Whyyouwannabringmedown

Kelly Clarksons nya skiva är så fruktansvärt bra! Har lyssnat på den hundra gånger redan och jag köpte den igår! Älskar stilen älskar texterna älskar rösten. Älskar hela skivan!

Whyyouwannabringmedown-kelly clarkson


 



So what's your evil attitude
When you got me spending my time pleasing you
Why must you keep me underground
Tell me tell me, why you wanna bring me down?
Is it too much to give a damn
When I'm giving you one hundred and ten

Don't blink cause I won't be around
Tell me tell me, why you wanna bring me down


Halojsan

Heeeej! Kom precis hem ifrån Sara. Har varit där hela dagen. Hon ringde imorse och frågade om jag ville vara med till djuraffären och Coop. Klockan var halv elva.. Mitt svar var: Niej host nej. Haha sen ringde hon en halvtimme senare igen: SNÄÄÄLLA. Haha då var jag inte lika trött så jag hoppade upp. Det var så mysigt i djuraffären. Jag höll i världens gulligaste kaninunge. Ville bara stoppa den i tröjan och gå hem med den. Sedan handlade vi på coop och efter det åkte vi en sväng med bilen. Vi stannade vid Bromma Kyrka. Jag tycker att det är så mysigt inne i kyrkor så vi satt där en stund och prata på innan vi åkte hem till Sara. Hon lagade mat till oss båda och sen låg vi bara och flummade i hennes säng. Skrattade åt allt och inget. Det är ju meningen att jag och Sara ska flytta ihop nästa år. Vi håller redan på att bestämma regler hit och dit haha. Tillexempel ska vi ha varsitt rum. Och om någon tar hem en kille så ska vi hänga upp en strumpa på dörrhandtaget och lägga öronproppar på den andres kudde. Jag längtar så mkt.
Igår kväll var Lollo här. Det var meningen att vi skulle ut och ditt och datt men vi orkade inte. Vi tittade på en film med Zac Efron. Good Lord vilken kille. Varför föddes han inte typ i Sverige... typ i Spånga?

Älskar diiiiiiig!

Fredagsmys

Ikväll har jag laddat upp med godis och mys. Har hyrt hela första sesongen utav Greys Anatomy:D:D Så kvällen kommer gå åt till att dregla efter Mr dreamy eller vad det nu är han kallas. Har även lånat Eragon 3 på biblan!!! Äntligen har den kommit ut så nu har jag mycket läsning framför mig. De andra böckerna var super så jag har höga förväntningar på trean! Oh, nu hoppade Simba upp i min säng. Han får titta med mig. Älskar honom så mycket!


Älskar låten

And all you know and how you speak
Countless lovers undercover of the street
You know that I could use somebody
You know that I could use somebody
Someone like you

Use somebody




En kompis skickade den här låten precis och sa att han tänkte på mig första gången han hörde den, och det gjorde mig super glad. Jag älskar den!

My life would suck without them


Kvällen igår var underbar. Mer sånt. Vi gick först till en italiensk restaurang som var så mysig, men vi förstod knappt menyn. Det var tur att bordet brevid oss var tomt för det blev en hel del gapskratt<3 Jag har världens bästa vänner!



 


Såhär såg jag ut


Yeeeey

Ikväll ska jag ut med Sara och Johanna och några fler! Tjoho!


Helg

Jag kommer inte ha så mycket tid att skriva i helgen så jag kan lika gärna berätta om mina planer inför helgen nu. Först och främst så är jag super lycklig att våren börjar komma. Jag har längtat som en galning efter vår och sommar. Ikväll ska jag och mamma till hennes skola. Wiee. Jag gillar att hänga där. Hon har bokat foto studion igen så att vi kan fota ännu mer. Kvinnan är galen haha. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, får ta det med mamma sen. Imorrn ska jag göra ett nytt försök att ta mig till inspelningsstudion. Min hals sviker mig gång på gång, och än så länge gör den fortfarande as ont! Men förhoppningsvis så kan jag spela in en låt imorrn i alla fall.
Sedan ska jag in till stan och äta middag på Fridays med Johanna. Mums. Sedan så ska vi träffa några killkompisar till oss och så ska vi röra oss mot stadens dansgolv. Så jag ser fram emot helgen! Hihi. Söndag däremot blir pluggdag hehe. Men på kvällen ska jag till  min rumskompis Sara. Nu måste jag fortsätta skriva cover letter!

Ha en bra helg

Det finns hopp

Sjukt seg! Mycket att göra. Roliga saker! Wie!
 
Det finns hopp! Mmmm...


lördag

Kvällen igår var super! Jag hade så stört ont i mina fötter efter allt dansande. Jag såg riktigt handikappad ut när jag skulle springa till nattbussen i Brommaplan. Haha. Ikväll ska jag självklart titta på melodifestivalen, final. Sara ska komma hit och titta tillsammans med mig. Vi ska vräka i oss godis och glass så det kommer bli en mysig kväll. Jag behöver en sån kväll, för imorrn måste jag vara på topp när jag ska spela in i studion! Tjohooo!

Smakprov ifrån mammas fotografering igår:
 

Fredag

Hemma. Tjoooo HELG! Men jag måste redan börja göra mig fin. Mamma och jag ska in i fotostudion ikväll. Hon ska ta en massa foton utav mig hela kvällen, så det ska bli kul! Vet inte riktigt hur hon har tänkt sig att de ska se ut men jag hoppas att de blir snygga. Efter det blir det raka vägen till stora staden för drinkar, prat och skratt och en massa dans. Det är så skönt nu när jag kan sova ut på lördagarna. Innan när jag jobbade så var det ju alltid upp tidigt och det påverkade ju fredagskvällen också. Men no more haha.
 

Ha en trevlig kväll

adios

Gudars vad trött jag är. Men äntligen Fredag! Och nu ska jag berätta något väldigt stort, stort beslut... JAG SKA SÄGA UPP MIG FRÅN JOBBET IMORRN. Haha äntligen lämnar jag telefonförsäljnings branchen bakom mig. Jag tycker helt enkelt att det tar för mycket tid och lönen väger inte upp det. Dessutom är det inte bra för min röst att sitta hela dagarna/kvällarna och prata i telefon. Jag menar, hela min lördag går åt till att jobba, så på kvällen är jag alltid trött. Så nu kommer jag känna det som att jag har all tid i världen! Tyvärr så måste jag ju börja leta nya jobb nu, men det tar ju ett tag innan man hittar nytt så det blir som lite semester i mars. Tjohooo! 

Tjolahopp

Heeeej! Kort skoldag idag. Igår var jag ju som sagt hos Kishti. Jag var super nervös innan. Hon bodde på söder i en fin lägenhet med en massa guldskivor och plancher på väggarna. Hon var så himla rar och charmig så man kunde inte annat än att tycka om henne. Hon gjorde i ordning te till oss som vi satt och drack. Först pratade vi nästan inget om musik/sång. Vi satt och pratade på om killar, melodifestivalen, Kulturama och en massa sånt. Sen började vi med tekniken. Hon kollade igenom hela min kropp och tryckte på en massa punkter och så. Tydligen så var min kropp helt fruktansvärt sned och i obalans. Enligt henne så är mitt "instrument" trasigt så det är därför jag får ont ibland när jag sjunger flera låtar på raken. Så nästa vecka ska hon följa med mig till någon kille som here Mats för att påbörja en process som ska hjälpa mig att fixa till allt kroppsligt. Ska träffa han ibland och så ska Kisthi kontakta hennes sjukgymnast som jag måste gå till också. Det är så roligt att hon verkligen tar sig an sig allt. Jag känner att jag är i bra händer. Jag har lektion med henne igen på onsdag, och jag längtar!
Jag var där i runt två timmar, och efter det åkte jag till mammas skola. Jag har börjat hänga där mycket nu. Hon har så himla trevliga klasskompisar, som dock är väldigt mycket yngre än henne haha. Duktiga mamma. Sedan när jag hängt där så åkte jag hem. Jag gick ut med Johanna till Ego på kvällen och tog en drink. Ikväll ska jag till kören med Sara och öva på Dinsey låtar. Den 5/4 har vi nästa framförande.

Såhär såg jag ut igår kväll. Älskar de höga skorna och klänningen. Och kuvertväskan haha. Allt är ifrån Spanien.

Love story



Romeo take me somewhere we can be alone

You'll be the prince and I'll be the princess

It's a love story baby just say yes

Panik

Okej, om jag inte var nervös innan så är jag det nu! Jag fick nämligen brev ifrån Kulturama nyss. Intagningsprovet är redan 30 MARS!! Jag trodde att det skulle vara i Maj någon gång. Nu måste jag verkligen börja plugga in noter och sånt! Oh, och så är jag nervös inför att gå till Kishti nu. Ah. Okej, slappna av.

Kishti

Godmorgon får jag väl säga. Idag är jag ledig! Tjoho. Klockan två ska jag vara inne i stan. Idag ska jag nämligen ha min första sånglektion med Kishti! Det är faktiskt väldigt spännande. Hon jobbar ju med en massa olika kända ansikten Jag är väldigt nervös om jag ska vara ärlig. Jag hoppas att hon inte är läskig haha. En gång i veckan ska jag gå till henna och sjunga i en timma åt gången. 
Ikväll blir det även utgång, Ego. Det ska bli kul. Jag brukar ju inte gå ut på onsdagar men nu är det dags att prova lite nytt tänkte jag. Jag får dricka en massa cola dagen efter så piggnar jag till! Nej, nu måste jag börja göra mig lite fin! Puss

sara


Du är verkligen världens underbaraste. Så fort jag är ledsen hoppar du in i bilen och kommer hit, vare sig du har pyamas på dig eller myser med någon kille haha. Om jag är glad så gör du mig alltid gladare! Du tar fram det bästa i mig! Nu när du ska flytta så kommer jag bo hos dig hela tiden! Vi lever ju i princip som sambos redan så vi kan lika görna göra det officielt haha.

Hemma igen


RSS 2.0