Trött

Nej fy va jag är trött. God natt!


HAHA snygga!

At work

Jag har rast på jobbet nu så jag tänkte slänga in ett inlägg. Imorse när jag hade jobbig matte lektion så fick jag ett sms ifrån skolan. Ingen filmkunskap! Yes det betyder att jag slutar elva idag! Det var verkligen vad jag behövde. Vid elva åkte jag till gymmet med Johanna. Vi träffade på Albin också. Vi tränade väl i en timme så nu har jag värk i alla muskler hihi. men det känns bara bra. Sedan tog jag 117 med Albin och hoppade av vid Bromma sjukhusgrindar eftersom Sara ringde och frågade om jag kunde komma hem till henne. Vi gjorde i ordning mat och drack te. Vid halv fem drog jag in till jobbet och nu sitter jag här. Jag har halva passet kvar nu, ska bli skönt att komma hem sen. Känner mig nöjd med dagen! Ska lägga in en skit ful bild på mig och Johanna sen som jag hittade på Efterfesten.se haha. Puss!

nejnejnejnej

Nejnejnejnejnej.... Jag vill sova!

Schoool

Hej hej hej heeeeeeej! Har haft min första och enda lektion nu. Började nämligen ett idag. Nu ska jag sitta här och fördriva tiden fram tills jobbet, halv sex. Men det är bra för då kan jag plugga. Finns liksom inget annat att göra nu. Halv fem ska jag träffa mamma och äta mat! Längtar, är fasiken redan hungrig. Idag är det den 27 också och det betyder att jag och Martin varit tillsammans i 11 månader. Bara en månad kvar till ett år! <3

Resö<3

Plugg

Jag gick hem till Martin igår runt tolv och sov där. Det var så härligt! Idag skulle jag bara vara i skolan i fyrtio minuter! Så onödigt. Var tvungen att gå upp bara för det liksom. Jag sitter och pluggar nu och ska dra till gymmet om en halvtimme för ett cykel/styrka pass. Kommer bli dö trist att cykla utan en polare. Men på onsdag så ska Johanna vara med! Tjo. Nej nu ska jag fortsätta plugga.


Jag älskar dig


Heeeelg

Jag är så supet trött så det kan ni inte förstå. Ska nog sova ett litet tag nu. Igår jobbade jag som vanligt hela dagen. Jag var jätte sprallig och kunde inte sluta skratta. Samtidigt blev jag as förbannad på vissa kunder. Vissa är så dumma i huvudet! Hursomhaver. På kvällen gick jag ut med Johanna, Tessi, Tuva, en till tjej, Jesper och hans kompis. Det var riktigt roligt. Det var sjukt bra musik på dansgolvet. Vi gick precis innan de stängde. Jag åkte till Brommaplan där mamma hämtade mig. Hon skjutsade hem mig till Albin. Hans syster hade haft 25 års fest så det var lite folk där. Albin, Kawe, Kevin, Martin och Sanna var där som jag kände. Jag och Albin tog oss en liten danstur på golvet och det var fasiken länge sen asså. Så roligt haha. Sanna är super gullig också. Sen runt fem gick jag och Martin hem till honom. Idag måste jag plugga(sova) och ikväll ska jag vara med Sara. PUSS

Utgång

To think I'm so naive
How dare you
play with me?


Ikväll ska jag ut och jag är fett taggad. Jag ska dricka, umgås och dansa och det känns faktiskt hel rätt ikväll! Ikväll är jag snyggast, bäst och hel skön!

Du får inte


Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet

Jag kan

Jag kan styra upp allt det här. Jag fixar det här. Ge mig lite tid bara.

Moment


Killen till vänster e het

Moment remain

Vaknade för en timme sen. Ska vara hemma idag också. Igår träffade jag först Sara, Johanna och Lollo på bussen. Vi åkte in och satte oss på Donken. Det var tre killar som satt snett emot oss som skulle kolla heeela tiden. Jag fick verkligen anstränga mig för att inte titta tillbaka. Typ ingen av oss kunde käka! Sedan gick vi till Johannas pratik för hon skulle lämna en lapp. Träffade kocken Jens också som var jätte trevlig. Sedan åkte vi till Gullmarsplan. Jennifer kom dit lite senare också. Vi hann se ett band som var innan Moment. De var väl helt ok, ganska kass energi. Sedan kom killarna ut och alla blev skit taggade. De var hur grymma som helst. Martin var så snygg så jag höll på att smälta! Deras intro var grymt och deras energi och allt var skit bra. De fick 109 röster. De skulle gått vidare om de fått liiiiite mer röster. Men fasiken va det var bra! Träffade en massa människor under kvällen också som jag inte träffat på länge. Det var kul att träffa Wisam igen efter så lång tid. Typ alla tog bussen hem ifrån Brommaplan sen också. Jag hoppade av i Sundbyvägen med Labin och hans tjej. Sedan somnade jag, men inte på en gång. Jag låg och vred och vände på mig först.

Moment Remain

vill ha vill ha vill ha


paramore har släppt en live Dvd

sjuk

Oh. Igår hade jag feber hela kvällen. Och inge godis!! Skandal. Jag somnade ganska tidigt, tyvärr så vaknade jag även ganska tidigt. Nu vet jag inte vad jag orkar. Jag vill ju vara taggad ikväll när Martin har sin spelning. Det är en massa människor som ska dit. Jag tog med mig Sara, Jempa, Johanna och Lollo. Hoppas verkligen att de går vidare. Saken är den att jag ska ju egentligen jobba idag. Slutar jobbet runt nio. Jag kan inte bestämma mig om jag ska sjukanmäla mig idag också eller om jag ska släpa dit mig.
Hursomhaver. Jag ska träffa tjejerna innan eftersom att de inte går upp på scenen föräns klockan elva. Hoppas att de går vidare. Nu vill jag vara helt frisk!

Blä

OH! Jag är så snorig och hostig! Känns som om mitt huvud väger 3000 ton! Igår slog jag två flugor i en smäll. Jag tog med mig Martin hem till Sara. De käkade chips och jag åt lite choklad. Det var så kul! Martin busade med Snussan hela kvällen. Vi pratade om Sara 25 års fest också, vilka som ska komma och så. Jag stog längst upp på listan såklart!:O Sen när det blev läggdags gick jag och Martin hem till honom och sov där. Imorse hade jag prov oh efter det sjukanmälde jag mig. Jag kommer inte kunna jobba ikväll heller, ingen vill väl köpa Boxer utav en tjej som har lust att snyta ut hennes hjärna! Nej nu ska jag väl typ titta på tv. TRÅKIGT!

Tjo

Heeej! Nu har jag pluggat lite! Tjo. Jag ska ju egentligen till gymmet ikväll men jag har sån satans träningsverk i mina ben så jag vet inte riktigt om det är så bra att jag går och cyklar ikväll. Men jag vill verkligen. Oh dumma träningsverk. Jag tror jag ska gå till Sara en stund och sen kanske träffa Martin. Idag hängde jag upp alla mina foton också i skolan. Så nu är den kursen klar! Känns skönt ändå. Kommer få MVG också:D Nu ska jag ner och äta! Herrå!

Bild från i fredags


Johanna och Michelle

Morgon

Blä ska snart dra iväg till skolan. WHY?! Oh jag vill bara sova just nu! Igår vaknade jag upp med älskligen! Vi sov ut riktigt länge vilket var skönt! Efter det tog vi det lugnt och lagade mat. Runt halv fyra drog vi till gymmet. Jennifer och Johanna var där, men bara Johanna skulle gymma. Jennifer skulle bara hämta biljetten utav Martin. Det var så jobbigt! Mina ben höll på att brytas av men vi var alal så duktiga ändå! Sen satt vi i entren och snacka lite innan jag och Martin drog hem. Vi gjorde oss snabbt i ordning för vi skulle in till stan direkt. Vi hämtade ut biljetter till Changeling med Angelina Jolie. Innan vi satte oss inne på bion så gick vi till Cafe del Rose och åt middag. Vi tog varsin ceasar sallad. Oh jag älskar mat! Filmen var bra men man blev så arg hela tiden, speciellt eftersom att det var en sann berättelse också. Jag sov hos Martin så jag vaknade upp där i morse. Var så svårt att gå upp och gå hem! Idag slutar jag runt tre. Sen måste jag hem och plugga. Trist. Sen halv åtta ska jag och Johanna till gymmet igen för att köra cykel/styrka! Nej nu ska jag kila! Puss

På jobbet

Igår var jag i skolan! Trist! Jag längtar så till studenten nu. och det är typ fett långt kvar! Typ tjugo veckor! Jag shoppade lite fina grejer på håltimmen vilket kändes skönt eftersom jag typ aldrig hittar något fint längre. Sen var jag och spinnade i en timme på gymmet. Wow vad det var jobbigt men jag kände mig så duktig! Efter det åkte jag hem och chilla lite. Jag gjorde mig i ordning och gick till Killarnas replokal och kolla lite när de repa. Sen hämtade Lollo upp mig så drog vi till stan. Där träffade vi Johanna också. Vi var på Klubb Blå och jag måste säga att de var riktigt skumma människor där! Men det var ändå roligt! Sen ville Martin och hans polare att vi skulle komma till Toxic för det skulle tydligen vara gratis men det visade sig att det inte var det. Så jag, Albin och Martin tog en taxi hem. Sedan följde Albin meg hela vägen hem ifrån Kawe! Sötnos! Nej nu måste jag forstätta jobba!


Japp

Another day! Haha det var en skit skön buss chaufför på vägen hem ikväll. Han var värsta hårdrockaren så hela bussen fick lyssna på hårdrock. Alla tanter och gubbar tittade snett hela tiden. Hihi. Idag gick jag upp tidigt blä fy ush. Hade skit lång håltimme så då åkte jag till gymmet helt ensam:O JOHANNA?! hursomhaver. Efter det åkte jag hem en stund och släppte ut Simba. Sen vare sista konsthistoria lektionen och jag fick reda på att jag kommer få MVG:D tjoho. Sen träffade jag mamma, syster var med en stund men hon skulle gå på Friskis sen. Jag och mamma satte oss på ah-nanas där Sophie jobbar! Jag åt jätte mumsig mat innan jag åkte till jobbet och krigade. Stackars Thimmmmiiii fick bara falska återkomster hela tiden! Buhu. Nu ska jag sova. Herrå!

Skiathos

Hit ska jag och tjejerna i den 22/6! Längtar som tusan!




HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Träffade Johanna i sumpan igår. Vi var först och fixade nya P-piller och sen satte vi oss och käka på något ställe. Efter det åkte jag till Gymmet och träffade Martin. Jag körde ett spinning pass medans han gymmade. Efteråt satte vi oss på Donken och käka innan vi åkte hem till honom och snacka en massa gamla minnen ifrån balen i nian och sånt haha. Sedan sov jag där. Det är så mysigt att sova med han för han e så varm och go. Nu ska jag iväg och träffa Thim för han vill ha hjälp att köpa en present till hans mamma. Sen ska jag jobba! Puss


Grekland

Juste, ville bara säga att Grekland är bokat!


halloj

Heeeeeeeej!
Jag är redan hemma för vi hade ingen engelska. Toppen. I Fredags var jag på middag hemma hos Isabell med Sara. Hon hade jätte fin lägenhet. Hon bjöd på vin och god mat, och gudars vad vi åt. Det var en jätte trevlig kväll. Jag och Sara drog oss hemåt vid tolv ungefär. I lördags jobbade jag först hela dagen innan jag träffade Martin! Han var sååååååååå brun! Han hade köpt ett läder armband till honom, och ett till mig. Och så hade han köpt tre ljus. Gulleplutten. Vi gick hem till mig med mat och kolla på film. Igår slappade jag hela dagen. Träffade Martin på kvällen, så sov han här. Var så mysigt att vakna med honom imorse. Ikväll ska vi gå till gymmet tillsammans. Nu jäklar!

Halloj nu ere helg

Heeeeeej! Igår var första skoldagen! Den kändes super lång! Men nu är det helg! Tjohooo! Igår kväll var jag hemma hos Sara och åt Fajitas! Innan hon kom och hämtade mig så ringde Martin ifrån Thailand. Han kommer hem sent ikväll så vi ska träffas på lördag kväll efter att jag jobbat klart. Skönt att karln är hemma snart! Hursomhaver. Jag och Sara lagade jätte god mat(hon lagade typ till allt) Vi satte oss i soffan och åt med Snussan och pratade på om allt möjligt. Sen sjöng vi såklart en hel del! Grannarna älskar oss! En gång hade Saras granne applåderat åt henne genom väggen HAHA fett pinsamt! Ikväll har jag och Sara blivit bjudna på middag hos Isabell. Vi ska äta god mat, dricka lite vin och snacka massa skit! Det är vi bäst på! Nu ska jag tvätta ur min toning ur håret! Puss!

Jag, Sara och Martin

Längtar till sommaren


Kom hem nu


Mina två favoritkillar

stan

Idag tog jag en tripp till stan. Jag köpte massa underkläder och lite tröjor. Hatar egentligen att vara inne i stan och shoppa. Fy! Efter det skulle jag och Johanna träna. Vi släpade iväg oss till gymmet bara för att se att det var stängt idag. Tjoho. Så vi satte oss på Donken och snackade istället. Imorrn ska hon köpa gymkort så vi kan börja träna tillsammans. Imorrn ska jag jobba också. Har inte gjort det på ett tag nu. Ska bli skönt att börja tjäna in lite pengar igen. Nej jag har inge mer att skriva nu. Hejdå!

God natt!

Hejsan. Idag vaknade jag upp hemma. Dagen började dåligt. Simba mådde dåligt och spydde. Ush jag orkar inte ens tänka på hur ledsen jag är. Hoppas att han blir bra snart. Vid tre kom tjejerna hit. Nu har vi bestämt att vi ska åka till Skiathos som ligger i Grekland:D Det var där Mama Mia spelades in. Vi har bestämt hotell och datum. Tjoho. På onsdag ska vi boka. Vi måste bara fixa med med olika konton och så först. Oh jag längtar så mkt! Ikväll åkte jag in med Johanna och satte mig på Fridays. Vi tog några glas och snackade på om allt. Var jätte trevligt! Nu ska jag sova. Guten Nacht






Såhär såg vi ut ikväll


Tom


Jag trodde han var spinkig. Inte då! Mums!

fint

Helena hade framkallat bilder ifrån sommras. Jag snodde några på Martin och mig. Jag har ramat in en och satt på mitt nattduksbord. Jag ställde ljusen som jag fick utav mina kusiner brevid. Tycker det blev riktigt fint!

Hemma

Idag åkte vi hem. Jag var väldigt nervös att Simba inte skulle orka åka bil så långt men det gjorde han. Min lilla kämpe. Han är fortfarande sjuk, men just nu går det i alla fall åt rätt håll. Hoppas att han blir helt återställd snart! Jag har inte berättat om mitt nyår än. Jag var ju nere på Resö och firade med släkten så det gick ganska lugnt till. Men det var hur mysigt som helst. Först käkade alla hummer(blä). Sen tittade vi på Arn och satt i vardagsrummet och snacka. Sen gick vi ut klockan tolv och drack champagne och tände tomtebloss. Var mysigt att vara med mormor speciellt för hon var så glad att jag var med dem. Martin skickade sms när klockan var tolv i Thailand och önskade gott nytt år. Sedan hade min baby satt klockan på sex och gått upp och skickat sms till mig igen när klockan var tolv svensk tid. Älsklingen! Nu är jag i alla fall hemma och det känns skönt. Imorrn kommer tjejerna hit vid tre. Vi ska kolla på Greklands resor och förhoppningsvis boka resan också. Sedan på kvällen ska jag ut med Johanna och Lollo. Ska bli kul!

Lite bilder ifrån mitt lov


Min fina Simba

Jag orkar inte mer nu. Ena stunden är blir han bättre, ena stunden ligger han och skakar. Vi kan inte åka hem. Jag längtar hem. Jag orkar inte gå igenom det här ensam. Jag saknar Martin och mina vänner. Jag vill bara att han ska vara frisk nu. Att allt ska vara normalt!

RSS 2.0