Caspian som är ifrån Narnia vid en jätte mysig biograf som ligger i Grebbestad. Sen ska vi åka och rida på min mosters häst också en dag:) Ikväll ska jag äta jordgubbar och vara med mormor och morfar och Helena.

Helena till vänster när hon var på nån Premiär av nån klubb

God Natt

Jag ska sova hos Helena ikväll, vi har skrattat som små barn när hon berättade för mig om en massa grejer som hände när hon gick gymnasiet. Hon har visat mig sin fina klänning som hon ska ha på sig under tennis veckorna i Båstad. Hon och Tommy har blivit bjudna dit på en fest och hon kommer vara så vacker. Jag frågade om Ljungberg skulle dit men han hade inte blivit bjuden för han var visst för mesig haha.
Jag och Johanna en mysig kväll i vintras


Nu är det bara en dag kvar tills min älsklings pojke kommer till mig igen. Jag längtar så tills jag får pussa på honom igen. Han har det jätte roligt där borta, när jag pratade med han så skulle han precis få se Killswitch Engage uppträda. Och än en gång måste jag säga hur mycket jag saknar mina vänner. Just nu känner jag mig helt uppfylld utav kärlek. Jag älskar Martin och jag älskar mina vänner. Jag och Nusse Johanna har pratat om att åka ner till Skåne tillsammans om några veckor vilket skulle bli så roligt! Godnatt nu.

Hero

"I'm all glued back together now and I make no apologies for how I chose to repair what you broke. You don't get to call me a whore"

Regnig Fredag

Igår kväll satt jag och pysslade med en massa gamla smycken som mormor hade som ung. Och så fick jag en Burberry jacka av Helena som hon inte ville ha längre. Den var riktigt snygg, lite country känsla på den. Sen innan jag somnade så raderade jag en massa gamla sms. Pratade med Johanna och Lollo också på telefon. Gud vad jag saknar dem. Ville bara hem just då och träffa dem. Men samtidigt har jag det så mysigt här.
Idag har jag och mormor inrett i mitt nya rum i det röda huset, hängt upp en jätte fin tavla på en islandshäst som morfar ägde när han var yngre och ställt in en tv. Sedan följde jag med morfar in till Tanum för han skulle spela på hästar och jag fick köpa en tidning:) Nu sitter jag inne hos Helena och väntar på att hon ska komma hit ifrån Göteborg. Vi ska allihopa titta på Se upp för Jönssonligan sen. Jag älskar den filmen den är så rolig.
Pratade med Johanna nyss på telefonen. Är det någonting hon är bra på så är det att höra av sig. Jag har en del vänner som regelbundet hör av sig och det är dem som står mig närmast. Samtidigt har jag en del vänner som inte alls är bra på att höra av sig. Jag har bestämt mig för att sluta hålla på och höra av mig till dem hela tiden. Det ska inte bara vara jag som måste ringa hela tiden. Jag börjar tröttna på det så nu ska jag sluta höra av mig till dem. Vänskap måste vara ömsesidigt.
 

I will always be your friend
I know who you are inside
I am with you til the end
Never far behind


Älskling till Gbg

Nu har jag ätit potatis med mormor, så nu är jag proppmätt. Idag var vi och lämnade Martin vid tågstationen där han tog av emot Göteborg och Metaltown. Han kommer tillbaka till mig på söndag och åker antagligen hem nästa fredag. Jag ska nog ringa stallet idag och säga att vi vill rida ut med två hästar på mondag eller tisdag. Då ska vi leka att vi är med i sagan om ringen haha.
Igår kväll grillade vi jätte gott, eller Martin gjorde det mesta. Sedan såg vi en film om Hitler som faktiskt var ganska intresant. Jag kunde inte sluta pussa på han igår när vi skulle sova, antagligen för att jag visste att han skulle åka dagen efter. Jag själv har varit med mormor och morfar idag. Vi köpte glass i Strömstad och kollade in deras nya lägenhet som är så fin, det är världens finaste havsutsikt. Nu är det kväll och jag ska nog bara läsa och verkligen ta det lugnt för mig själv. Det var ett bra tag sen jag var helt ensam(förutom mormor och morfar) och jag tror det är bra att vara det ibland. Men jag saknar många utav mina vänner jätte mycket. Alltid när jag är här på Resö brukar jag fundera på mitt liv. Alla drömmar jag har och allt som jag vill göra. Men ibland även jobbiga saker som jag måste göra något åt, som att jag måste sluta ifrågasätta och bara vara i stunden. Idag när jag öppnade dörren för att gå ut så luktade det precis som det gjorde när jag var liten. Den där sommar lukten, och jag börjar förstå att det är sommar. Det här stället har så mycket minnen i luften. Jag känner mig lycklig trots allt.
 
 
Exakt så här känns mitt liv just nu
Wild Horses

Resö

Nu sitter jag inne hos Helena och Tommy och har tittat tågtidtabeller åt Martin, eftersom att han ska åka till Göteborg imorgon, till Metaltown. Vi har ätit makrill med mormor och morfar och nu när jag ska skriva lite så är Martin ute och leker med mormors hund Saga.
Vi har haft så mysiga dagar här.Tågresan gick jätte bra, när vi kom fram hämtade mormor och morfar oss så åkte vi till bibloteket och lånade lite böcker för det tycker jag är så mysigt. Sen åkte vi hem till mormor och morfar och åt jordgubbar med glass. När  vi kom hem lagade Martin jätte god mat till oss båda. Han är riktigt bra på att laga mat. Jag höll på att dö utav skratt när han satte upp håret i tofs och skulle leka bög. Det roligaste var när han sa Psyyyykooooooo! Haha.

Igår var jag och Martin i Strömstad och åt på en jätte god resturang som heter Park. Jag åt en kyckling ceasar sallad och Martin åt Biff. Vi köpte in jätte god cider, den där som rasperry blossom som bara finns i sommar, den är så himla god men Martin tycker inte om den så han köpte berka istället( Martin kallar öl för Berka) Det var så himla mysigt att sitta där med älsklingen och mysa och prata och äta gott. Efter det gick vi till hamnen och satte oss på en uteplats och drack lite och tittade på havet. Jag kommer minnas den kvällen länge.

Båda kvällarna har vi legat framför tv:n med ost och kex och massa kuddar och filtar och tittat på Sagan om Ringen och längtat tills vi ska åka till Nya Zeeland. Nu är jag lite ledsen eftersom att Martin ska åka imorgon men han kommer antagligen tillbaka sen.
Ikväll ska vi grilla och titta på fotbollen så det kommer bli mysigt, och jag misstänker att mitt sms marathon med Johanna kommer att fortsätta. Jag är så avis på henne eftersom hon ska läsa alla Harry Potter böcker i sommar för första gången. Tänk vad härligt att ha alla de böckerna framför sig! Nu måste jag sluta för Martin kör in en radio styrd bil in i min fot hela tiden.
 

Till Västkusten

Imorgon åker jag till Resö, med Martin. Det ska bli jätte kul men ändå känner jag mig helt vemodig. Det är säkert Johannas fel som är så ledsen att jag ska åka.Nu känns det istället som att jag inte vill lämna henne och mina vänner. Men det är antagligen inte för så länge, jag kommer nog hem om två veckor eller nått. Martin åker ju redan på torsdag till Metaltown. Vi kommer att ha det så mysigt där nere med ett helt hus för oss själva. Han ska laga mat varje dag men jag har gått med på att städa i alla fall:) Vi ska försöka komma iväg till stallet och rida på hästarna lite också när vi är där. Det ska bli så kul men som sagt det är många jag kommer sakna.

Meddelande till Johanna: JAG KOMMER SAKNA DIG OCKSÅ KNÄPPIS! Haha


Kolla de här söta bilderna jag hittade på Martin när han var liten:)

The Country Side

 
Wild Ponies
Kellie Pickler

Systrar

Jag och Sara har pratat ut och och är precis som vi var förut, om inte bättre. Vi hade det väldigt jobbigt en period men det var mest pågrundav en utomstående som ville förstöra för oss(Låter himla överdrivet, men det var så). Tyvärr så lyckades han med det ett tag, men i slutändan kan ingen förstöra för mig och Sara för vi älskar varandra för mycket. Så att ha börjat hänga med henne igen har gjort mig mycket gladare. Vi kan skatta åt allt tillsammans och utan varandra är i alla fall inte jag lika stark. Vi har haft det jätte mysigt nu i början av mitt sommarlov. Jag, Sara och Emelie var och solade och badade en eftermiddag vilket var underbart. Sen har vi haft våra berömda Chai Latte stunder och Film stunder. Jag är så lycklig att du är hos mig igen Syster!



Sommarlov

Nu ska jag börja skriva igen, för det är kul att läsa sen när det har gått ett tag har jag märkt

Början på sommarlovet har varit härlig. Har spenderat många kvällar hemma hos Pojken i hans varma och sköna säng. Vi har sett en massa filmer och ätit massa onyttigt. Har hängt med tjejerna en del också, vi har grillat, kollat på fotboll och lekt olika spritlekar. Jag, Lollo, kimmo och Martin var och spelade badminton en dag och det var hur kul som helst. Vi spelade om olika priser och jag förlorade helkroppsmassagen till Martin, men när jag och Martin körde emot Kimmo och Lollo så vann vi att de skulle bjuda oss på middag. Det kommer ske om någon vecka.
Har hängt mycket med Lollo och Johanna. Lollo var här och grillade och hängde med mig hem till Martin en kväll. Det var himla kul, men man fick stå ut med en jobbig brud som trodde hon var bäst i hela världen. Kan säga att de flesta störde sig på henne. Martin vart hungrig så jag cyklade ner till Shell klockan två på natten och köpte mat till han haha. Var med Johanna och Lollo en annan kväll hemma hos Johanna. Där åts det Wok och kollades på fotbollen. Sen vid tolv hämtade Martin och ett gäng grabbar mig och åkte till sundby. Väl där skulle vi åkt till McDonalds och handla mat och när vi var halvägs så krockade vi med en annan bil. Så hela natten gick åt till att fylla i försäkringspapper och sånt. Jag var riktigt uppskärrad, för det var en riktig smäll. Sen när vi kom hem körde Martin ut alla så gick vi och gosa och somna. Älskar att sova med min älskling.

Jag var i Nyköping under midsommaren med Martins släkt och familj. Det var jätte mysigt och trevligt. Det enda negativa var en gammal snuskgubbe som hela tiden skulle prata massa pinsamt med mig och Martin. Han var riktigt på snusen hela kvällen. Vi gick tipspromenad, åt i Hamnen och kollade mkt på fotboll. Vi fick sova på en luftmadrass i ett eget rum vilket var ganska bekvämt faktiskt.
Nu kom jag precis hem ifrån Johanna. Vi var i Vällingby och shoppa underkläder. Satte oss och åt på en bänk vilket var himla mysigt. Börjar kannas att det är sommar nu.
 

RSS 2.0