tjuuu

Igår kväll var jag med Helena, syster och mamma. Vi tittade först på en country gala där Carrie Underwood sjöng. Oh vad braaa hon är! Lollo ringde också, så jag började längta hem liiite! Sedan gick vi hem til Helena och tittade på Heartbrek hotel. HAHA den var så HIMLA roooooolig! Helt stört kul! Måste se den igen! Simba sov hela natten! Oh vad skönt det var. Det är ett tecken på att han kanske kommer återhämta sig. Hans lever kommer aldrig att bli bra men om han blir ättre så kan han leva i några år till! Och det är satans lång tid eftersom att jag trodde att han skule dö om några dagar! Hemska tanke! Nu är jag i Strömstad med mormor och Helena. Vi har ätit pizza och nu ska vi väl titta på tv. Och gosa med Nellie!

Älsklingen

Carl Martin Stegfeldt





Just nu finns det en person som jag saknar väldigt mycket. Min älskling. Jag får så himla fina sms ifrån honom nästan varje dag. Om två veckor får jag krama om honom och känna hans närhet. I ett sms skrev han den här fina meningen: Du är min bästa vän och min enda kärlek!
Vilken kille jag har....
Jag vet inte vad som kommer hända i framtiden, men just nu har vi varandra. Och det gör mig glad!


hej

Det har varit två hemska nätter nu, Den ena natten spydde Simba fyra gånger. Han kunde inte ligga still så han gick runt, runt hela tiden. Hoppade upp i sängen och stirrade på mig, precis som om han inte fattade varför jag inte hjälpte honom. Det kändes så jobbigt att jag inte kunde hjälpa honom. Jag gick ut med han mitt i natten, men han orkade inte gå så långt. Ångesten började verkligen växa nu. Dagen efter var han super trött och livlös. Vi hade ringt och veterinären och bokat tid klockan elva dagen efter. De andra åkte iväg på middag men jag stannade hemma med min älskling. Han kunde inte ligga still för fem öre. Han kan inte ligga still för då känner han hur dåligt han mår så han måste gå omkring. Han lägger sig i fem minuter och reser sig, lägger sig, reser sig o.s.v
Inatt var jag så nervös! Vad skulle veterinären säga? Jag fick ett gulligt sms utav Martin som hjälpte lite. Men det blev nästan ingen sömn ändå. Idag var han hos veterinären. Simba har gulsot och skrumplever.. De skulle kolla hur allvarliga skaderna var på levern, om de var för stora så skulle de avliva honom. Jag var livrädd. SOM TUR VAR så hade inte levern skadats tillräckligt mycket. Han fick tre sprutor och en massa medicin. Nu är han hemma, jätte trött och smal. Nu får vi bara hoppas att han börjar äta och att han mår bättre snart. Jag hoppas, hoppas, hoppas...


Igår ringde Martin ifrån Thailand, det kändes bra att få prata med honom efter allt jobbigt med Simba. Han har det bra där nere. Om två veckor kommer han äntligen hem! Jag åker antagligen hem den andra januari till sthlm, det beror på hur Simba mår. Imorrn ska jag åka till mormor och vara med henne. Hoppas att Simba sover inatt!

Love

Idag har jag och Martin varit tillsammans i tio månader!

Jul

Hej! Jag är jätte deppig nu. Simba äter bara mindre och mindre. Jag försökte nyss tvinga i han lite mat men han bara spottar ut det. Han ser ut som en vanvårdad svält hund nu. Jag blir så ledsen. När jag kommer hem ska jag åka DIREKT till veterinären! Min älskling ska få allt! Dropp, medecin, vitaminer ja allt! Han ligger brevid mig varenda natt och snusar och inatt började jag gråta för att jag är så rädd att han ska försvinna. Han är inte ens så gammal. Han är åtta år och det är faktiskt vanligt att just den hundrasen blir runt tolv-fjorton år gammal. Han betyder så himla mycket för mig. Vi sover alltid ihop och han drar sig alltid till mig. Tillochmed Martin får maka på sig när Simba ligger i sängen! Simba är mannen i mitt liv haha.
Snälla snälla Simba börja äta nu!


Julen är slut nu minsann. Vi är ju på Resö och det finns inget mysigare ställe att fira jul på. Allt är så juligt och mysigt. Det är granen, den öppna brasan, halmbocken och allt annat som mormor har pyntat med. Hampus var jätte gosig hela julafton, han skulle kramas och mysa. Mamma var jultomte i år och hennes byxor åkte ner HELA tiden. Jag var ju så mkt bättre tomte förra året när vi firade i Göteborg.
Jag fick det här i julklapp:

Greklandsresa betald
Träningskort på Bromma träningscenter
500 spänn på Gina
Söt Borste
Jätte fin kalender/agenda
sprit haha (Carro)
Smycken
Kom ihåg tavla
Ljus
Smink
Hm jag kommer inte ihåg allt
Men det var ju i alla fall den största delen. Igår åt vi middag med mormor och morfar och idag var alla kusinerna här och åt. Typiska juldagar! Snart är det nyår. Jag ska fira nyår här nere med familjen. Ganska skönt faktiskt. Slippa pressen som kan bli vid nyår. Även om man tycker att det är överskattat så vill man ju fasiken inte sitta inne på nyår! Förra nyår var skit kul! Jag var hemma hos Jennifer med massa andra och käkade middag. I år blir det nyktert och lugnt med hampus och de andra. Ja, jag har inte så mkt mer att säga. Dagarna framöver komemr bestå utav lugnt familje mys men sen när jag kommer hem så får jag ta igen allt haha. Puss

HERRÅ

Nu ska jag åka till Resö för att fira jul Ha det

Hm..

Nu har jag precis sagt hej då till Martin! Tre veckor utan varandra.. Hm!

Kvällen

Gudars vad trött jag är nu. Igår hade Johanna sin artonårs middag. Hon och hennes kompis som också heter Johanna lagade så himla god mat! Mums, blir sugen bara utav att tänka på det! Vi åt varmrätt och efterrätt och pratade på om allt möjligt, det blev mycket skratt och flams. Johannas brorsa Simon joinade oss också efter ett tag. Sedan fram emot senkvällen drog vi in till Toxic. Vi mötte upp Kimmo, Martin och Martins "brorsa" Elias. Kvällen var jätte rolig. Det blev en hel del shotar. Haha på hemvägen trillade Jennifer i rulltrappan. Dunk dunk dunk dunk lät det. Jag säger då det!
Självklart åt vi mat på Rasmus Grill i Brommaplan. Sedan åkte vi hem till Martin. Kawe och Albin kom dit men jag var så HIMLA trött och snurrig så jag slaggade direkt. Jennifer kom in efter fem minuter och slaggade med mig. Haha asså jag minns typ inte mycket utav natten. Jag, Jempa och Martin sov tillsammans. Ibland låg jag på golvet, ibland sov jag innerst och ibland sov jag ytterst. MEN OH vad mycket jag tycker om dem två. Trivdes som fisken i vattnet när jag sov mellan dem. Riktig trygghet.
 


Bild ifrån kvällen

hej då

Nu ska jag åka iväg till johanna! Såhär kommer jag se ut ikväll. Puss!



Fika inne i stan

Hejsan! Igår gick jag faktiskt upp i tid för jag hade ett möte i skolan. Jag mötte Lollo och Mamma i Brommaplan vilket var lite komiskt. Efter mötet träffade jag Lollo och Jennifer inne i stan. Vi satte oss på Cafe del Rose(tror jag det heter) Jag bangade kaffe och allt sånt och tog en cider! Sommarkänslor! Tog en gigantisk muffin också! Vi satt där i kanske två timmar och skrattade och flumamde åt allt. Sedan gick vi lite i affärer innan vi drog hem. Jag hade glömt nyckeln hemma hos Martin så jag kom typ inte in först. Ringde Torben så fick han komma och lämna nyckeln. Sedan sov jag lite i min varma säng. På kvällen träffade Jag Martin och Albin. Jag drog hem ganska tidigt! Ikväll har Johanna sin arton års middag och efter det är det utgång! Tjoho!


Körmys

Igår åkte jag in till stan med Martin. Han shoppade jätte fina skor och ett snyggt linne. Sedan åt vi på Stakehouse. Vi tog förrätt och varmrätt, jag tog nachos först och ceasar sallad till varmrätt. Så gott! Sedan åkte vi hem till honom. Vi låg och pratade och flummade till klockan fyra på morgonen. Sedan somnade vi äntligen. Idag åkte vi in till stan igen. Vi köpte typ sex jätte fina tröjor till honom. Snygging. Sedan åt vi på Burger King och efter det drog vi hem. Jag åkte först och hem och fixa lite, sen åkte jag till kören. Vi hade avslutning så vi åt ost och kex, lussebullar, choklad, julmust, ja lite allt möjligt. Det var så mysigt. Haha sen tog vi en massa fula bilder som vi höll på att dö utav. Så jävla fula. Vi liksom blåste emot kameran. HAHA så fula. Runt nio gick jag och Sara till konsum och köpte tuggumi och så, sen åkte vi hem. Nu ska jag snart till Martin. Hej då!

Jag och Sara ikväll




Jag och Sabina


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA




HAHAHAHAHA kolla in Sara kind HAHA




Bilder

När jennifer var med på min mattelektion


Min söta vän


Snöig promenad med simba och martin


Simba


Jag och Sara i Söndags


Söndags



kärlek



sara och martin

Dålig sömn

Igår kväll var jag med Martin. Först åt vi thaiiii, mums. Sedan kollade vi på en skit konstig texas film! Och sen lejonkungen 3 såklart! Nu har vi sett alla lejonkungen filmerna. Vi hade köpt chps godis läsk och choklad också hihi. Tjockisar. Sedan vid halv elva så följde jag honom hem. Min lilla älskling!
Igår natt var hemsk. Jag sov INGENTING. Det började med att SImba inte kunde sova. Han hoppade upp och ner ur sängen, la sig på min kudde, la sig och sparkade på min mage, försökte gräva upp sängen så att den skulle bli skönare. När jag gick på toa så följde han efter mig och väntade på mig utanför dörren. Han mådde inge bra tror jag.
Jag kunde inte sova sen. Hur jag än låg så var det inte skönt. Så jag sov helt enkelt inget inatt. Det var så hemskt. Jag skulle egentligen åkt skridskor med Johanna idag men jag orkade inte det imorse. Men nu ångrar jag mig för jag ville verkligen åka. Vid fyra ska jag träffa Martin inne i stan och fika. Sen får vi se om jag orkar jobba!

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Söndagen gick jätte bra! Jag och Sara var där runt ett. Vi övade fram tills halv fyra då vi satte oss ner och käkade. Sedan började publiken att rulla in och då blev man riktigt nervös! Jag och Sara sjöng Go tell it och Himlen i min famn, båda framförs egentligen utav Carola. Martin och Johanna (och mamma och syster såklart) var där och tittade på oss. De var så söta. Hela programmet gick bra. Himlen i min famn kändes bäst att sjunga.
Sedan när allt var klar åkte jag och Martin till en kina resturang för jag hade bestämt mig för att bjuda honom på middag. Tycker han är värd det! Det var super gott. Efterätten var himmelsk, friterad banan med glass. Sedan hade jag lust att gå på bio. Vi såg The day the earth stood stiil. Den var väl helt okej. Handlade om utomjordingar och sånt. Sedan runt tolv slaget drog vi oss hemåt. Vår buss fick bensinstopp så vi fick hoppa av och gå hem. Martin hade gjort illa sin fot i något bråk i helgen så det gick långsamt framåt. Haha, Men tillslut kom vi hem till honom.
Igår gick vi hem till mig och lagade gooood mat! Vår specialitet( eller hans egentligen ) Sedan kollade vi på film och myste. Idag gick vi upp tidigt för han skulle till skolan. När han var i skolan jobbade jag med projektet. Skickade iväg en massa förfrågningar och så. Nu är min älskling här igen. Vi ska äta thai och ha en riktigt mys kväll igen. Vi har bestämt oss för att ses varje dag den här veckan eftersom att han åker till Thailand på mondag och blir borta i tre veckor.

Älskar dig!

Jupp

Nu ska jag åka iväg för att öva det sista innan det är dags kockan fyra! Jag är lite nervös.. Min absoluta number one supporter Jennifer kan ju inte komma heller:O Hur ska jag klara pressen:O:O

LOVE HIM


I dont know how long
I can hold you so strong


Världens bästa låttext

En utav världens bästa texter. Den tjocka texten sjungs utav Beyonce(the girl) och den kursiverade sjungs utav R-kelly(the boy) Jag får gåshud varje gång jag hör låten.


If I were a boy
even just for a day
I'd roll out of bed in the morning
and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys
and chase after girls
I'd kick it with who I wanted
and I'd never get confronted for it
cause they stick up for me
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed
If you were a boy
then girl you'd understand
you need to stop listening to your friends
love, respect and trust your man
So I go to clubs with the guys
and sometimes flirt with the girls
I should be able to roll out
as long as Im coming home to you
and give you the world
But you are not a boy,
so you dont have a clue
How I work and pay the bills
girl and everything I do is for you

I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed
If I were a Boy
If I were a Girl
I would turn off my phone
I wouldn't play games
Tell everyone it's broken
so they'd think that I was sleeping alone

Girl, you know thats wrong
Id put myself first
and make the rules as I go
Cause I know that she'll be faithful,
waiting for me to come home, to come home.

But you are not a boy,
so you can't understand
You are not a perfect woman
and I am not a perfect man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts

and I know how you feel
When you lose the one you wanted
Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed
Said Im sorry
It's a little too late for you to come back
but I cant let you go
cause Im too attached
If you thought I would wait for you
you thought wrong
But you're just a boy



              

Fredagskväll

Vaknade för en halvtimme sedan. Har gjort mig i ordning och käkat frukost och snart ska jag ta mig till jobbet.. Tjo.
Kvällen igår var rolig! Jag gick hem till Lollo först och tittade lite på Idol ( men det var fasiken svårt för jag blir så arg när tråkiga dåliga Alice får så jävla bra kritik ) sedan vid halv elva tog vi bussen in till Brommaplan och sen tuben till Gamla stan. Hamnade brevid någon wierd snubbe som började snacka med oss. Hans kompis var typ hög för hon pratade med sig själv! Hm. Vi hade lite svårt att hitta till Huset eftersom att vi aldrig har varit där. Men tillslut efter att ha frågat runt så kom vi in runt halv tolv.
Asså kvällen var jätte rolig med Lollo, vi dansade och hade oss, men det fanns vissa killar som var så vidriga! Till exempel en kille. Han var så himla på, han fattade typ inte hur ointreserad jag var! Han försökte en gång i början utav kvällen och jag tyckte han var tillräckligt på då men sen i slutet av kvällen hade han typ bestämt sig för då typ håller han fast mig på dansgolvet och LYFTER UPP mig som om vi ska gifta oss och snurrar runt mig på dansgolvet. Jag blev så chockad när han gjorde så för jag var inte beredd på det, så jag skrek mest haha. Jag fick ta bort hans händer flera gånger men det hjälpte inte. USH! Jag blev så äcklad så jag sprang iväg och gömde mig med Lollo hos vakterna! BLÄ mår illa bara utav att tänka på hans äckliga händer!
Sedan fanns det faktiskt trevliga killar också. En tillexempel kom fram och sa: Du är för söt för alla de här svinen så är det okej om jag räddar dig genom att be dig om en dans. Så dansade vi lite alltmöjligt haha! Han fick dansa med Lollo också som hade fått värsta stalkern på kroken. Haha en liten pojke med blå skjorta som dansade så fult! Vi kom hem runt halv fyra och då var det bums i säng eftersom att jag skulle jobba idag. Kvällen hade varit superkul! Så nu måste jag dra om jag inte ska komma försent.

Fredag

Igår åkte jag en vända in till stan och köpte en kort skinnjacka som jag älskar! Jag var jag på kören till klockan tio tror jag. Haha Sara hamnade i en konflikt med en annan tjej och hon var fasiken inte att leka med då. Haha om blickar kunde döda så skulle den tjejen var sten död. Men det var i alla fall roande för mig som var i team Sara. Tryggt och bra!
Idag har jag varit inne i stan med Jennifer och Johanna. Först ringde Johanna när jag låg i sängen och frågade om jag kunde hålla henne sällskap inne i stan innan hennes praktik började. Så jag gjorde mig i ordning och åkte in. Jag hann köpa tre julklappar! Är så nöjd med allihopa. Sedan satte vis oss i kungshallen och åt och då kom även Jempa dit för hon hade slutat sin praktik.
Nu ska jag tona håret och göra mig i ordning för sen ska jag hem till Lollo. Vi ska först titta på Idol och sen dra ut! Tror vi ska gå till Huset.Tjoho. Kan det bara sluta regna!


HEJ

Jobbet igår gick bra! Var jätte pigg! Gillar människorna på jobbet. Efter jobbet åkte jag hem till min Martin och myste med honom. Hade verkligen saknat honom. Han var lite små krasslig/sjuk. Haha måste erkänna att han är så söt när han är sjuk. Han ser ut som en liten hjälplös bebis. Så söt. Jag gick hem runt ett för jag kände verkligen för att sova hemma. Vaknade upp i morse av att Lollo ringde och SKREK! Kändes i alla fall så i mina sömniga öron! Träffade henne och sen gjorde jag mig i ordning och åkte in till stan. Köpte ett par skit snygga skor och tog en fika me Jacob. Vi satte oss på Waynes. Jag tog en stor chai latte och GUD vad den var god. Vi snackade så länge så att jag kom försent till jobbet:O HAR ALDRIG GJORT DET! Men det var lugnt. MEN OH! Som vanligt när vi skulle presentera oss för alla de nya människorna så rodnande jag så att jag höll på att dö! Fattar inte varför jag alltid rodnar på jobbet. Det kan ha varit för att man först skulle säga sitt namn och säga vad man var bra på. Liksom hej heter Michelle jag är bäääst! Tycker sånt e så svårt.
Anyways nu är jag hemma och ska typ slagga snart tror jag. Ska in till stan imorrn med Johanna och shoppa! Tjoho!


Cool...


MAT

KOM PRECIS HEM! Jätte skön lång promenad med Lollo! Vi hade ganska intresanta samtal må jag säga haha. Nu ska jag äta pannkakor med mami och sen bär det av till sara lilla lägenhet. Vi måste ju öva, vi har inte övat någonting på låten som vi ska sjunga på söndag. Illa.
 

Haha hittade den här bilden på mig och Jennifer ifrån 2005. Ful som fasiken haha.

BAJS

SNART SNART SNART är jag klar med det satans jävla religionsarbetet. Då kan jag äntligen få njuta av att terminen är slut och att mitt projekt har börjat. Jag kommer sova ut varje morgon och ta hand om mig själv de här vekorna. Helgen har varit sådär, lördagskvällen var jätte myig och rolig men resten utav helgen kan vi dra ett sträck över! Japp. Jag längtar till bättre tider nu och snart lär de väl komma.
Snart ska jag ta en paus ifrån de här hellvetes arbetet(ja, jag hatar den här svåra uppgiften) och ta en promenad ner till Spånga med Lollo! Tjoho.


ARG ARG ARG

OH JAG E SÅ ARG

Vill ha



Dvdn kommer ut nu i December. Så om ni ska handla julklapp till mig så vet ni vad jag önskar mig:D

Tjolahopp

Haha jag och Martin har inte alls gjort slut. Jag försökte bara ta bort mitt civilstånd  på Facebook så att det inte skulle stå någonting. Då helt plötsligt står det så att alla kan se att jag och Martin har "ended our relationship" . Facebook asså. Men nej än så länge hänger vi ihop haha.  

Jag gick hem till Kimmo och Lollo igår innan jag träffade Martin och sov hos honom. Det är så mysigt att sova hos honom. I morse skulle jag jobbat men jag gillar inte att jobba helg så jag sjukanmälde mig. Ikväll är jag ensam hemma så då kommer min Jempa och min Martin och nån utav hans polare hit och ska kolla skräckis. Hjälp...

..


CRYYYYYYYYYYYYYYING

Ikväll har jag inte mkt att göra. Ligger och myser med världens finaste vovve Simba! Har så satans ont i hela kroppen. Har tittat lite på Idol men ärligt talat så tycker jag att Idol börjar bli skit trist! Just nu är jag på värsta sång humöret och vill bara stå på en scen och sjunga! Blä. Längtar till nästa söndag då jag och Sara ska sjunga Go tell it. Jag har fått Aerosmiths låt Crying på hjärnan. Går runt och lallar på den hela tiden. Lala jag har tråkigt trist boring!



Bullet

Martin och jag åt hemma hos mig igår med Tova som är sjuk. Mums, thai...  Sen gjorde vi oss i ordning och drog och träffade Erik som är Martins klasskompis, och Johanna. Vi drog in lite senare så att vi slapp se hela förbandet. Perfekt tid. Sen när Bullet kom in (framförallt Matthew) så taggade vi till totalt. Vi blev helt galna! Stog och hoppa och skrek. Så fort en mochpit startades så var det snälla killar som skyddade mig och Johanna för vi typ skrek: VI VILL INTE VARA MED I MOCHPITTEN! Haha. Oh asså Matt var så jävla grym med sin gitarr och sitt snygga hår och allt bara. All theese things I hate var bäst tycker jag. I slutet startade alla en wall of death och då sprang jag och Johanna iväg haha.
Sedan drog vi hem, jag slagga hos min Martin.

TACK JOHANNA FÖR BILJETTERNA! Det var bland de bästa konserterna jag varit på!


Nu kom jag precis hem ifrån kören med Sara. Jag var helt slut i hela kroppen, har fasiken ont överallt. Vi ska sjunga go tell it den 14 oh gud va kul det ska bli! Tjoho. Fan va jag har ont överallt hej då!

Juste

So what's wrong tough guy why the tears
You drove me to this now you disappear
Now all those acts repaid
Your turn to be afraid
Not longer almost done
Oh god just what have I become

blä

Läste precis på en tjejs blogg:

"Jag kan inte fatta att det är idag jag ska till USA, kan ni de? Helt otroligt vad tiden går snabbt. Ta vara på er tid ni har med era käraste nu medan ni går i skolan, då man kanske träffar sin bästa vän varje dag som jag själv gjorde. Nu är man flera tusen mil ifrån varandra snart"


Blä jag börjar typ grina. Snart tar alla studenten och drar hit och dit. Jennifer planerar att åka till USA i ett år, va i hällvete ska jag göra då! Hur ska jag klara mig utan henne?! VA?! Man tror typ att den tiden aldrig kommer komma för att det hela tiden är så långt kvar. Men det kommer ju fan hända snart. Man är så van vid att ses hela tiden och hitta på saker ihop. Jag måste börja uppskatta det mer nu när det snart är dags att skiljas åt. Och Martin ska dra iväg och göra Lumpen. JAHA! Jag fick han att lova mig häromdagen att han inte ska åka iväg men jag vette tusan om han bara sa det för att få tyst på mig. ALLA kommer åka iväg! Jag längtar som fasen till studenten men samtidigt så är jag säker på att jag aldrig kommer gråta så mkt som jag kommer göra då. Och tänk när Jennifer åker?! Jag kommer lägga bomber och skit i hennes fickor så att hon inte kommer förbi säkerhets kontrollen på flygplatsen. Då låser de in henne i en liten cell. Då vet jag i alla fall vart jag har henne. Kan hälsa på och ge henne lite bullar och så. PERFEKT!

Nej, det här sista året och sommaren som kommer måste bli perfekt! Jag vill vara med mina käraste dygnet runt så att när alla åker iväg så är jag så spy färdig på dem att jag praktiskt taget skuttar av lättnad... Men det lär ju inte hända.

Jag och Jennifer i skol avslutningen i 9:an

<3


Hmmm...

HEEEEJ.
Kom hem ifrån jobbet nu liksom. Vilken jävla dag asså. I morse gick allt fel, jag och Martin gick hemifrån för sent och sen kom vi på att jag hade glömt plånboken så vi fick gå tillbaka. I skolan gick det väl ok men sen i mörkerummet blev mina bilder typ för mörka och vissa bilder bara försvann och jag vet inte vad. Sen får jag springa till jobbet och väl där spiller en kille en hel kaffe på mig... hm!

I lördags var jag på bio med Jennifer och Johanna och såg Twilight som typ är en utav världens bästa filmer. Innan det satte vi oss på Cafe del Rose eller vad det heter och fikade. Jag vet inte vad det var men den kvällen skrattade vi åt precis allt. Sen när vi skulle hem runt halv ett så träffade jag och Jennifer Jesper och hans polare i Brommaplan och det blev typ slags mål och jag vet inte vad asså. Hursomhaver. Jennifer sov hos mig efter det och dagen efter sov vi typ till tio och låg och snacka till tolv innan hon tog bussen hem. Sen ville Johanna att jag skulle komma in till V-by för en fika och det gjorde jag såklart så att jag slapp plugga. Sen på kvällen var jag med Martin.
 OH imorrn har jag matte prov. Längtar till helg nu nu nu!

Vill ha sommar och sitta på en mysig ute servering

RSS 2.0